palla

varför är det bara mitt ansvar? varför ska jag försöka hålla kontakten? du skriver inte tillbaka. jag känner mig glömd. har alltid gjort. ni har behandlat mig annorlunda jämfört med alla andra. förstår inte varför, men jag känner mig sviken. varje gång.
 
vill säga att jag älskar dig, men gör jag verkligen det om jag inte ens känner att du älskar mig tillbaka? har alltid kännt mig utstött. som att jag inte hör till.

ingen ork

det var länge sen. jag jobbar, umgås med vänner, tränar och bara ligger på soffan när jag inte orkar göra något annat. jag har helt enkelt inte tid eller ork till att skriva varje dag. så sitt inte och vänta! ;)

idag har jag jobbat, jobbade igår också! roligt med påsk nu, påskfika, påskpyssel och fint väder. underbart! jag är ledig imorgon så då ska jag träffa mamma! ska bli mysigt. missar alla söta påskkärringar på dagis imorgon, kan tänka mig att dom kommer vara ännu sötare än vad dom är i vanliga fall! hihi. nu ska jag kika på grey's anatomy och äta en risifrutti. kom precis hem från träningen med sofie och petra så ska bli skönt och ta det lugnt ett tag nu och sen sova.


sofias änglar

vilka underbara människor. jag älskar det programmet. känns konstigt att säga det men jag gillar inredning och tyvärr är det i samma program som alla hemska saker visas men finns en annan anledning också..
 
har precis kollat på det och gråtit en stund. ibland måste man påminna sig själv (genom att titta på hemska saker som hänt andra) att man har det väldigt bra även när dagarna är skit ibland. men inte tillräckligt skit för att egentligen må skit. det kan vara en sak som att träningen inte gick bra en dag, att man känner sig lite fulare än annars någon dag, att man inte har tillräckligt med pengar, att jobbet inte gick bra och att man kanske stukat foten.
 
det finns värre saker att gräma över. just i den stunden när man står på löpbandet och blir arg på sig själv för att man inte orkar längre än 15 min och man känner sig värdelös tänker man inte på att folk faktiskt har det ännu värre. varje minut dör någon. flera tusentals människor får reda på att dom blir sjuka i någon otäck sjukdom. många dör i olyckor eller varför inte skadas så dom inte blir sig själva igen. folk tar livet av sig för att dom mår så dåligt och männsikor blir till och med mördade vilken sekund som helst tyvärr. man måste påminna sig ibland om att man har det rätt bra. man ska aldrig klaga om man vet att någon har det värre än en själv. ändå gör man det. för att det är så lätt att glömma bort.

en ny vecka

lingbo tre dagar. ockelbo en dag. denna vecka har gått fort. mycket sköna dagar varav en på 4 timmar bara och dom andra väldigt slappa tider trots heltid. jag älskar verkligen mitt jobb. det är så kul att jobba på olika avdelningar, olika förskolor och märka skillnaden sedan sist när man träffar barnen igen efter några veckor. det kan hända så himla mycket på bara någon vecka. dom utvecklas så fruktansvärt i dessa åldrar och det är riktigt kul och se. dom blir så stora, dom blir långa, dom börjar kunna göra saker själv, dom pratar tydligare, dom blir mindre blyga osv. det är en av anledningarna till att jag valde just det här jobbet. nog om det.
 
imorgon blir det ev träning med P om vi blir lediga vilket vi tror och "hoppas" på eftersom det inte blev någon träning idag och att det är fredag och väldigt lite barn imorgon. har tränat 3 dagar den här veckan redan så det har vi gjort bra. har tränat både överkropp och ben och hoppas imorgon köra lite kondition och låta träningsvärken bränna lite till.
 
kikar på criminal minds nu och tänkte kolla klart på det innan jag går och lägger mig.
 

ledig dag

har jobbat 3 dagar/5 denna vecka. känns skönt med lite jobb iaf. nästa vecka har jag 2 dagar inplanerade. idag är jag ledig och har varit vaken sedan 6 imorse. känns lite i huvudet eller så kan det vara för att jag sitter med hög musik i öronen. har kikat på lite serieavsnitt jag missat och ska snart duscha så jag har det klart tills jag ska åka ner till petra vid 3. köpa det sista till partyt och sen fixa oss tillsammans. vid 7 ska alla vara där och då ska vi äta och ha det trevligt :)

födelsedagsbarn

idag fyller min kära vän p e t r a 21 år. grattis baby! ikväll ska vi fira henne. hon har valt ett tema som går ut på att sminka sig och fixa håret som någon aldrig skulle tänka sig att vi skulle komma i. vi ska vara extrema utifrån oss själva typ. t ex jag brukar ju aldrig ha mer smink än foundation och mascara (även när det är fest, jag är väldigt tråkig och naturlig) och ska därför komma i en snyggt uppsatt frisyr och väldigt sminkad. inte jag kan jag ju säga nu. jag passar inte i sånt där, jag tycker det är skit snyggt på andra men när det kommer till mig ser det bara för mycket ut! ska bli kul och se hur alla andra har fixat sig. jag är skit taggad!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0