snart är det över

en dag kvar av denna arbetsvecka. ledig måndag och jobb halva tisdagen. sen får vi se. har jobbat måndag-lördag samt imorgon då och jag är ganska less på att det inte kommer någon och handlar nu. vill att dagarna ska gå fort! även om vi kortat ner öppettiderna 2 timmar till kl 16 istället för 18 så är dagarna så fruktansvärt långa. kommer aldrig hem känns det som! sitter där med datan och någon film i en solstol och somnar typ. inte okej


puuuh.

golfveckan är över och jag är ledig. har varit ledig lördag,söndag och idag. skööönt. vilken lättnad. ska inte klaga, och absolut inte på att ha jobb heller! idag åkte jag med petra, sofie och elwiné till valbo och handlade lite nödvändigt till lägenheten. lite nya förvaringslådor och ljus. imorgon ska jag lämna in lite CV och hoppas på något bra!
 
 

ett roligare inlägg med bilder från veckan

en sovmorgon hann jag med både sol och träning. underbart.

idag är det så kallt så jag får ha jacka, tjocktröja, stickad tröja och långärmad under det. fryser ändå.

frukostbuffén på jobbet är hur god som helst. önskar det vore så varje dag.


dödens vecka

denna vecka har varit väldigt rolig, stressig, sjukt tröttsam och riktigt givande. att vara omringad av ungefär 200 golfare varje dag som är stammisar hela veckan är riktigt mysigt. dom är trevliga, otrevliga, stöddiga och faktiskt väldigt roliga och gulliga mot oss som jobbar. jag har jobbat 7-14 vissa dagar och en del dagar 12-23. ikväll ska jag jobba till 01 och började 12 och det är grillkväll med underhållning. jag är helt slut nu. jobbar imorgon också och ledig lördag. ska bli så skönt att inte tänka på jobb en dag. inte höra något om golf. spyr på golf snart, haha. samtidigt är jag väldigt tacksam över detta, så otroligt roligt att jobba med folk.

jag har burit en läskback fel så jag fick ryggskott. jag har stressat ihjäl mig och tappat en kaffemugg som rann över alla läskbackar och golv när det var som mest folk och det tog kanske en kvart att torka upp det och var nära på att bryta ihop. grejer tar slut och ingen kan åka ut med det så vi får utskällningar varje dag om att det inte finns det dom vill ha. jag har tappat en konservburk full med äckelvatten i med kokkorv över mina fötter och ben. jag har nästan somnat i solstolen här på jobbet för att jag varit så trött. jag springer runt som en zoombi och har ingen aning om jag är berusad eller nykter. jag har så ont i mina höfter, ben och rygg efter att ha stått upp 90 % av denna vecka, dom sista 10% har jag legat i min säng och sovit. jag vill bara att denna vecka ska vara slut nu så jag kan slappna av och få min kropp tillbaka. en hel rygg, starka ben och en klar hjärna.


högskola eller inte högskola

 jag är förvirrad.
plugga eller jobba?
plugga innan barn eller efter man fått barn?
studielån eller inte studielån?
är inte intresserad av något så där jätte speciellt så ingen utbildning är solklar för mig.
vill plugga nu i ung ålder så jag har det klart men är inte 100% säker på vad jag vill plugga heller. jobbigt val
 
så mycket frågor. inga svar. jag blir tokig. den enda som ska bestämma sig bara är ju jag. så jag får väl ta och göra det någon gång. en annan gång.
 

stockholm ons-tors

jag och simon åkte ner till stockholm onsdagmorgon och mötte upp simons pappa, fru och småbröder. gick på grönalund hela dagen och sov sedan på hotellet precis bredvid grönan. det spöregnade mestadels av tiden vi var där men vi klarade oss undan det ganska bra i karusellerna ändå. ingen började grina. skönt. hotellet varr jätte fint med hur sköna sängar som helst. sov som jag vet inte vad, sov hela natten iaf utan att vakna en enda gång. tillskillnad från hemma.
 
på torsdagen åt vi frukost på hotellet och checkade sedan ut. åkte till emma (simons storasyster) i bromma och åt sushilunch på hennes jobb. drog sedan iväg till barkarby och kikade och stannade även till på XXLaffären i uppsala och hittade ett par nya joggingdojjor som jag fick av simon. puss.
 
 
 
 
 
 

golfvecka

3 dagar gjorda av 8. bara måndag - fredag kvar. fredagen var en vanlig dag 9-18, igår fick jag äntligen sluta lite tidigare, jobbade 9-14, så himla skönt. idag drog golfveckan igång på riktigt och jag började 7 imorse. van att börja 9 varje dag så att gå upp kl 6 är inte min starkaste sida (så fruktansvärt morgontrött alla tider på dygnet) men att komma till jobbet och se att dom har frukostbuffé gjorde mig lite piggare. älskar frukost, tyvärr kan jag inte äta frukost utan att spy iochförsig men efter några timmar vaken så går det bra. okej nu spåra vi ur... slutade 14 och stannade kvar nere på restaurangen och åt lite sen lunch med trevligt folk och mina fina kollegor. gillar dom jag. somnade på soffan när jag kom hem och tänkte ta en promenad snart. så himla längesen jag tränade. tränade på riktigt. ska försöka komma in i det igen sen till hösten när detta jobb med knasiga och jobbiga tider är över.
 
golfveckan håller iallafall på fram till fredag och jag är ledig lördag. ska ner till skutskär då och träffa moster och kusin som är hemma i sverige några veckor innan dom åker tillbaka till holland. och självklart min fina mamma och alla andra nära och kära.
 
 
 

RSS 2.0