irriterande

tycker det är jobbigt med grannar i samma hus. alla har tillgång till gården och vill man sätta sig och sola så känns det inge bra om dom sitter ute, fullt påklädda under parasoll och bara har allmänt trevligt. vill sola! dom har slagit upp möbler precis där solen är just nu. faaan


helgen

i fredags var jag upp till sommarjobbet och ställde iordning alltihop tills på lördagen då det var tävling och vi skulle ha kiosken öppen. kvällen spenderade jag hos svärmor med grillat och hämtade sedan sambon på krogen.

lördagen bestod av jobb. på kvällen myste jag på petra med picknick på sjöbackens bryggor. igår jobbade jag också och firade morsdag hos svärmor hela kvällen.

idag har jag också jobbat. ska jobba hela veckan. i lingbo. känns jätte skönt att vara på hemmaplan och ha kylskåpet påfyllt för hela veckan så jag slipper åka ner till ockelbo i onödan för att handla. imorgon efter jobbet ska jag träffa petra, hoppas på finväder!!


orbaden

jag och mamma blev bortbjudna till orbaden - spa och relax över denna helg, som ligger 20 minuter ovanför bollnäs och ca 30 minuter nedanför järvsö. i fredags checkade vi in, slängde in väskorna på rummet och drog upp till järvsö för att utforska den lilla byn, jätte mysigt. det blev 3rättersmiddag och let's dance på kvällen. lördagen bestod av frukostbuffé och massage. 50 minuters helkroppsmassage, hur underbart som helst. sedan var det lunchbuffé och efter det drog vi ner till bollnäs på en liten rundtur på stan och käkade glass i finvädret. färgade håret svart (?&%¤=!") men hade hoppats på ett rött resultat. inte alls nöjd. men det funkar, det är en fin färg men jag hade velat haft det fina röda. 3rättersmiddag och eurovision, danmark - woop woop. helt rätt låt! idag åkte vi hem efter frukosten och kom hem till en fortfarande sjuk och nästintill handikappad sambo. stackarn har ont i ryggen och kan knappt röra sig ibland, lillhjärtat. bilder kommer från helgen någon annan dag när dom ligger på datan.
 
just nu är det hockeyfinal och vi har nyss tryckt en varsin pizza. underbar söndag.
 
imorgon jobb, tisdag jobb, onsdag jobb. torsdag vårruset.. tagga? njaaaa. får se hur det går med det ;)
 

just nu!


första värmen för i år

igår åkte jag ner till ockelbo och satte mig med petra på hennes altan. graderna var väl runt 30 i solen. underbart. efter det åkte vi och käkade, uteservering för första gången! mötte upp maya, milton och malin, åkte upp till åbyggeby och gick Gåbingo. otroligt mysigt, men vann ingenting.. när vi var klar där åkte vi till gymmet och tränade en timme. skön måndag.
 
idag har jag jobbat några timmar. nästan så man vill ha shorts och linne men dock blåser det kallt emellanåt så fick bli jeans och kofta istället men tog av mig till t-shirt ibland när det var som varmast. var ute i 4,5 timme - hela arbetstiden och helt underbart i solen. känns att det börjar bli sommar nu! :)
 
nu ska jag äta så fort simon kommer hem på en snabb middag. efter maten åker jag ner till ockelbo för att kika på Annas match en snabbis och sen gym med petra och sofie :)
 
 

värd att se, "safe haven"

såg nog världens finaste film nyss.

den handlar om Erin som har ett mörkt förflutet. hon flyttar till en liten stad/by som Katie för att dölja vem hon egentligen är. Alex bor i denna lilla by, ensam med sina två sjukt söta barn och förlorade sin fru för några år sedan. Alex och Katie börjar träffas och blir tillslut kära, men när hennes hemlighet kommer i kapp så blir det inte så enkelt.

jätte fin film. jag både skrattade, grät och bara log i en del scener. en må bra film! den var sorglig, spännande, rolig, romantisk. den hade allt. se den!!


RSS 2.0