juletid

har haft en fin jul. fått mycket fina klappar. är hemskt nöjd! handlade lite av julpengarna idag också när jag shoppade i valbo. ska dit imorgon också och kika efter mer. jag har så fina människor överallt omkring mig. tack för att ni finns vid min sida var jag än vänder mig!


min kärlek till dig är obeskrivlig

idag har varit en linnea-simon dag.
vi har varit i ockelbo och hämtat varsina grejer. vi har julstädat, diskat, lagat mat, tvättat och bara pratat. ihop. tillsammans. det är inte ofta vi gör hushållssysslor tillsammans och verkligen hjälper den andra. det var mysigt. uppskattande. energigivade och riktigt bra. vi har skrattat åt saker bara vi tycker är roliga och vi har busat tills man bara vill lägga sig ner i sängen och vara helt tyst och nästan somna. vi ska kolla på två riktigt bra filmer nu snart och bara ta vara på tiden vi har. den är så viktig. tiden. mer såna här dagar.
 

mer jul

vaknade vid 8 idag, startade datan och kikade på ensam hemma på en gång och slog in julklappar vi köpte igår. nu lyssnar jag lite på julmusik och lagar lunch. simon kommer hem om en halvtimme och då lär det vara klart! :) ikväll ska jag på julbord med petra och jobbet. ska bli jätte mysigt och hoppas maten är god!
 
en väldigt julig dag idag. bara en vecka kvar nu!
 
 
 
 

musikhjälpen

kikade förra året och har för mig att jag skrev om det då också. timbuktu, kodjo akolor och gina dirawi är programledare detta år också för musikhjälpen som handlar om att ge barn i andra länder rent vatten. pengar forsar in från alla möjliga håll med hjälp av barn som säljer kakor i skolan, företag som skänker pengar, massa auktioner som man kan bjuda på - allt från en middag med carola till en motorcykeltur med ola sarri och dannys "amazing-framträdande-skor". allt för att barn ska få rent vatten i slummen. barnen i en skola som var med i programmet för några timmar sedan hade sålt fika i skolan för 16000 kr och allt detta går till musikhjälpen. hur bra och omtänktsamma är inte allihopa?!

detta håller alltså på i en vecka, 6 dygn, 10-16 dec. och sänds på sverigesradio P3, svt2 och svtplay (dygnetrunt). tycker det är ganska intressant och fint att se hur många som verkligen är intresserade och villiga att skänka så mycket pengar till människor utan vatten. man blir rörd..
dom sitter på stortorget i malmö i en glasbus, instängda i 6 dygn och sänder live 24/7 alltså. väldigt lite sömn blir det, tror det är väldigt lite mat och väldigt mycket dryck. ser hur dom dricker kaffe, energidrycker, läsker och vatten för att hålla sig igång. det är ganska kallt i denna bur också så dom får sitta med varma kläder och hållla igång hela tiden. mycker fina artister kommer dit och skänker saker och spelar live. alla program som i vanliga fall sänds på P3 är inställda och återkommer på måndag pga detta. skit bra!!!
 
kika in på något av ställena och tänk till. ge ett bidrag. skicka ett sms till numret dom nämner. antingen 50, 100 eller 200 kr och önska en låt. naturligt vis kan man skänka mer pengar om man så vill det. inget bidrag är för litet och inget för stort. man hjälper till vad man än ger.
 
 
 

när jag ändå sitter här

ja jag kan väl skriva lite om helgen när jag ändå sitter här :) i fredags var vi bara hemma och gjorde ingenting annat än att kolla finalen i x-factor. som tur var så vann awa. lilla duktiga tjej. du kommer gå långt! igår var simon ute med skotern hela dagen så då passade jag på att hälsa på hos svärföräldrarna. först svärmor och sen svärfar, eller ja hans fru mest :) hihi. simon kom dit efter ett tag och det blev middag och så mycket bättre med hela familjen. en mysig lördag! idag följde jag med svärmor och janne till valbo. dom skulle leta säng. tog en evighet men tillslut fick dom tag i en mycket fin och skön säng. nu sitter jag bara och väntar på att solsidan ska börja och sen beck. en mycket lugn och bra helg har det varit.
 
 
bild från sarah och stefans bröllop i somras.

not in the mood

inte alls sugen på att sitta här och skriva längre. skriver ju inte varje dag och har ingenting att skriva om riktigt så det är svårt att sätta sig vid datan och tänka: NU SKA VI SKRIVA ETT INLÄGG... ja men vad ska jag skriva då liksom?
jag jobbar oftast varjedag. åker hem, eller till petra. simon jobbar eftermiddag väldigt ofta och så vill jag inte bara sitta hemma ensam i en hel vecka utan då hittar jag på annat och har inte tid att blogga. när jag väl gjort någonting så dröjjer det några dagar innan jag sätter mig här och då känns det onödigt att skriva om eftersom det var för flera dagar sedan. har ingen inspiration eller intresse utan det är liksom min vardag jag skriver om och min vardag är som sagt inge intressant.
ibland när jag får tid och lust kommer jag nog skriva ett inlägg, men det är nog bara för att jag inte har något att göra och skriver om dagen eller vill dela med mig av något speciellt. så klicka gärna in någon gång ibland men kan inte lova att det står så mycket :) kommer kanske upp lite fina minnesbilder från olika tider ur mitt liv eller lite tillflliga inspirationsgrejer. puss
 

RSS 2.0