stay

helgen har varit bra. lugn. skön. välbehövd. jag var hos mamma igår och hälsade på. även hos mormor. skönt att träffa alla igen. på kvällen fick vi middag hos simons farmor och farfar och kikade en sväng på resultatet av melodifestivalen. tycker inte alls att detta år var nå bra. bara en massa skit låtar som gick vidare! hoppas att någon bra från andra chansen kommer med nästa helg.
 
igår tog jag en promenad med lena och lilla totte i det fina vädret. fick sedan varma mackor till middag. kollade på spårlöst när vi kom hem och jag grät som jag vet inte vad. höll för filten för ansiktet och trodde det skulle bli bättre. haha. kände mig jätte löjlig! men jag kan inte hålla tillbaka tårarna när folk gråter, oavsett glädje eller sorg. det är hemskt! haha.
 
idag är jag ledig. simon jobbar eftermiddag igen denna vecka så får hoppas att jag hittar på något roligt på kvällarna! :)
 

slappdag

nu var det ett tag sen igen. ursäkta mig.
men det är ju såhär. jag har jobbat hela veckan dag ut och dag in känns det som. heltid iallafall. känns skönt! kommer hem, vill göra något roligare än att sitta här framför datan och sen lägga sig och sova. simon jobbar eftermiddag, petra är i thailand och då har många av dessa dagar gått åt att vara uppe i holmsveden och umgås med svärfamiljen. det är min ursäkt :)
 
så ja. jag har jobbat hela veckan, nästa vecka är det sportlov och en dag inbokad. får se om det blir mer. idag har jag bara varit hemma. jag slutade 14:30 så somnade direkt när jag kom hem och la mig på soffan, så skönt. lagade lite mat och nu ska jag lägga mig i sängen och spela candy crush och kika film.
 
jag har beställt ett par efterlängtade converse också. låga vita. mums till sommaren. 400 kr bara. näjs. hoppas dom passar bara. det som är nackdelen med att beställa tyvärr...

alla hjärtans dag

har jobbat för det mesta denna vecka. i torsdags var det alla hjärtans dag och jag åkte ner till ockelbo för lite mys med sofie och petra. avskedskramades med P:et eftersom hon och mallan åkte till thailand igårförmiddag. ungj*vlar. hehe. igår åkte jag och simpan in på middag och bio i gävle, som lite firande för hjärtdagen. bbq-ribs på texas long horn och "usama bin ladin"filmen. najs. idag har jag bara varit i valbo med lena och thea och kollat runt lite. fyndade reagrejer som vanligt! ikväll blir det middag och melodifestivalen hos svärmor.
 
 
 

veckan som gått

i tisdags fick jag jobba hela dagen istället för halva. tränade med petra och sofie efter jobbet. var sedan upp och hälsade på svärmor. i onsdags var jag här i lingbo och jobbade, nära och bra. tog med edvin hem från jobbet (dagis) och var barnvakt åt honom och eric. kollade på film i min ensamhet hela kvällen. skönt. igår var jag först i lingbo och jobbade och åkte sedan ner till ockelbo och fortsatte mitt pass. hämtade upp petra och åkte och handlade. blev en kasslergratäng och sallad. mycket gott! sedan kom lillfin thyra och hälsade på i några timmar. mysigt.
 
idag är jag ledig. ska göra mig i ordning snart och följa med svärmor på en grej. ikväll blir det bara en hemmakväll. imorgon är det valbo inplanerat med thea. nääjs'
 
 
en bild från 1an eller 2an. 3-4 år sedan :)

Feb. 05, 2013


en fin helg

fredagen var häftig. att vara på jobbet till midnatt kändes lite konstigt. men att ha så kul medd alla kollegor trodde jag aldrig att ag skulle vara med om. åt sjukt god mat. lax, fläskfilé och kyckling med potatisgratäng. vi dansade till "ja vill vara din, margaretha" och hade klätt ut oss som karlar. jag hade simons snickarbyxor på mig och en sotarmössa med uppsatthår och ditmålad musch. såg ganska häftig ut faktiskt. petra sa flera ggr under kvällen: fan vad snygg du är, du ser ut som en riktig grabb! ja, men vad bra då! vet man det tills nån gång man kanske ska byta kön (; haha. var riktigt trevligt.
 
i lördags städade jag hela förmiddagen och tog sedan med mig petra till valbo, åt på ikea, strosade runt och hade det bra. hittade två nya tvättkorgar (behövligt) och fyra fina krukor till mina plastblommor.. heheh. plus ett par klackskor för 99spänn på din sko. jag är rätt duktig på att handla på rea. handlar allt på rea om det inte är väldigt bra ordinariepriser. kvällen spenderades med simon och niklas hemma i soffan med ite ostkrokar och melodifestivalen. bra lördag.
 
igår åkte jag upp och skulle hälsa på svärmor för att simon ändå skulle upp dit och åka skoter. men det visade sig att dom skulle ut på sjön och pimpla och grilla korv så det var bara att hänka på och klä på sig. supermysigt! killarna kom sedan ut med skotrarna på sjön och vi fick testa åka. härligt! blev sedan middag hemma hos dom och sedan avslutade vi kvällen med två filmer i soffan. nöjd över helgen! :)
 
idag var jag ledig. spenderade hela morgonen i sängen med simon. han jobbar eftermiddag den här veckan också så sovmorgon hej. tog bilen ner till ockelbo runt 2 och hämtade petra. stack till gymmet och sofie kom också dit. körde ett köttar benpass. känns nu vill jag lova. skönt! petra följde sedan med mig hem och vi började öra iordning potatismos och lax samt sallad. najs. simon var hem en snabbis på middag också. vi bakade cornflakeskakor, (supergoda) och kollade på "möhippan". en ganska sjuk film. fast ändå bra. eller jag vet inte. haha. sjuk var den iaf.
skjutsade precis hem henne så kom nyss hem igen. ska kolla på film nu igen och sen försöka sova.
 
imorgon är det jobb, 12-16 på den yngsta avdelningen. man kan inte annat än att älska dom små. så himla härliga!
 
 

födelsedagsfirande

ikväll ska vi på personalferre/60årfest.
en gammal kollega fyllde 60 i slutet på 2012 och ikväll ska vi fira henne med lite överraskningar. blir god mat och trevligt sällskap. har ju trots allt bästa vännen med mig och fina jobbarkompisar.
 
idag är jag ledig. jag åker ner till ockelbo när petra slutar så vi kan åka och kötta lite på gymmet. tänkte träna axlar och armar idag. och en liten stund på löpbanet! ska bli skönt att göra sig av med lite energi. sen åker vi hem och fixar oss och åker sedan till jobbet för att hjälpa till att duka och göra fint! :)
 
 
 

hejhallå

var i valbo med petra, anna och thyra igår. hittade två fina saker. ett par militärgröna jeans från bikbok för bara 99kr (har letat länge efter dom pefekta gröna jeansen så 99kr var det inget snack om) och ett silikonöverlägg på mobilen. riktigt nöjd!
 
 
 
 
 

RSS 2.0