hejhallåååå

kom precis hem. jobbade 7.30-15.30, egentligen till 16 men tog ingen rast så fick gå en halvtimme innan istället. imogon ska jag jobba 10-16. skönt! snart kommer mysen hem och om en timme är det grey's. så himla glaaaad nu när vi har fått tv och internet. underbart. + att jag får jobba!! awesome.

i helgen blir det julbord med simon och hans släkt på axmarbrygga. längtar så jag spricker, blir hungrig så fort jag tänker på det! haha. eftersom jag ska köra (förmodligen) så hoppas jag att det inte hinner komma en massa snö, då vågar jag inte köra.

det går bra nu, kompis det går bra nu

jobb igår, idag och imorgon, internet och tvkanaler kom idag, får troligen en sängstomme nu i veckan och julbord på lördag. otroligt skönt och mysigt!
så nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv med min prins och bara mysa.




Lingbo förskola

Äntligen rast. Skönt! Barnen är grymt livliga ibland.. Imorgon blir det också jobb, grymt!


älskar detta














inredning

hoppas vårat internet och tvkanaler kommer nu i veckan. varit utan det en månad nu, börjar lessna på iphonen och alla trötta filmer vi kollat på 1000 ggr.

jag älskar inredning. jag älskar inspiration men jag vill ha pengarna att uppfylla den inspirationen.. vill ha hela lägenheten vit, inte alla (fula) färger vi har nu. passar inte in till våra fina möbler. vill ha ett huuus! men jag får väl vänta tills jag får ett fast bra jobb och blir lite äldre. just nu vill jag julpynta och hålla på hela dagarna men jag har varken pengar eller ork att göra det.


antingen är det jag som är seg eller så är den väldigt ny?

har ni hört chris medinas nya låt?
"one more time", riktigt bra!
klicka här för att lyssna

slå på stora trumman

sitter hos svärmor nu, åkte hit och betalade lite räkningar och passade totte en liten stund. ska snart äta med henne och åka hem och sätta upp gardinerna och städa sen innan jag åker till ockelbo och jobbar en stund.
fick jobba i lingbo imorgon också, awesome.


Ängeln i rummet

idag ska jag städa. eftersom vi inte gjort så mycket adventsmys så ska jag försöka fixa iordning lite sånt. sätta upp gardiner, diska och lyssna på julmusik tänkte jag också göra. mysigt!
Kl 15:00-16:30 ska jag jobba igen. inte så länge men man tager vad man får!



Underbara helg

I fredags åkte vi till Valbo en sväng och handlade och hamnade sedan hos svärmor och kikade idol.
I lördags fyllde älskling år. Tog en sväng med fyrhjulingen på morgonkvisten och åkte sedan hem och fixade lite. Åt smörgåstårta när alla kom och avslutade kvällen med middag på bocken och lite mys hos elina.
Igår tog vi bilen direkt till Valbo och shoppade. Fick med oss mycket fina grejer! Hälsade även på farmor och farfar en stund och åt lite middag hos pappa. Hyrde film och köpte lite nyttigt gotta och myste till i soffan. Perfekt avslut på helgen.
Det enda som var negativt var att det började snöa, men som tur var är det så varmt ute så det ligger ju inte kvar!


Fullspäckad dag

Pannkaka till lunch hos Simons farmor, Holmsveden och lämna en bil, Valbo och handla lite grejer med simon och mamma och sen hem till svärmor och lämna lite saker. Imorgon blir det kalas hela dagen för älskling.


Spread a little love

Igår var det en månad kvar tills julafton
Imorgon fyller min fina 21 år
På söndag är det första advent
Nästa lördag ska vi till axmarbrygga på julbord
Åh vad jag älskar den här tiden på året! Så himla mysig


Jobb 11:30-14:30

Sticker ner till ockelbo snart och jobbar en kort sväng. Mys


Äntligen

Nu har jag klarat det jag har kämpat som hårdast med i mitt liv! Att ta körkort. Aldrig varit så nervös någonsin. Så otroligt skönt att ha det gjort nu!! Gaaah. Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa till one tree hill och vänta på att simon kommer hem så jag kan låna hans bil (a) höhö


Dagens

Svarta jeans, stickad tröja och halsduk. Plus min fina röda vinter jacka!


Mitt livs värsta natt, tror jag

har inte sovit så bra inatt. katastrof. jag som behöver det tills idag. ni vet när dom sammanfattar vissa saker på filmer, typ en sista film i en serie och dom sammanfattar ihop grejer från alla filmerna i ett klipp, eller när en person dör och ligger i sin älskades famn och får upp en massa minnen som bara swishar förbi.. ungefär så känns det i mitt huvud av drömmar och jag kommer inte ihåg ett dugg. jag har legat och vridit på mig hela natten och kommer inte ihåg att jag har vaknat något i natt eftersom jag var vaken mer än hälften av tiden. känns bra. nervös är jag också, tänker inte berätta vad jag ska göra, det får ni kanske veta efter. ska iaf åka till gävle en sväng och uträtta lite ärenden! nu ska jag göra mig klar och äta frukost.


Helgen i en kort sammanfattning

Lördag: promenad, fyrhjuling ner till Ekbo och sedan tvärnit rakt ner i en gyttjepöl eller hur det stavas. 1,5 timme stod vi i iskalltvatten/lera och försökte få upp den. Skoj! Senare åkte vi in till Sandviken och åt middag och drog på bio, breaking dawn. Sjukt bra! Igår åkte vi till Valbo en sväng bara och gjorde inget mer speciellt. Idag har jag pluggat lite grann, äter frukost nu och sen kommer svärmor och hämtar mig så ska vi plugga hemma hos henne.


Fina, kalla lingbo

Tog en promenad imorse, alldeles själv. Skönt var det! Dock höll jag på att halka ihjäl mig några gånger, inte okej. Börjar bli riktigt halt nu, blä


Tvättstuga

Nu har jag äntligen börjat tvätta. Läskig tvättstuga har vi, iallafall när man är ensam. Ingen har skrivit upp sig på tvättlistorna sedan april -00, lite konstigt tycker jag eftersom det har bott folk här hela tiden. Antingen så har dom varit väldigt överrens om vilka tider dom ska tvätta så dom inte behövt skriva upp eller så har dom bara skitit i det, i elva år? Vad vet jag? Jag har bott har två veckor... Tre då. Ska gå en promenad nu och sen plugga lite. Vid tolv är tvätten klar så jag lär ha något att göra tills dess..


Äntligen fredag

Ligger kvar i sängen och drar mig lite. Ska äta frukost, gå en promenad, försöka förstå mig på nya tvättmaskinen och plugga lite. Imorgon ska vi se breaking dawn så ska reservera biljetter idag också :)


She's the man

Ligger i sängen och ska precis börja kika på she's the man. En av de bästa ungdomsfilmerna, älskar den! Väntar på att simon ska komma hem med en ny bil och kinamat. Ska bli så fruktansvärt gott för jag är sjukt hungrig! Mums!


Fyrhörning, vad är det i det sammanhang jag menade?

Det ska stå fyrhjuling i förra inlägget, inte fyrhörning..


Farmor och farfar-mys

I fredags var det idol i gävle. Jag och petra fick äran att jobba i garderob och kiosk + att se halva och höra hela föreställningen. Najs. I lördags kom elina hem till mig och vi lagade mat, åt godis och kollade gamla filmer. I söndags tog jag och simon fyrhörningen och körde upp i skogen. Träningsvärk hej. Trodde jag skulle dö tills jag skulle få köra själv, sjukt kul!! Fikade resten av dagen eftersom det var farsdag. Igår umgicks jag med svärmor en stund och sedan åt vi pizza till middag. Underbart!! Idag åker jag till farmor och farfar för en gångs skull, är aldrig där. Älskar att bli ompysslad som när man var liten. Ska plugga lite och gå på köpis en stund tänkte jag.. Och äta fisk, ett måste när man kommer dit, dom vet vad som gäller!! :) haha.


Två människor, två människor som hade något speciellt

Du är tyst
Undviker mig
Korta svar och lite halv spydig
Men jag tänker kämpa tills..
tills jag känner att jag inte har nå mer att ge


Jag älskar dig, du är det finaste med livet


Min värld faller bara längre och längre ner


Rensar skallen

Tar en springtur och rensar skallen lite.


Teorikväll

Plugg hit och plugg dit. Orkar inte plugga till skrivningar nå mer. Nu får det räcka tycker jag.. Börjar bli lite less! Vill ha mitt körkort i handen nuuuu.


The roommate

Tittade nyss på den filmen. Den var mycket bra och väldigt spännande. Se den om ni inte sett den! :) minka kelly, cam gigandet, leighton meester, Nina dobrev från vampire diaries och titanic-rose mamma och ex är med, många kändisar.


Deprimerande

Jag vill ha körkort, jag vill ha ett bra och regelbundet jobb, jag vill ha pengar!! Hatar detta. Idag är ingen bra dag. Lägger mig under täcket och tittar på grey's tills simon kommer hem ikväll och tar hand om mig, min finaste.


Kärlek

Det är så otroligt skönt att veta att du älskar mig för den jag är utan att du behöver säga det varje dag.
Jag är så obeskrivligt jävla kär..


Läsning på hög nivå!


Haha vilket skit

Kunde inte lägga upp bilderna först så försökte flera gånger och det gick fortfarande inte.. Men tydligen eftersom det är tre av den första. Fint. Inte meningen!! Haha


Rockstar 101

Dagens outfit: oversize höst/vinterjacka, stickat, strumpbyxor och kängor.


Who run the world? GIRLS

Igårkväll upptäckte vi något fruktansvärt äckligt. Tänker inte berätta mer än att hon inte kan ta hand om sig själv och sina hundar. Usch.
Nu är jag påväg till gävle för att handla hem lite saker och träffa el-linan en stund :) ikväll ska jag på information om MaryKay produkter med svärmor.


Söndagen den 6 november

I fredags var vi in till gävle en snabbis och köpte lite presenter till Simons småkusiner som var och hälsade på här uppe hos Simons mamma (dom bor i Sthlm) och åkte sedan dit och umgicks med dom. Igår tog jag en morgonprommis med elina och sen åkte vi till Hudiksvall där simon skulle köpa en fyrhjuling. Åt god middag på bocken, hälsade på elina en stund och åkte upp till Holmsveden igen och var med stockholmarna. Mysigt! Nu ska jag lägga mig i sängen och äta halloweengodis och kika på grey's. Simon är ute och kör fyrhjuling så jag passar på att bara slappna av en stund. Ska läsa lite teori senare så behöver lite kraft!! Haha, hörs.


Gårdagen

åkte ju till valbo med mor igår. Käkade lunch på Ikea, gott!! Gick runt lite och åkte hem igen nästan direkt och pluggade hela tiden fram till 6 när vi åkte in till gävle igen för att ta tåget hem! Sen hade jag bara myskväll med min fina.


Städning

Var på lite äventyr med svärmor idag innan vi åkte och städade ett hus. Gick skitbra!! Fick ju fika :) kom hem vid halv 1 och lagade lite mat och snart ska vi åka hemåt lingbo så jag får träffa elina som kommit hem från göteborg! Bra det. Hörs


Kul med nya namn!

Hos Åhléns heter jag tydligen Lennie. Hur vet jag inte, men dom lär väl va missuppfattat när jag sa LINNEA? vad vet jag.


Still mad!!

Fortfarande arg. Förstår inte! Kryper ner på en madrass i mammas källare, rätt mysigt det också. Första gången jag sover på golvet hos henne, förutom när jag sovit med kompisar dååå. Att sova på golvet när jag kommer "hem" är nog straffet man får ta när man flyttar hemifrån. Men jag trivs fast det känns läskigt att sova ensam, inte gjort det på nästan 5 månader.. Nu ska jag sova och imorgon åker jag och mamma till Valbo en snabb sväng och sen hem och pluggar. Hörs

Ps. Ni får en bild på min fina t-shirt också som jag köpte innan konserten började! (nej just ja, det blev ju ingen..) ds.


Jävla fitta

Ikväll sjönk du i mina ögon lilla vän. Jag hoppas fan att du är jävligt sjuk och att det inte är bakfylla som det ryktas om. Fyfan


Take a bow

Jag ogillar att åka ner till Ockelbo och handla, SJÄLV!! när jag handlar med simon åker vi alltid bil och kan åka hem när vi vill. när jag ska handla (jag har ju fortfarande inget jävla körkort) så måste jag åka tåg och från lingbo till Ockelbo tar det 10 minuter. Efter en halvtimme åker tåget från gävle igen och kommer till ockelbo om ja.. En timme!! Jag handlar på 10 min eftersom jag alltid vet vad jag ska ha och tar alltid lite längre tid på mig för att jag vet att jag kommer få sitta och vänta. Så nu sitter jag här på ockelbo tågstation och har mycket roligt!! Väldigt. Och nu var jah inte bara tvungen att handla, utan jag skulle ju lämna in mina timmar också.. Hade den där lönerapporten tillhört gävle och inte Ockelbo så hade jag kunnat åkt dit och fördröjt tiden på ett annat och bättre sätt. Bläääää


Oh na na, what's my name

Går mot station med Rihanna i lurarna och tar tåget till ockelbo en sväng!!


Today is the day...

... The day me and my sister will see RIHANNA. jag är taggad. Ska bli awesome det här!! Åker ner till Ockelbo och handlar och lämnar in min lönerapport och åker sedan hem och gör lite lunch till mig och simon. Vid 15tiden åker jag in till gävle igen för att sedan åka vidare till Stockholm med storasyster!! Najs


Du är för fin för mig, älskling


När jag kom till Göteborg så sa jag till mig själv, VAFAN?

Igår bestod dagen av att fixa i lägenheten. La in alla kläder i garderoberna och sånt. Städade även den gamla lägenheten så den blev fin och fresh och på kvällen var vi helt slut så då blev det massa filmer!! Idag har jag inte gjort så mycket. Kollade på film hela morgonen och myste i sängen. Tog bort allt onödigt från sovrummet så att det blev ett sovrum och ingen skrubb. Tände lite ljus och lite små lampor här och där så det blev lite mysigare. Känns bra nu när vi börja komma i ordning :) nu på kvällen åt vi god mat och bytte till vinterdäck!!

Imorgon är det Rihanna! Om hon nu är frisk :)


RSS 2.0