done

nu var det klart! vart ganska mörkt och lite kortare, inte som jag ville ha det men det får va så ett tag nu :) fortfarande ovant men men. nu blir det ett avsnitt av one three hill med lite frukt och sen sova.

imorgon har vi studiebesök på ett dagcenter tror jag det var.. för utvecklingsstörda. kommer bli skoj! det är den enda lektionen vi har imorgon och sen sticker jag till petra och har näst sista gången med ungarna. då blir det lite bakning och sen när vi kommer hem blir det till att göra tacopaj som vi ska bjuda på som avslutning på onsdag. najs!









coloricious

sitter med färg i håret nu. mamma och jag är så misslyckade när det gäller att färga håret.. vi köpte bara en förpackning med brun färg och slingor, det räckte inte så vi åkte in till stan igen för att köpa mer, den färgen var slut, vi tog tydligen den sista så vi fick åka till citygross och köpa en annan, lite mörkare. har lagt i ljusa slingor nu som jag ska skölja ur, så det kommer en bild snart när håret är torrt :)

höööörs

broooownie

nu har jag bestämt mig. jag ska färga håret brunt, antingen så blir det ljusbrunt med ljusa slingor i eller mörkt.
jag har en klump i magen nu, jag älskar mitt blonda men jag behöver en förändrig och lite fräshigare hår, så det får bli brunt nu. till sommarn slår jag vad om att jag är blond igen, hihihih!

visar bilder sen hur det blev! (;

kungsberget och h&m

har precis bokat skidutrustning till kungberget med klassen den 9 februari.
har även kollat lite kläder på h&m som jag vill beställa men det får mamma hjälpa mig med när hon kommer hem för jag fattar inget av betalningen. heheh.
ska köpa två bikinitoppar och ett par leggings, näääjs.

nu blir det lite plugg och sen äta något!



kungsberget 2010.

roadtripp

idag är jag hemma från skolan, tyvärr. men jag mår skit, mår inte alls bra. på fredag hoppas jag på ändring så att jag inte behöver må såhär, inte kul. jag får illamående, huvudvärk och världens humörsvängningar av mina p-piller så mina vänner undrar vafan det är med mig så jag måste verkligen byta för att både jag och dom ska må bra. hehe

igår följde jag med simon och jim till örebro som sagt. simon skulle byta sin bil mot en annan och det var väl trevligt.. totalt ointresserad av bilar men men. sov hos simon inatt och har inte alls fått nå mycket sömn, känns som jag har vridit och vänt på mig hela natten, inge kul alls, + att jag mår illa och känns som att jag ska spy när som helst. bläääää

nu ska jag titta på film och sen blir det till att försöka plugga lite grann så att man får någonting gjort idag iaf. ska göra några frågor i boken om utv.störning och sen kolla efter fakta till webbdesignen. ska göra en hemsida om 2000-talet, 2000-2010.


läggdags

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av one three hill och sova så man kommer upp i bra tid imorgon för en tripp neråt i landet. godnatt då folk, hörs!



gammal bild från turkiet 07.

kärlek, vänskap, familj

vi måste kunna förstå varandra
vi måste prata med varandra
vi måste respektera varandra
vi måste acceptera hur dom andra är
vi måste lära oss att alla är olika
men lika mycket värda.
vi måste detta för att klara allt, annars går det inte.


sötkatten

jag vet inte om jag berättat det för er tidigare men vi har ju skaffat katt här hemma hos pappa. så idag kom den, 12 veckor .. sjukt söt. kommer bilder sen :) den springer runt och leker, sover, leker lite igen och somnar igen. hihi.

igår firade vi ju anna, det var trevligt. hehe. sov hos simon och imorse tog vi det bara lugnt. han skjutsade hem mig vid 2 och stannade ett litet tag. har bara tagit det lugnt idag och myst med familjen och Adidas som lillkatten heter.
nu ska jag och syrran kolla på lite kläder som vi kanske blir sugna på att beställa och bara titta på tv/film.

imorgon följer jag med simon ner till örebro för att byta hans bil, skojsigt! :)


några bilder från igår som jag snodde av petra!




















hihi.


en bekännelse

Jag är sjukt trött på morgnarna. Hur tidigt jag än lägger mig så är jag iaf skit trött på morgonen. jag gör allt för att kunna sova lite längre, typ skita i att duscha på morgonen, strunta i frukosten och köpa i skolan istället. inte ok! jag är en trött jävel helt enkelt ;) haha.
en till sak är att jag gör allt i sista sekund. jag kan ställa mig och tvätta håret en halvtimme innan bussen ska gå för att jag antingen får panik för att det är så skitit eller för att jag inte har orkat gjort det tidigare på morgonen. höhö, och massa andra saker, så att jag alltid nästan missar bussen eller kommer försent till annat.


börjar ju 10 idag, så vaknade nyss. ska klä på mig och fixa lite så ska jag åka till bussen sen (:
och dit ska jag inte komma försent..


titta här vad jag är duttttti!

dusch, film och något gott (nyttigt) att äta. - underbart.



bjussar på två bilder från stockholm i april förra året.

åh, vad duktig jag känner mig..

... för nu har jag tränat först 30 min och sedan gått en promenad med mamma och bozze på ungefär 20 min. nu ska jag stretcha och städa lite. imorgon är det fredag och fest för anna, great! lär packa också för direkt när jag kommer hem från skolan så lär jag åka till pappa om jag ska hinna vara där en stund innan jag sticker till ockelbo och firar annalicous. ska försöka träna lite imorgon innan jag åker till skolan för jag börjar 10, awesooooome!

nä, nu lär jag sätta igång om något ska bli gjort. hörs hej!
och jag har fortfarande inte kommit på en bekännelse, men ska tänka på det och så ska jag försöka hitta en ny lista man kan göra för det är tråkigt att skriva om vad man gjort varje dag bara.. höhöhö.






tatuering

nu har petra bestämt sig för en tatuering så nu vill jag också!
är skit sugen men vettefan vad jag ska ha för något.
får se vad det blir men skulle vilja ha en fin personlig text iaf.

ska ha lektion nu, hela förmiddagen består av kerstin. trök tycker jag!
hejdåååååååå


dag 10, en bekännelse

Jag vet inte alls vad jag ska bekänna.. det var svårt det här.
Jag tror jag tänker på det ett tag så återkommer jag sen (;
hörs hej!

dag 9, två favvolåtar

Jag kan verkligen inte välja bara två så jag väljer dom jag aldrig tröttnar på:

  • Chris Brown - Yeah 3x
  • Rihanna - Only girl in the world, What's my name, Who's that chick,
    S&M, Hard.
  • September och Petter - Baksmälla, Mikrofonkåt.
  • Miley Cyrus - Who owns my heart, Can't be tamed.
Det är några av dom låtar jag alltid lyssnar på (;

hej på er

jag struntade ju i skolan idag och ska plugga lite nu istället eftersom vi hade en lektion bara. vaknade vid 8, sjukanmälde mig och somnade om till halv 11, skönt. tränade nyss i en halvtimme och var ute med bozze. ska ta en dusch nu och sen äta frukost/lunch. vid klockan 3 ska jag möta petra i centrum så sticker vi in til stan och åker till ockelbo för att ha ungarna igen. det blev en lugn dag idag, blir film kväll med kidsen och sen sova hos P.
imorgon åker jag till simon efter en till filmkväll med kidsen och myser med honom.
pusss på det. hejdå!


dagens

vaknade 9. frukost. cyklade till bussen, missade den. vänta i en halvtimme på nästa buss. kom till skolan, tittade på "när lammen tystnar" - ruskig film. lunch. studiebesök på ett dagcenter för utv.störda. skolan igen och webbdesign. åkte hem. övningskörde/skjutsade petra till äby. hem. mat och plugga. grät till guldbaggegalan och nu tittar jag på one three hill och ska snart sova.

imorgon har vi bara en lektion så jag tänker stanna hemma även fast jag måste åka in. men jag orkar seriöst inte åka in, knappt kunna plugga nåt och sen åka hem.. värdelöst. så jag stannar hemma och försöker få nånting gjort istället. höhö.



godnatt!

dag 8, tre drömyrken

Frisör - Jag har alltid tyckt om att hålla på med hår, skulle tycka det var skit roligt att jobba som det. Jag var påväg att söka till frisör men hade inte betygen så jag sket i det.



Bartender - Det verkar så himla roligt bara!



Polis - Det skulle vara så otroligt spännande, påfrestande och roligt på samma gång!




sängdags

nu ska "lillnea" sova (simon brukar kalla mig det). är sjukt trött nu, ögonen stängs snart igen som två automatiska dörrar i en affär, hehe. ska försöka läsa lite ur tidningen jag köpte idag och se om det finns något intressant. imorgon har jag ju somsagt sovmorgon, men ska ställa klockan på en relativt bra tid iaf så jag hinner träna och duscha innan skolan. duktig tjej. nä, godnatt med er!



en bild från i somras!

städat och fint!





efter:






nybäddat, inga kläder på sängen, inga saker på golvet och inga dammråttor heller. clean! nu ska jag titta på film och äta mer fruktsallad. yiho!

städning på G

exakt, städa var det här ja.
det ska plockas undan kläder, dammsugas, bäddas rent och bli mysigt och rent helt enkelt. mitt rum ser just nu ut som ett bombnedslag så ni ska få se den fina skillnaden sen (;

dag 6 och 7

Dag 6, fem saker jag är dålig på.
  • att säga vad jag tycker
  • att säga nej till saker jag inte vill göra
  • att hålla det rent och fint på mitt rum
  • att spara pengar!
  • att inte äta nyttigt
Dag 7, fyra saker jag är bra på.
  • att vara uppe sent på kvällarna
  • musik
  • att äta
  • att shoppa

awesome

fredag: kom hem till pappa, kollade på let's dance. simon kom och hämtade mig och så åkte vi hem till honom och myste.

lördag: simon stack på skotercross och lämnade mig hemma, så jag och lena (hans mamma) stack till bollnäs och shoppade, på rusta. hehe. lunch på max och hämtade thea. åkte hem och tittade på film och väntade på simon i typ 2 timmar ....... höhö. när han kom hem hade vi så tråkigt så vi tog fram rakmaskinen och rakade huvudet på honom. 12 mm, assnygg blev han! (: han passade jätte bra i det, trodde inte det eftersom jag alltid sett han i "långt". fixade till oss lite och åkte ner på nån lokalfest som någon hade. var där en halvtimme typ sen åkte vi hem och kollade på film och myste istället.

söndag: vaknade vid 11 och fick åka iväg och handla direkt. kom hem, kollade på tv och sen stack vi och hämtade jim i sandviken för dom skulle på en roadtripp till uppsala och lämna mig på en gång. hann äta lite grann sen åkte jag och mamma ut och övningskörde och kom precis hem efter 1 timmes runda. ska äta lite fruktsallad som mamma fixar iordning nu, plugga lite, titta på film och bara ta det lungt resten av kvällen. skönt!

imorgon börjar vi halv 11, awesoommme!



nu vill jag ha sommar.

förmåner

hade inga grejer till sista lektionen så fick sluta 12.15.
gick ner på stan med petra och kollade runt lite.
åkte hem och bara tog det lugnt och ska snart fixa mig.
ska åka till pappa en sväng och vänta på simon där och
sen åker vi till honom, kommer förmodligen hem imorgon.

dag 5, sex filmer jag älskar

1: alla wallander/beck filmer
2: the last song
3: disturbia
4: ensam hemma 1&2
5: one three hill (serie, men whattahell)
6: pearl harbor

och massa andra!

inget att hurra för

jag blir galen snart

sitting on the toilet .. aa fast nä.

jag sitter faktiskt i skolan med de jätte bra tjejorna.
har svenska nu och snart lunch. sen en lektion till bara! :)

när jag kommer hem ska jag träna lite grann och bara ligga och kolla
på film. ska nog övningsköra sen också, får se.
hihi. hörs då!


dåååligt

jag vill äta, jag är trött, jag vill sova, jag vill titta på film & jag vill mysa.
åååh, vad ska jag göra?
blir galen.

kärlek till dig min fina


körning

nu är min duktig-tid över känner jag så nu ska jag kolla på oth sen sova.
körde nästan till ä-by idag, framsteg faktikst. där är det 90 så snart kanske jag
provar att köra mer mot stan. hihi

imorgon är det fredag och jag älskar det och jag älskar det ännu mer
för att simon kommer och myser. yeeey!

godnatt bitches, hörs.




slänger in en bild på mig och kusin sen jag var i holland sommaren 09.

träning, plugg och köra!

har nyss tränat lite i vardagsrummet med mamma. går det också har jag märkt!
ska börja träna åtminståne två dagar i veckan då jag har tid över och inte äta
godsaker i veckan. har gått upp sjukt mycket i vikt så nu ska det bli ändring.
jag ska komma i mina chinos - strl 34, innan sommaren, så är det bara.

nä, nu ska jag nog ta fram samhällen och plugga lite till provet vi har v. 10.
jag som inte är så himla smart lär nog börja i tid, hehehe.
har ju redan gjort 1 omprov på det så det är nog dags att skärpa sig.
jag sitter alltid och pluggar dagen innan.. vilket gör att direkt när man
gjort provet har man glömt allt. i värsta fall har jag glömt allt innan jag ska göra det.
hehe dutti chej. men men, bara att kämpa. jag ska bli duktig.

efter att mamma sett klart sitt favvoprogram på tv som slutar klockan 7
ska vi ut och köra lite. lär lägga hårdhandskarna på körningen också
så det blir nått körkort någon gång.
inom detta år ska jag ha det, helst innan sommaren.
kommer ju förstås inte klara det till sommaren men man kan ju alltid försöka.

känner att jag är rätt duktig idag och det ska jag fortsätta med.






min nya bästa vän! höhöhö.
petra du är bortkastad.. (skojar med dig fattar du väl?! hihi)

chris brown

chris browns nya låt "yeah 3x" är skiiiitbra. kan inte sluta lyssna.
det är en låt jag inte kommer tröttna på tror jag (; höhöh.
videon är typ hur underbar som helst!

lyssna vet jag!
http://www.youtube.com/watch?v=bNhRp1A2VJY



dag 4, sju favoritsysslor - inte i rangordning

1: sova! nä, men ligga och kolla på film med någon bra person
2: vara med simon och mysa med honom
3: åka karuseller! - älskar känslan av kickarna
4: vara med petrabus
5: shoppppppppa! när jag väl har pengar
6: vara i skolan och träffa kompisar. OBSERVERA TRÄFFA KOMPISAR, inte plugga.
7: äta mat, hehehe




womanizer

tittar på mtv, de bästa låtarna är nu på morgonen.. yey!
och just nu är det britney spears (;


sov ju hos simpan inatt. vaknade vid 6 somvanligt och följde med honom in på jobbet. gick till station och somnade på tåget. SCORE! hehe. tog tåget till skutskär från gävle och mamma kom och hämtade mig vid station så fick jag övningsköra hem. bra sådär kl. 08:00 på morgonen. våran lärare är borta idag, och vi hade henne de två första lektionerna så vi fick sovmorgon till 12:45 och det är anledningen till varför jag ligger i min säng och slappar med datan just nu. great! ska åka in till skolan med 12 bussen och ha svenska och religion och åka hem igen. bra dag tycker jag. awesome. ska försöka få i mig nå käk innan jag åker också så jag inte hungrar ihjäl och har missat lunchen i skolan. skulle vara dumt.

detta inlägg tog precis hela womanizer, bra av mig tycker jag.
nu ska jag skriva mina 7 favvosysslor också, hörs hej.



sommaren 2007 i boll-skogen.

dag 3, åtta maträtter jag konstant är sugen på

  1. pizza
  2. mc'donalds
  3. maxburgare
  4. torsk och potatis hemma hos farmor&farfar
  5. pappas köttfärssås och spagetti
  6. tacos
  7. köpt fiskgratäng med mos i folieförpackning
  8. pasta med ost och skinksås

Dag 2, nio saker om mig själv

  • jag är väldigt blyg
  • jag är allergisk mot kiwi
  • jag är kär för andra gången i mitt liv
  • jag vill flytta hemifrån efter studenten
  • jag är asbra på låttexter så tjejerna får psyk på mig ibland, hehe
  • jag är också bra på att komma ihåg namn, datum och sånt.
  • jag har en underbar familj, vänner och pojkvän som jag älskar otroligt mycket.
  • jag tröttnar på filmer efter typ 2 gånger. det måste gå ett tag innan jag kan se dom igen, annars är det inge roligt att se dom.
  • jag lyssnar på låtar tills jag kan dom. tröttnar på dom och sen får jag "ont" i huvudet när jag hör dom, om det inte är riktigt bra låtar förstås, då kan jag lyssna hur många ggr som helst.

Dag 1, tio saker jag vill göra innan jag dör

1: skaffa barn - minst två stycken
2: tattuera mig - vill ha en text åtminståne och mina barns namn i framtiden
3: gifta mig - skulle vara häftigt och göra det utomlands
4: vara ute och resa i flera månader - fatta skönt/häftigt/underbart/helt jävla awesome att besöka flera länder under samma resa och bara leva livet och inte tänka på när man ska hem.
5: prova på en massa saker som jag är rädd för, övervinna mina rädslor - jag har jätte mycket saker jag är rädd för. jag är osäker i mig själv, älskar utmaningar men vågar aldrig göra något eftersom jag är rädd att göra fel.
6: jobba som bartender - det är ett yrke jag skulle vilja testa! det ser så himla enkelt ut och det är säkert hur roligt som helst.
7: bli polis - ett spännande yrke med utmaningar, sorgligheter och massa annat. tror jag skulle tycka det var riktigt roligt för jag älskar spänning och utredningar.
8: stå på mig själv och bli en starkare person - jag är fruktansvärt svag som person och som sagt vågar jag inte alltid göra som jag själv vill. jag ska följa mina drömmar!
9: träffa en riktig kändis - skulle vara ascoolt och verkligen träffa en stor kändis som man beundrar.
10: kunna sjunga - jag älskar att sjunga och är beroende av musik. problemet är bara att jag inte kan sjunga.. hehe.



premiär

igår hade vi som sagt en lektion. awesome.
gick ner på stan och sedan vidare till station.
tog 12 tåget till ockelbo och åkte hem till petra.
packa, fixade, crosstrainade lite och åkte till
atalanta och köpte mat.. sallad faktiskt :) hehe.
sen gick vi ner till emil och annas lägenhet som petra
får låna en vecka. åt maten och kollade lite på tv,
planerade lite och gick upp till kyrkan.

vi hade fyra tjejer bara, bra... höhö.
började med att vi berättade lite om oss själva
och varför vi har detta projekt och sedan satte igång
med att spela pingis och biljard.
tiden rann ut och vi gick hem och började plugga.
gjorde iordning popcorn som vi inte ens åt.
kollade på två avsnitt av pippi och somnade sedan så gott.
hehe.

imorse vaknade vi vid klockan 7. fixade oss och gick till ica och
köpte lite fika till ikväll.
ska ju ha barngruppen ikväll också.
gick till tåget, åkte till skolan och snart ska vi ha prov.
kommer inte gå så bra tror jag, men det är ganska logiska saker
ändå så vi får se hur det går. hehehhe

äh, måste rusa.. provet och kerstin ropar!

jag hatar rubriker

kom nyss till skolan. ska ha kerstin snart sen är det lunch. får se om man lunchar i skolan eller på stan med P. kom nyss på att vi ska köpa biljett till 100dagarsfesten idag på lunchen så lär iaf gå till matsalen.
 hörs hej!


mina nya fina boots

köpte dessa fina kängor idag, mycket sköna.





gladtjej.se
godnatt!

10 dagars, igen .. för skrivandets skull

Dag 1: Tio saker jag vill göra innan du dör
Dag 2: Nio saker om mig själv
Dag 3: Åtta maträtter jag konstant är sugen på
Dag 4: Sju favoritsysslor
Dag 5: Sex filmer jag älskar
Dag 6: Fem saker jag är dålig på
Dag 7: Fyra saker jag är bra på
Dag 8: Tre drömyrken
Dag 9: Två favoritlåtar
Dag 10: En bekännelse




robyn rihanna fenty


takers

fick ett väldigt bra råd av en kompis att ladda ner denna film.
trailern såg ritkigt bra ut så jag gjorde det direkt.
tyvärr så går det inte så fort att ladda ner filmer här hos mamma så det
tar nog ett tag innan jag få se den men det får ta den tid det tar.
chris brown, paul walker, hayden christensen, T.I, zöe saldana
och massa andra kända skådespelare är med.



jag är så himla lycklig att jag nästan sprängs

nu vill jag bara ligga i min älsklings famn och gosa med honom.

var ju ute och övningskörde. körde till furuvik, första gången :D
gick asbra! var lite läskigt, men skit kul :)

ska kolla på film nu och sova.
hade tänkt plugga, men orkade inte..
får väl kanske göra det imorgon med petra
för på onsdag har vi psykosocialt prov.
jag hatar det innerligt!
nä, hörs hej.



sjukling

idag är jag sjuk. hade jätte ont i huvudet imorse och redan igårkväll.
sov ju hos simon inatt och eftersom jag skulle börja halv 11 idag så åkte jag hem och tänkte åka till skolan sen men stannade hemma pga huvudvärken. nu börjar den gå över men har fortfaranade jätte ont.
har bara tagit det lugnt idag, lagade mat med mamma och har precis ätit. ska iväg och övningsköra lite nu och när vi ändå är ute och kör ska vi till centrum och köpa ett par snygga kängor jag kollade ut tidigare idag när vi var och handlade och sen ska jag bara ligga och kolla på film :)

imorgon är det bara en lektion så om jag har lika ont i huvudet imorgon så åker jag in iaf. sen på kvällen börjar mitt och petras projektarbete för första gången. ska ha en fritidsgård för barn i 2an och 3an som jag kanske har nämnt? super skoj iaf. så imorgon får dom göra vad dom vill och planera lite.



bild från i lördags.

festligt

det blev pizza idag eftersom lillskiten fyller år.
om en timme kommer alla gäster så ska byta sängkläder och fixa lite
innan alla kommer. vid 7 åker jag till simon och myser med honom :)

kollade nyss på "this christmas", som chris brown är med i.
faktiskt en otroligt bra film :) se den om ni inte sett den!


lilla E!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG,
FÖR DET ÄR ERIKS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
grattis lillebror på 18årsdagen, hoppas du får en underbar dag :)<3



the secret

somsagt, hemlisen var en överraskningsfest för maya som fyllde 18 år förra veckan. hade skit roligt förutom att mina fötter gjorde apont och att jag hade ont i huvudet och mådde illa ibland.
hade inte världens bästa natt heller, mådde asilla och bara låg och frös.. men nu mår jag bättre, hehe.
men tack alla som var där, det var jätte roligt och jag hoppas att du, maya hade en underbar kväll :)

nu ska jag kolla på film och bara mysa och ikväll åker jag till simpan. <3

ferrelerre

sitter nu på mitt rum och grejsar.
ska snart iväg, vi ska nämligen göra en hemlis med många många andra. heheh
huvudbonaderna är på och humöret är också på.
nä, jag skriver sen när vi har gjort klart hemlisen :)
hörs hej!












jag överlevde

hehe jag klarade det. det gick hur bra som helst faktikst! åkte till ica maxi och köpte två filmer, camp rock och mamma mia :) heh.

alexander sa: kan vi inte kolla på den där filmen?
jag: vilken film?
alexander: den bästa
jag: men vilken tycker du är bäst då?
alexander: den dom sjunger i :D
jag: men dom sjunger i båda!
alexander: men åh, den med killarna och en tjej.
jag: jaha, camp rock.
alexander: men jaaaa

bra han är på att förklara och välja film :)

hjälp!

ska duscha nu och efter det ska vi åka och handla och jag ska köra! har aldrig kört pappas bil och det är automat.. hjälp.
shit! aja, får se hur det går, berättar sen! hörs hej!





sömn

inatt har jag sovit otroligt skönt, dock hade jag velat sova med min prins,
men icke.
vaknade nyss så ska gå upp och äta frukost nu, duscha och sen lägga mig och kolla på film tills petra kommer om typ tre timmar. mys. och ikväll blir det fest!


just ja!

har lust att göra något med mitt hår.. men vet inte vad.
ska jag kanske färga, klippa en annan frisyr eller ha det som jag har och bara toppa håret?
vad tycker ni?


färg nr. 1: brunt?



färg nr. 2: ljusbrunt med ljusa slingor?




eller färg nr. 3: blond?




skulle vara tacksam om det var iaf en som kommenterade
och gav förslag.. höhö.


movies

sitter och laddar ner lite filmer nu som jag ska kolla på sen nån dag.
ska snart sova, ska bara vänta tills den ena filmen laddat klart vilket
jag hoppas är snart för jag är typ hur trött som helst.

har haft en jätte mysig kväll med pappa och alexander, händer inte
så ofta det inte. love you guys
och tack erko för vampire, asschysst! (stavning?)

skriver nog någonting imorgon också innan petrabus kommer.
hörsdå!


vampire diaries

har aldrig sett det förut, men det sägs vara bra.
får en massa av erkiperki nu som jag ska ta och titta på sen, näjs.
får väl se hur det är då :)




tänk vad sjuka människor det finns! sitter och kollar på roliga klipp nu med erik och håller på och dör av skratt. fan vad fula! som tex "bevara kollllo" och "sitter här och äter frukost", störda människor.
hahah

hos pappa

idag har varit en fruktansvärt lugn dag och ändå är jag hur trött som helst. vi hade ingen religion imorse så vi började 09.40, apskönt. första lektionen var psykosocial och sen var det lunch. hade hoppats på att vi inte hade någon samhäll efter lunchen som också var sista lektionen men så blev det inte. vi hade full lektion på två timmar och jag kämpade med en rest-uppgift som jag hade kvar sedan september men nu är den inlämnad och jävlar vilken lättnad det är. har bara ett omprov kvar om några veckor och sen är jag klar med samhäll för gottt.. näjs.
åkte hem med 14:00 bussen och åt direkt när jag kom hem. började packa lite grann och skulle kolla på tv, men vad gjorde jag dårå? jo jag somnade som en stock och sov i två timmar och vaknade på fel sida tror jag.. fyfan vad arg jag var. allt var fel. med tanke på skolan, om att jag ligger efter i allt och att simon inte kunde komma idag gjorde mig ännu ledsnare, kände att jag behövde honom nu ikväll. när jag kom till pappa satte jag mig vid tv:n direkt med pappa och alex och har suttit där till nu. ska kolla på utröstningen av let's dance och sen lägga mig och kolla på oth tror jag. kommer nog somna direkt också! hehe

nä, nu ska jag ladda inför morgondagen och se fram emot en trevlig kväll :)
petra kommer vid halv 3 ungefär och då ska vi börja fixa!

nu börjar let's dance igen, hööörs.

sitting in the schooool

sitter i skolan nu som sagt dååå..
har svintråkigt, grymt trök alltså. hehehe
vill bara hem, packa, äta, vila, åka till pappa och mysa med mitt snyggo.

har samhällskunskap nu och efter det slutar vi.
fick reda på idag att vi kanske får vara lediga på tisdagar eftersom vi bara har en lektion, och ska vi inte på studiebesök på den lektionen så får vi joba hemma. AWSOME! sjukt najs.
nu ska jag ut och få betygssnack, hörs hej!


slut som människa

nu blir det sova för min del.
imorgon är det sista dagen på höstterminen
och nästa vecka börjar vi med nytt schema.

fick nya schemat idag, hur bra som helst.
en lektion på tisdagar innan lunch. aaaaaawesome liksom.
höhö.
nä nu är jag trött, godnatt.




en saknad så stor



förstår inte hur man kan sakna en person efter så kort tid
hemst är det..
love you dude <3

flickan som lekte med elden

ascoolbrud.comalltså




i tisdags var jag hos simon och igår åkte jag till petra.
åkte först till skutskär i några timmar och firade lillelin som fyllde 1 år igår och tog sena tåget hem till ockelbo. imorse var vi till gäverängeskolan och informerade klass 2&3 om vårat projektarbete, gick bra. kom till skolan till 10 och fick informera 1orna också om våra inriktningar på en gång. psyklektion med kerstin, lunch, svenska - kolla på ondskan och sen till sist skapande - kollade på trettondags afton, den sög och hela klassen somnade. bra! gick ner på stan med amanda och fick skjuts hem av christer. pluggat lite och nu sitter jag och kollar på flickan som lekte med elden, så sjukt bra film. var grymt sugen på att se den idag :) efter att den är slut så ska jag borsta tänderna och sova, gud så skönt.

imorgon åker jag till pappa för första gången sen julafton och min snygging kanske också kommer dit. nääääjs fredag. I löve it. hörs hej.

skolan och jag hatar den

igår behövde jag verkligen plugga .. tror ni att jag gjorde det?
eh nej, det gjorde jag inte. hade ingen ork, koncentration och lust till det.
lillebror ville ha hjälp med att ladda ner låtar så hjälpte honom med det istället.
la mig och kollade på två avsnitt av oth också, hur bra som helst.

saknar mig baby nu men ska dit ikväll och mysa.
ska titta på filmerna vi köpte i helgen, spännande.
hihi.

nu ska jag kila och chilla med mina coolingar.
hörs heeeej!


back to the reality

hela helgen har simon varit hos mig. i fredags var vi på bio och såg narnia 3D.
rätt bra.
i lördags gjorde vi absolut ingenting, åkte och köpte lite godis och laddade ner fast and furious som vi låg och kollade på. igår åkte vi till valbo. köpte två stycken boxar med 6 filmer från andra världskriget och filmen brüno..
haha kassfilm. helt störd kille iaf.
åkte och fikade hos farmor och farfar och sen svängde vi in hos hans pappa också och busade med småpojkarna.
följde med honom in på jobbet en stund imorse eftersom mitt tåg gick om en halvtimme. frukost från pressbyrån och promenad till skolan. börjar om 2 timmar, inte helt ok.. men vad gör man inte för en natt i holmsveden? 

nu har vi (enligt en klasskompis) ca. 60 dagar kvar av hela våran skoltid. känns helt ok faktikst! fast skulle helst vilja stå på trappan nu, skrika halsen av mig och vara så lycklig det bara går.

nu ska jag fortsätta äta på min macka och bara vänta tills lektionen börjar.

mitt år i bilder och beskrivning

Jag gör en återblick på 2010 jag också.

JANUARI
sofie fyllde 18 år och vi firade henne så glatt. jag älskade mina syskon otroligt och ovanligt mycket. vi hade en fruktansvärt jobbig tid i min familj. såg snabba cash på bio. jag började umgås väldigt mycket med min fina kusin. började läsa körkortteori på ind-valet.




FEBRUARI
längtade till turkiet. åkte till kungsberget med skolan. kollade på skärgårsdoktorn dag in och dag ut. firade jacobs kusin som fyllde 21 och bowlade sedan med tjejerna. var på hår-modevisning med amanda och petra.





MARS
hade sportlov. gick på bio. umgicks med kusin. var hos farmor och farfar. ockelbo marknad med tjejerna. petra fyllde 18 år och jag träffade en underbar människa. bokade biljetter till lady gaga! experimenterade med förskolebarn. Ida fyllde år och jag hade en otroligt underbar natt.



APRIL
hade påsklov. åkte till stockholm och hade kul med petra och amanda. träffade kenza!!! våran idrottslärare avled. sofie, johanna, sara och bella fyllde 18 år! firade sista april i ockelbo och allt gick fel.









MAJ
stekte med petra hos hennes kusin och myste med lillelin. började umgås lite mer med johanna. hittade en massa gamla filmer från 5-6an som vi satt och asgarvade åt, haha. LADY GAGA! var i stockholm med klassen och gick på naturhistoriska riksmuseet och riksdagen. stekte med syrran och åkte till norrsundet för att ha kul med massa vänner. lyssnade på en föreläsning om sex och samlevnad, hade skapligt kul! var på cruising i sandviken (;





JUNI
petra lämnade mig och stack till italien med lina och emelie. stack till gröna lund med bella, johanna och josephine, åkte tilt för första gången i mitt liv och jag gör inte om det. min fina syster tog studenten och jag firade sedan skolavslutningen på stan med amanda och petra, väldigt skoj. blev astaggade tills vi tar studenten! hade myskväll med bella och johanna. åkte till ockelbo och firade kronprinsessans bröllop hela helgen! hade mitt livs värsta natt, fysatan vad jag skulle kunnat döda för dig då. jag åkte till turkiet med pappa och levde livet med mina fina syskon.









JULI
kom hem från turkiet. började jobba på ålderdomshemmet på tallmon. firade malin och julia som fyllde 18 år och hade hawaiifest för dom. hade världens bästa helg på länge - lingbolyran, drack champagne för vår fina insats och massa annat gott som slutade i att vi kom hem till amanda klockan 6 på morgonen. firade jacobs kusin som fyllde 20 och var på en massa sommarkvällar med sofie och bella.





AUGUSTI
sov hos frida med petra och stack sedan till gröna lund med dom och emelie dagen efter. testade maskerad-outfit och taggade maskerad. blev kär i gossip girl och hade kul på sommaryran med tjejerna.  skolan började och förberedde allt till ensro med klassen.







SEPTEMBER
ensro. sov ute i ett vindskydd och frös arslet av mig. gick en promenad på 2 mil rakt in i skogen och hade mys och skapligt ont i benen efter. hade fight med klassen om skolkortet, hehehe har aldrig sett någon brusa upp för något sånt onödigt. hihi. hade skolkort då, klädde ut oss i toapapper - men det skiter man väl i hette vårat skolkort. maskeraden kom äntligen och jag var utklädd till 80-talare, nääjs. jag fyllde 18 år och det firade jag med en fest här hemma. hade en underbar födelsedag. jag började gå på krogen och dansade verkligen av mig. började lyssna lite väl för mycket på Rihanna, men jag tröttnar aldrig. jag var kär och livet kändes underbart. lina fyllde 18 år och vi firade henne med magnus betnér på spegeln och krogen.












OKTOBER
firade lovisa som fyllde 20 år och sov sedan hos simon. jag blev kär i miley cyrus och one three hill. följde med simon till hudiksvall och köpte en bil, en väldigt najs bil. kollade på hela säsongen av solsidan under en hel dag. längtade otroligt mycket till sommaren och vår student! kom på att jag verkligen HATAR snöööö. petra stack till stockholm för att röja i en källare och se travie mccoy och bruno mars live.



NOVEMBER
gick på bio, saw 3D med bella. utgång med tjejerna. skräckfilmskväll och spel hos emil och anna med älskling och några till. tiden gick otroligt fort och allt bara flöt på. jag blev mer och mer kär för varje dag som gick och jag var fruktansvärt arg på våran lärare. försökte sätta upp regler för mig själv, som inte gick. hehe.. jag var sjuk i över en vecka men var ändå i skolan och kämpade. firade freddie som fyllde 20 år och det slutade i lite kaos. var på en tråkigt SACO-mässa i stockholm med skolan. älskling fyllde 20 år och jag hade julbord med brudarna som slutade med utgång. åkte till bollnäs för ett studiebesök på en gymnasiesärskola och jobbade sedan på öppethus på BF.



DECEMBER
var på bio med simon, nisse och martin - due date. måste nog vara den bästa komedin som skapats på senare dar. fysatan va rolig! åkte till karlstad över en dag med simon och janne och hämtade en bil. första advent kom och julstressen kom som ett moln över oss alla. jag pluggade otroligt mycket för att komma i kapp allt. saknade simon otroligt mycket under några dagar. tränade inför våran julshow mitten av månaden på maxim. sjukt kul! en liten turktjej tog min halsduk och jag var riktigt förbannad. min moster och kusin kom till sverige och bodde hos mormor i någon vecka. följde med emil till arlanda med petra för att lämna anna. julafton kom och jag mådde så himla bra. jag och petra tog en heldag i valbo för att shoppa och kom hem med .. MYCKET. hehe. jag såg piraya och trodde jag skulle få mardrömmar. nyår kom och jag mådde ännu bättre. vemdalen med simon och några till var sjukt mysigt.











det var mitt 2010. hoppas 2011 blir ännu bättre!
då väntar studentkryssning, 100 &50dagarsfesten, praktik 7 veckor efter påsk och studentvecka! sedan har vi gåttttttt ut 3an! tjooooooooho. puss på det!


mys

onsdag;
simon kom och hämtade mig. åkte till lingbo, kollade på en lägenhet. åt pizza. åkte hem till simon i holmsveden och bara myste med film och godis.
torsdag;
vaknade vid 9 typ. gick in och kikade tv och sen stack vi till ockelbo och lämnade mig vid tåget. tog tåget med petra till gävle och åt på max. gick upp till malin i hennes nya fina lägenhet, mysmys. åkte hem till mig, duschade och började fixa oss. spelade spel och försökte få i oss någon dricka av att spela.. heh. tog bussen till gävle och gick på interpool och sedan slick och dansade! näääjs.
idag; mår hyffsat bra, ikväll kommer simon, nääääjs det också. puss på det. hööörsheeej!



taggade tjejer

vi har inte orken

åkte till petra igår med 14.10 bussen, lagomt segt att tåget var inställt och ersatt med buss. gjorde inte mycket, började plugga, hade tråkigt, gick ner och åt, hade ännu tråkigare och gick sedan ut på en promenad, skönt. lina kom och hämtade oss och vi åkte hem till henne och myspratade. gick hem vid halv 1 och sov.

imorse vaknade vi vid halv 12, inte ovanligt. låg kvar i sängen en stund och gick sedan ner och åt frukost. började plugga lite smått och nu orkar vi inte mer, skolan tar död på oss kan jag säga och jag har sagt det förr också. simon slutar snart jobbet och då kommer han och hämtar mig hos petra och vi åker hem till honom och hittar på nåt :)



gammal bild från sista april 09.

valbo och mys

Bella och Wiktoria kom och hämtade mig, åkte in till stan för att hämta lite grejsor hos Frida. Hämtade sedan Ida vid donken och körde vidare mot valbo. Började med att äta på IKEA, köttbullar och mos. mmmh, så sjukt gott. Gick sedan ner och hälsade på Emelie som jobbade nere vid kassorna och sen mot köpis. Hittade äntligen en halsduk som jag letat efter så länge nu, en månad kanske.. En tjej snodde ju min i skolan och jag får inte tillbaka den så jag kände ett behov av en ny. Letade runt på alla elektronikaffärer efter en serie som Wikan skulle köpa, men tyvärr som hittade vi ingen så vi åkte hem istället. När vi åkte in i Gävle föreslog Bella att vi skulle hyra film, så vi åkte till hemmakväll och hyrde tre filmer.
1: "7x" Tror jag den hette. - SVINDÅLIG! Titta ej på den, ni kommer somna.
2: "Änglavakt" - Hur bra som helst, var påväg att gråta flera gånger.
3: "The last song" Den tittade vi aldrig på, vart så sent och alla var aströtta.


Bella skjutsade hem mig efter andra filmen och nu sitter jag här och skriver. Ska lägga mig nu och försöka sova några timmar. Godnatt på er! hörs hej.


like a princess

Inatt har jag sovit hur underbart som helst.
ställde klockan på 10, men somnade om till 11 då moster
ringde och väckte mig..
har legat och kollat på tv en stund och fått ett glädjerikt
samtal från tjejerna som varit i sandviken och gissa vad?
jo, lina har fått körkort :) GRATTIS DUUU! hihi.

nu ska jag gå ner och duscha och sen fixa något att äta för
jag är svinhungrig. när mamma kommer hem från tandläkaren
(vilket är snart) med lillebror så ska jag övn.köra och sen
åka till valbo med bella.

ha't bra hörni!



bild från i somras.

du är det finaste någon kan få



jag älskar dig söthjärta. <3

som jag sa ..

.. så sprang jag simon och nisse 3-4 kilometer på nyårsnatten och jävlar vad jag har träningsvärk. gör ont i varenda led i kroppen nästan. usch! ska stretcha lite nu och lägga mig under täcket och sova.
fan jag glömde min skvallertidning hos simon, hade vart perfekt och läsa den nu!

imorgon ska jag storstäda, övningsköra med mamma, åka till valbo och shoppa med bella och hälsa på emelie på IKEA, kanske tar en fika också. nääääjs.
lovet rinner snart mot sitt slut och i början av nästa vecka har vi prov så på tisdag ska jag och petra vara duktiga och plugga satan inför det så att vi kan något iaf. höhö.

när jag och mina klasskompisar stod och informerade om barn och fritid för en massa 9or nu på höstkvisten så frågade en söt liten 9a oss om det var mycket plugg. jag och mina klasskompisar svarade: "det beror på om man hänger med i skolan, gör det som krävs på lektionerna och tar eget ansvar". hehe .. man lär ut det man själv skulle vilja göra egentligen för att man har dåligt samvete och för det första sälja programmet.. mycket bra.
vi är alltså helt tvärtom, iaf några av oss. vi fnissar, pratar, skriker, lyssnarpå musik och sover på lektionerna, inte undra på att vi måste plugga på loven. yey, hejja coola tjejer! not. SKÄRPNING!





just nu..

comviq - är du redo för årets längsta telefonsamtal?

"älskling, bjöd vi claes och kit?"
"det behövs inte, dom sitter kvar i taxikön sen förra året."
claes: "just nu är det många som ringer.. meeeeeeeeeeeeeeeen, jag behåller min plats i kön!"
hmmm.
dansar och har det trevligt.
kit: "claes, ringer du efter taxin?"
"jajemänsan! det fixar jag."

nog världens fulaste reklam.

http://www.youtube.com/watch?v=BYkx0tko-TM

headerfix

tänker ändra min header igen. varesig ni vill det eller ej. hörshej!

jag har världens bästa

tänker beskriva min nyårstripp lite kort.



torsdag:

packa. hem till simon. vänta på nisse. hämta nisse. handla i bollnäs. vidare till vemdalen. fest. sova.

fredag - nyårsafton:
vakna. en liten tripp på byn. pizza för 102 spänn. tillbaka till stugan. tv hela dagen. shoppa middag på ica med simon och jim. bastumys. fix. middag. fest. världshuset vargen med massa barnfamiljer och äldre, bara vi och ett-två gäng till som var ungdomar. kändes bra. 12slaget och champagne. dricka lite till tills det var dags att gå hem. 3 kilometers joggingtur hem till stugan. inga taxisar kom. sova - helt död.

lördag:
sov till 12. tv med simon och nisse. åkte hem vid 13.00 ungefär. sen lunch och tidig middag på en kinarestaurang i ljusdal. lämna nisse i lingbo. hem till simpans farföräldrar och hem till holmsveden. mys med film och sova.

söndag - alltså idag dårå:

låg och myspratade. städade. åt mat. kollade tv. åkte till stan för att lämna simons familj på bio och fortsatte hem till mig. willy's och tv. simon åkte hem. firade mormors sambo som fyller år idag. coop. ost och kex + Arn. datan. chatt med simon. sova snart.

bilder från vemdalen kommer sen.




RSS 2.0