ensamhet

jag vill inte vara ensam
jag hatar att vara ensam
jag vill ha någon i min närhet
någon jag kan känna mig trygg med
att efter 2,5 år som sambo bli alldeles ensam är skrämmande
jag vill inte
jag är van vid att alltid ha någon bredvid mig i sängen
någon jag älskar till tusen
någon jag är trygg med och som älskar mig
men nu. helt ensam
jag gråter ibland
jag skrattar ibland
jag är nöjd över vårat beslut
jag är obekväm av tanken att träffa någon ny
känner att det inte är okej
jag vill inte lära känna någon ny
samtidigt som jag är i behov av nya människor
jag är förvirrad och helt borta 
jag har helgerna fullbokade för att inte känna ensamhet
 
jag är en mycket blandad person 
en person med mycket personligheter
kanske lite för många ibland. 
jag vet inte vem jag är
samtidigt som jag är så säker på det
 

inflyttningsfest

på lördag ska jag ha lite fest här hemma. dom flesta av mina kompisar har aldrig varit hemma hos mig så det blir som en inflyttningsfest fast jag bott här 2 månader nu redan. ska bli sjukt kul! 
 
 

tankar

jag undrar många gånger vad jag hade kunnat gjort annorlunda. vad du hade kunnat gjort. vad vi tillsammans hade kunnat gjort. jag önskar vi hade kämpat mer för vad vi hade men istället är vi här. jag mår inte alltid bra. jag mår inte alltid dåligt. jag har lyckliga stunder och mycket olyckliga. det går upp och ner och jag vet inte vem jag är längre. jag söker mig till sällskap och fartfyllda grupper samtidigt som jag bara vill vara ensam och ligga under täcket. jag vill hitta någon som verkligen respekterar mig och som tröstar mig när jag gråter. någon jag kan säga allt till och verkligen lita på. jag vill ha någon jag känner utan och innan och jag vill att den personen ska känna mig lika mycket. vilja vara med mig, välja mig framför allt annat. jag har tappat mig själv. jag vet inte vem jag är längre. vad jag vill. vad jag känner. vad jag tycker och tänker. jag vet ingenting. jag är helt lost. jag behöver någon som kan få mig på fötter igen. en helt ny människa, ett förflutet eller någon förbjuden. jag vet inte. 

musik

jag älskar verkligen musik.
vill ha musik jämt.
jag älskar att dansa.
går jag på krogen så är jag ute för att dansa och känna basen vibrera i hela kroppen. underbar känsla.

jag är sugen på både avicii och summerburst. vill ha råd.
vill åka. fan att pengar är sånt jävla problem. HATAR att inteha råd med roliga saker...... blä. vill iallafall åka.

jag vägrar bli sårad en gång till




worthless

jag blir så arg på mig själv att jag seriöst sitter här och hoppas på att någonting snart ska hända. att någonting snart ska tas upp igen och börja om. jag blir så arg.
 
jag mår bra. aa, jag mår hyffsat bra. men min vardag är så jävla fucked up så jag inte vet vem jag är längre.
 
jag har en egen lägenhet. jag får jobba ganska många timmar så jag åtminstone kan betala hyran. jag har världens bästa vänner och familj som alltid finns där och stöttar mig när som helst. jag vet att jag har personer som ärligt talat tycker om mig och vill lära känna mig bättre men jag skjuter ifrån mig dom pga osäkerhet. jag mår bra. men ändå något som fattas i mitt liv. ändå något som skulle få mig att må så mycket bättre. men det finns noll chans att jag skulle kunna få det jag vill ha. noll chans. 
 
jag är inte säker på om just det skulle få mig att må bättre en lång tid framöver men för att kunna veta så skulle jag göra vad som helst för att ta reda på vad det kan vara. prova och göra något annorlunda. se om det skulle blivit bättre. men nej, jag tror att jag är rökt på den fronten. vet inte om jag har mig själv att tacka eller om det bara är så.
 
jag mår inte bra. enligt mig har jag inte fått klartecken på om det är okej att gå vidare. men det är nog ganska uppenbart att det är det, efter denna långa tid som separerade. 
 
 
 

dom senaste dagarna

torsdag och fredag jobbade jag. i fredags bjöd jag hem fanny på en kaffe och massa prat fram till natten. i lördags hade jag tvättid och det kändes som om jag tvättade hela garderoben, men icke. en femtedel kanske. förstår inte hur jag kan ha så mycket kläder... lördagkväll gick jag ut med några vänner! söndagen spenderade jag först med sofie och en mysig fika på caféet här i skutskär. mot eftermiddagen åkte jag till Petra och vi drog en middag på baren, oxfilé och potatisgratäng!! sedan hockeyfinalen hos emil och anna med ett härligt gäng. så kul och träffa alla igen. längesen! sov hos petra och myste lite med thyra emil och anna innan jag åkte till syrran som bjöd på lunch igår! på kvällen hälsade jag på fanny och kikade massa tv bara! så skönt att inte behöva göra så mycket ibland :) 

idag har jag lite städ och träningsdag! har dammsugit, vädrat och ska snart byta sängkläder. sen ska jag ta en långpromenad och ha lite hemma-på-golvet-träning. hoppas på jobb imorgon!! saknar mina kids nuuu







jag vet nåt som inte du vet

Jag vet att du ser bra ut
Men tittar nära ser att inget annat har du
Stoltserar med fina vänner
Men kan du svara på hur de verkligen känner?
Vet du vad de säger om dig?
Vet du vad de säger om dig till mig?

Så sorgligt, jag får beklaga.
Och med ett låtsas leende med dig så svårt att laga!




RSS 2.0