Sun is up

söndag: kika på hus, marknad, och stek
idag har vi varit och kollat på hus (bli inte chockade nu, vi ska absolut inte köpa hus än.. Kikade lite bara, hehe) och efter det var vi till bergviksmarknaden och köpte lite smått och gott. kom hem vid 3 och sen åkte Simon iväg och hjälpte en kompis med att göra iordning en bil så jag passade på att sola lite på balkongen, och tog sedan en promenad som slutade med en springtur. Skönt! Nu får vi se vad som händer.. Ska nog läsa lite tidningar och vänta på att simon ska komma hem så att vi kan göra mat för jag är jätte hungrig!!!

jobba imorgon också, kuuuul! Orkar inte ...

Sista helgen i juli

lördag: drifting, barnvakt och fotbollsmatch

imorse tog vi med oss Simons småbröder till råhällan och kollade på drifting, åt glass på bocken när vi kom tillbaka till lingbo och var lite barnvakt helt enkelt. Lämnade av barnen hos svärfar och fick lite fika. Nu är Simon och taggar match så om en stund kommer svärmor och hämtar mig så åker vi och kollar när grabbarna spelar mot gubbsen! :) hörs

Lunchrast, det absolut bästa med jobbet ..

.. Tror jag.
idag har vi 3 barn och en av kollegorna har med sig sina två barn, inte en jobbig dag alltså. Det enda som är jobbigt med några barn är att man inte har något att göra. Vi har grävmaskiner och folk som håller på ute på gården så vi kan inte gå ut heller. Blä! Känner för att titta på film idag så vi får hoppas att det blir lite regn och trökväder så att vi sätter igång en film istället för att bara rita och pyssla hela dagen. Höhö! Snart är min rast slut så lär avsluta nu! :)

Helgen kortfattat

torsdag: släktträff
i torsdags hade vi somsagt släktträff. Det var mysigt! God mat och trevligt sällskap.

fredag: kalas
i fredags hämtade simon mig på jobbet så åkte vi och firade min kusin en liten stund på kvällskvisten som fyllde 21 år. Grillade och drack cider. Mys!

lördag: mysdag
Simon blev medtvingad att spela fotbollscup (vilket var tur för dom vann hela skiten), jag blev ensam och traskade hem till Elina och umgicks med henne. Sen åkte vi hem till patrik och Stina där en massa folk var.

söndag: bio - baksmällan 2
Åkte in till gävle för bio med Simon och Nils. Hur bra helst! Helt sjuk film.

måndag: darlarna
Först hämtade vi thea i Rättvik och åkte vidare till Orsa för att se djur på björnparken. Rätt spännande faktiskt! Man blir som ett barn när man går runt på djurparker, höhö. Åt middag hos svärmor och åkte hem och läste lite teori och somnade runt 11 helt död.

tisdag: jobb
Fick jobba några timmar idag också, och på fredag. Känns awesome! 8-16:30. Najs


21/7

morfars födelsedag &släktträff:
idag skulle morfar fyllt 66 år, grattis morfar. <3

sitter hos pappa nu. vi ska ha en slags släktträff ikväll med johannas (pappas fru) släkt, mys. simon kommer snart så ska duscha och så alldeles strax och göra iordning mig.
idag har jag jobbat. vi skulle ha 1 barn idag, men han var ledig. så jag och elin lagade äppelpaj och gjorde iordning mat samtidigt som vi väntade på matleveransen som skulle komma någongång under dagen, bara en tidsfråga när. åkte hem till pappa och sedan har jag bara läst skvallertidningar och slappat.
nu lär jag skynda mig om något ska bli gjort med mig, haha. hejdå!

Can't Find Entrance

Förstår inte hur vissa människor (tjejer) kan göra som dom vill hela tiden utan att tänka sig för innan dom faktiskt kanske förstör saker.. Saker som är bland det finaste man har. Varför kan man inte bara acceptera att det man vill ibland kanske inte går att göra/få? Man måste kunna behärska sin vilja och tänka på konsekvenserna. Att vilja något som egentligen är bra för en själv betyder inte alltid att den viljan är något positivt för någon annan. Det är inte första gången du förstår något, när ska du inse att ditt beteende inte funkar i våra liv? Hejdå

sitting at mamas place

laddar ner lite musik hos mamma nu. kan ju inte göra det hemma så passar på här! fick börja senare imorgon så jag åker hem och sover iaf eftersom jag hinner till gävle i tid då! great. hade inget mer att säga, tänkte bara visa att jag lever! :)


bilder från studenten

 














20/7

onsdag: mamma
Yes, idag åker jag till mamma och sover där. Börjar 6:30 imorgon och kommer inte till gävle på något sätt i tid annars. Ska äta tacos också och bara mysa! :) hihi. Börjar klockan 9 idag också så ska snart åka upp till förskolan och leka med de 3 enda barnen vi har under denna vecka. Är det bra det? Njaaaa.. Sådär. Långtråkigt är vad det är.

idag fyller min fina moster år också, grattis till henne! <3

19/7

tisdag:
sitter på George nu och dricker varm choklad. Godast! Börjar jobba om en timme. Så jävla segt att komma in till gävle 1,5 timme innan man börjar för att man inte ska komma försent! Blä.

Igår kom älskling och hämtade mig på jobbet. Åkte ut till Valbo och käkade och kikade efter lite saker. Kom hem runt 7 och sen kom Elina över en sväng och kollade på film med oss och åt popcorn! :)

Otroligt bra helg

fredag:
Tältuppsättning inför lingbolyran
lördag:
Lingbolyran, god mat på bocken och fest på parken
söndag:
Bakis. Träningsvärk. Pizza. Film. Helgen var ju iaf bra!

What are words if you really don't mean them when you say them?

onsdag: stan med mamma
Åkte in till stan och mötte upp mamma. Köpte lite småsaker och fick två par skor av mamma som var mycket behövliga. Åt god mat och åkte hem med 2 tåget. Gick hem till Elina och blev bjuden på kaffe, tåg tåget till ockelbo för att träna brännboll inför lingbolyran på lördag.. Vilka var vi då? Jag Elina och Anna.. Bra. Så ingen träning för oss. Dom flesta jobbar och andra har annat för sig så på lördag blir det hårdkörning om vi ska va bra ;) haha. Vi gick hem till anna en stund och sen tog jag tåget hem till min prins.

torsdag: hemmadag Vaknade runt 9, tog en promenad, gjorde frukost, städade lite, gjorde mat tills Simon kom hem vid 12, åt med honom, han åkte vid halv 1 igen, skrev CV och städade ännu mer. Simon kom hem från jobbet alldeles nyss så får se vad vi hittar på för något idag :)

.

lördag: skansen &gröna lund
jag, simon, nisse och niklas åkte ner till stockholm. mötte upp jim, emma &hennes kompisar + några till.
gick på skansen i typ tre timmar, åt god mat och gick över till grönan sen. åkte ungefär 4 karuseller. sommarkrysset och långa köer = inte ok. åkte hem runt 10 och somnade på en gång.

söndag: axmarbrygga
sov typ hela dagen.. hehe nejdå. men länge. eftersom vi lånade svärmors bil till stockholm så hämtade vi simpans bil hos henne och var där en stund. sedan blev vi bjudna på axmarbrygga och myste där.

måndag: putsa fönster
åkte in till stan för att lämna in svinalängorna. stängt.. öppnar senare nu under sommaren, det visste inte jag. jag såg ingen lucka man kan lämna in filmerna i heller om det är stängt så jag traskade ner till station igen och tog tåget till holmsveden och putsade fönster med svärmor. kom hem runt 4 och tog en promenad med simon och tog det bara lugnt hela kvällen. 

tisdag: städning och barnkalas
idag har jag städat med simons farmor på snickeri. åkte hem till mamma (där jag sitter nu) och ska snart på barnkalas. min kusin fyller 4 år så ska till mormor och fira henne nu. mys!


Tåg till gävle ...

Tittade på svinalängorna, åt varma mackor och drack äppeljuice Medans simon blev bjuden på lunch på jobbet.. När han kom hem så ville ju han också se den så jag pausade filmen och skulle börja om den, men vem kommer dårå och ska spela tv-spel? Jo Nisse. Inte fick jag se klart den filmen eller. Kom sedan på att jag glömde min plånbok i mammas bil när vi körde upp till lingbo igår så killarna fick spela sitt tv-spel och jag åker nu in till stan och hämtar min plånbok.. Blä!

imorgon åker vi troligtvis till Gröna Lund! Hoppas hoppas hoppas att vi kan låna någon snäll människas bil och åka ner. Har längtat efter karuseller i ett helt jävla år så nu jävlar vill jag ner till Stockholm! Gaaah. Hehe. Nu lär jag sluta innan detta inlägg blir ännu längre än vad det redan är. Hejdå!

torsdag 7 juli

ska snart hämta kläder hos pappa som dom varit så snälla att tvättat åt oss. sen kör jag vidare mot lingbo och visar upp mitt nya liv för mina fina släktingar.
det firar vi med en liten pizza från bocken också. gooos!





kan inte förstå att det redan har gått ett år sedan denna fantastiska resa.


double vision

har precis blivit klippt av mamma, färgade håret igår också. blev jätte nöjd men det blev lite kort. skitsamma, det växer ut snabbt!



lady gaga - scheibe
- bäst just nu


it's a hot day today

idag är det vaaaarmt. najs!
åkte till mamma idag igen, har övningskört med mamma och på körskolan. på vägen hem från stan så la min fina lilla blå bil av.. läckte jätte mycket olja och så, bläää.
ska färga håret nu och sen åker jag in till gävle och sätter mig på brända med några tjejer. mys! imorgon åker jag också till mamma och övningskör upp till mig i lingbo och då följer även mormor, moster, och två kusiner med upp. trevligt! nu lär jag sticka, höööörs

Tisdag 5 juli

Igår var en bra dag, idag är en bra dag.
Simon kom hem vid midnatt och vi började kolla på oth - like allways nu för tiden! Tittade till klockan 2 och somnade typ halv 3.. Så idag blev det en sovmorgon! Skööönt.
Vaknade först vid 10 och somnade om till halv 12. Gick till simons farföräldrar och fick lunch, gick hem igen och då kom pappa, Johanna och lillebror. Dom köpte med sig jordgubbar som vi snaskade på. Mys.
När dom åkte hem tog jag en promenad och sedan solade jag lite ute på balkongen! Ska strax börja laga mat så att den är klar när Simon kommer hem en stund vid kl. 18 :) najs! Hörs då

love



jag älskar dig min älskade sambo<3

lillebrors data

sitter hemma hos mamma nu. efter som simon jobbar eftermiddag denna vecka så blir det lite ensamt attvara hemma på kvällarna så åkte till mamma idag. ska hit på onsdag och torsdag också och på torsdag övningskör jag min bil hem till lingbo och mamma följer självklart med, moster och mormor också. skooooj! :D

nu ska jag ta en pannkaka och en macka så ska jag övningsköra till gävle och ta tåget hem och vänta på hjärtat mitt. hihi mys!


Changed plans

Pallar inte städa nu, gör det när jag kommer hem sen. Åker till stan och kollar lite sen åker jag till skutskär och hälsar på mamma, mormor, moster och kusin :) blir mys! Nu lär jag skynda mig in i duschen så att jag hinner till tåget! :) hörs

Måndag 4 juli

Tiden går så himla snabbt! Snart är det en månad sedan vi tog studenten, sedan jag flyttade till lingbo, sedan jag började mitt vuxenliv. Det är sjukt. Jag lagar mat, jag städar, jag diskar, jag umgås med min pojkvän, jag umgås med äldre människor i byn, jag jobbar ibland, jag hälsar på min mamma väldigt sällan, ännu mer sällan min pappa, jag har flyttat hemifrån. Det är konstigt hur fort allt kan gå och hur man kan ändra på sitt liv så snabbt som jag gjort. Jag förstår inte. Jag som har längtat efter sommaren och snart är den över, snart är det höst - jag fyller 19 år och sedan är det vinter i ett halv år. I hate it! Jag vill inte att det ska gå så fort! Bläääää. Blä på detta inlägg som blev helt värdelöst! Hehe

Marknad 2011

Hejhej! Marknaden var rolig. I fredags grillade jag med Petra och Åsa hemma hos Petra och sen gick vi mer till lina där det var några tjejer! Stack ner på marknaden efter ett tag och mötte upp simon och hans kompisar. Åkte karuseller och var inne i öltältet! Tog bussen hem halv 3 och somnade som en stock på en gång! På lördagen åkte jag ner på marknaden för att gå med svärmor och några till. Mamma kom också upp och gick med mig en stund! Myyys. Åkte hem och tittade på film i någon timme med baby och sen åkte vi ner Till Ockelbo och gick på marknaden igen! Åkte radiobilarna.. Vi var ungefär 4 stycken par och tre övriga som åkte tillsammans och vi tjejer satt bredvid våra pojkvänner.. Det värsta vi gjort tror jag! Haha. Sen åkte vi en till karusell, också det värsta jag gjort i hela mitt liv! Jag älskar karuseller, jag åker verkligen allt men den där skrämde livet ur mig, fyfan! Jag tror alla skrek att dom var rädda eller att dom hade ont någonstans. Usch! Åkte hem och sov vid halv 2 tiden! Najs helg! Och det bästa av allt var att jag var nykter hela helgen och hade skit roligt ändå! Hörs då

tjennna!

sitter hemma hos petra nu, har precis fixat klart oss till att gå ner till lina för lite fest och sedan ner på marknaden. det har nyss spöregnat men nu börjar det nog skina upp, hoppas det blir fint nu ikväll, annars vettefan! har ätit jätttte god mat alldeles nyss också, skit gott var det. grillat och kroketter! :) nu ska vi draaa, så ha en bra kväll allihooopa!

Helt slut

Har precis ätit frukost, pannkakor och mjölk! Gotttt. Nu ska jag städa i lägenheten och med hjälp av musik blir det nog ännu finare! Får energi av musiken så att jag orkar anstränga mig mer! Ikväll ska jag till Petra för att grilla med några tjejer och sedan gå ner på marknaden. På onsdag och torsdag åker jag till mamma och hälsar på, träffar även min moster och kusin som kommer hem från Holland på söndag och bjuder även hem dom upp till mig! :) mys! Nu lär jag börja städa om jag ska komma någon vart, hehe.

RSS 2.0