liten blir stor!

grattis lillebror på 14årsdagen. älskar dig!



bild från sommaren 2007

denim











läckert med en hel outfit av jeans

vita jeans





hur snyggt som helst.
ett färgat linne eller jeansskjorta skulle jag ha matchat det till.
står nog högst upp på "köpa" listan.

dagens



rosa oversize tshirt/ginatricot, jeans/ginatricot, kofta/tiger of sweden

fredag 27/4

det hände lite mer spännande saker. åkte till svärmor och tog hennes bil upp till söderhamn och kikade lite på theas utställning av sin praktik. handlade lite och gick på stan. köpte med mig lite hårprodukter och annat nödvändigt till hemmet. nu är jag hemma igen. ska antingen göra mat hemma då eller åka upp till h-sveden igen och äta hos svärmor och alla där hemma. får se vad som händer.


bla bla bla

tränade i tisdags, och igår. känns bra! på tal om ingenting.

idag ska jag följa med svärmor till någonting simons syster skulle göra. orkar inte bara sitta hemma hela dagarna. sjukt tråkigt och värdelöst. jobbade iaf i onsdags och igår, najs. får se om jag får något mer nästa vecka. nu känner jag bara att jag babblar på för att jag inte har något vettigt att skriva så jag säger hejdå och återkommer sen om något spännande har hänt.


träning och hämtmat

ingen bra kombo va? men så får det bli ibland.
hade inte planerat att träna idag, inte äta hämtmat heller.

har man ingen affär här i byn, ingen bil som man kan ta jämt och ständigt så funkar det inte så bra med att handla nere i ockelbo och därför är silverbocken (i mitt hjärta) alltid bra att ha här i lingbo om man inte har så mycket mat hemma. det blir lite dyrare men det blir oftast inte ett problem, skönt nog.




man kan glida in på ett bananskal också

sedan lite saker jag fått från vänner och familj som dom inte använder längre



converse / från svärmor när hon var i USA



skinnjacka



två blusar



ett linne och t-shirt

lite nya inköp

har lite nytt som jag inte har visat er än.



stickad kofta / H&M, rea 100:-



BH / H&M, 149:-  den köpte jag igår.



vårjacka / secondhand, 60:-



träningskläder / stadium kampanjpris 399:-



linne / H&M, 30:-


ska jag köpa nått onödigt som linnet jag visade sist köper jag det alltid billigt. jackan behövde jag inte ens, har typ 10 vårjackor redan men 60spänn var liksom inget.

hur var helgen då? bra!!!

fredagen har jag redan berättat om men i lördags firade vi elina som fyller 19år imorgon. jag och elina fixade oss hemma hos henne, tog sedan halv 6 tåget till gävle och käkade på mingel och bar med några andra. tog bussen till skutskär där det var någon fest och var där någon timme. vid 11 kom vi till gävle igen och gick in på interpool. simon hade då varit inne i sandviken med killarna så han hämtade sedan mig runt halv 12 tiden och somnade som en stock när jag kom hem.

igår började vi möblera om, tog sedan bilen till valbo och gick runt där ett tag på köpis. åkte in till gävle och firade lillebror som fyller 10 år idag så passade på att fira honom igår när vi ändå var där för idag kunde vi inte.



jag har bara varit hemma idag, har lagat eget mos och korv, städat och hållt på och greja. gjort små ändringar i hela lägenheten. lite skoj sådär när man inte har något annat att göra.


som ett nytt rum

igår möblerade vi om i vardagsrummet. bytte gardiner och höll på och dona.
alltid när man möblerar om blir det problem med elen. "om vi ställer tv:n där kommer den inte få nå ström.. om vi ställer soffan där kommer tv:n så långt ifrån."
MEN, idag lyckades jag komma på en exemplar lösning med tv:n och boxern. svårt att förklara det hela men den var awesome.

OBSERVERA dock att färgen på tapeten är hur ful som helst. passar inte alls in.

FÖRE
bakom tv:n på denna bild nedanför är hallen



EFTER




väggen där ljuslyktorna står stod tv:n förr.
glasdörren bakom soffan är till sovrummet. innan vi möblerade om stod ju soffan vid fönstrena. då hade vi glasdörrarna öppna till sovrummet samt en dörr från sovrummet till köket. nu ställde vi ju soffan iför glasdörrarna så att vi bara använder köksdörren, mycket mysigare och mer som ett sovrum.

godmorgon

ligger fortfarande i sängen. ska snart gå upp och äta lite frukost, men ska kolla klart på vakna med the voice först. bloggar lite mer sen när jag fått lite viktigare saker avklarade.


Changes

Vi sket i gävle igår eftersom det spö-snöa (som min syster säger ibland). Simon gick och tränade istället och jag åkte upp till Elina för att fördriva tiden litegrann. Åkte upp till svärmor på kvällen och blev bjuden på mat och bara myste framför tv. Skön fredag.


älskling

i 1 år och 7 månader har jag varit med enligt mig världens finaste. i 10 månader har vi varit sambos och det har gått så fruktansvärt fort. jag har lärt mig så mycket av honom, han får mig att känna mig trygg och säker i den jag är och han är nog den charmigaste jag någonsin träffat.


fina minnen
























primadonna girl

hej alla fans.
det snöar. ni vet vad jag tycker om snö. HATA!!!
tycker det kan bli vår nu, det är ju trots allt 20 april.

om en liten stund när simon slutar jobbet ska vi till gävle och göra lite saker men först och främst köpa lite grejer till bilen. ikväll får vi se vad det blir. om några dagar fyller elina 19 år så imorgonkväll ska vi fira henne i stan, skoj! :)



shoppingsug

är så himla shoppingsugen.
vill köpa massa färgglada jeans, fina sommarklänningar och skjortor.
men plånboken säger ifrån, som alltid.


En sväng till Arlanda och hem

Igår kom petra och myste med mig. Lagade lunch och inväntade malin. Tog en mysig promenad runt lingbo och myste framför tv. Vid 5 tiden tog jag bilen och åkte ner till Arlanda för att hämta svärmor och thea som kom hem från USA. Kom hem runt 24-tiden och imorse var jag inte speciellt pigg. Jobb 7:30-14 idag på lingbo skola.


fjoäkrdvbyffjolfstvdglö

har varit ut på en långpromenad med hunden, ätit en lätt lunch och ska duscha lite snabbt nu innan jag går till jobbet. 12-16 jobbar jag och ikväll blir det nog att titta hockey.


små små ändringar kan göra så mycket. ibland

ändrade om lite granna. blev nöjd. fast det ser ut som innan nästan. stilrent och enkelt, det gilla rjag. fast skulle vilja ha in lite färg. kommer nog nån annan gång. när jag har tid att göra det, är inte så bra på sånt där :)

.......

har aldrig varit med om någon pipigare hund. tur han är grymt söt. annars hade jag kickat ut honom.
hehe, nej kanske inte. men huvudvärken börjar sakta komma. har en otrolig känsla som gör att jag får ont i magen, han vill inte vara här. han vill hem till "mamma". men what to do? she's in america. yapp.


Jobb och hundvakt

Fick jobba idag. Imorgon också. Idag och imorgon är vi hundvakt åt svärmors lilla prins. Och om jag blir ledig på torsdag åker jag ner till Arlanda och hämtar svärmor och thea som varit iväg på en tripp.

-

blir en promenad i det fina vädret istället. skönt deeeet


long time noooo seen

hej.
det
var
länge
sedan
nu. igen

jag har inte alltid tid att starta datan (tar typ 10 min innan den går att använda för det är så mycket random program som ska upp först) och det är så tråkigt att blogga på iphonen. så ibland skiter jag i det, så enkelt är det.
men nuuuuså, har jag tid. en stund.

ifredags hade vi köpt chips för ovanlighetens skull och skulle mysa till det.. (har slutat äta sånt där, ibland iaf) aja men dom var riktigt snuskiga. skit äckliga. så vi körde på popcorn istället. kändes bra! igår var vi i bollnäs först på bilutställning. det sämsta jag varit på och enligt simon också. skit tråkigt. åkte hem, kikade lite på hockeyn och åkte sedan in till gävle, åt mat och gick på bio. battleship såg vi, grym!!!!! rihanna var duktig dör att vara hennes första riktiga film.

idag har jag bara latat mig. cyklade över till elina som kommit hem från götet och tog en kaffe. mys. snart ska jag klä på mig och gå till gymmet och träna lite. inte tränat sedan elina åkte till göteborg (skärtorsdagen) så det ska bli kul att komma igång igen. kan ingenting om träning.. så tränar elina, då tränar jag. annars blir det inget.




mysfredag

igår var jag somsagt hos mamsen. härligt att träffa dom igen. när jag kom hem åkte jag upp till spåret och tog en springtur/pw och sedan åkte vi ner till Ockelbo för att visa upp bilen vi skulle sälja. Idag har jag bara varit hemma, tvättat lite, städat, lagat mat.. ja allt en hemmafru ska göra. Hehe. åkte ner till Ockelbo med bilen som skulle säljas och tog en spontanmiddag hos Simons farmor och farfar. Gott skit! Nu sitter vi framför tv som två pensionärer men gud vad skönt det är!! Ska snart ta fram chipsen och bara njuta.


hem till skutan

är påväg till mitt älskade hem, min älskade familj och mormor. har inte träffat mormor sedan juldagen så det ska bli mysigt och träffa henne igen. snäll som mamma är ska hon hämta mig på station i gävle. världens bästa mamma.


the change-up

kikade nyss på "the change-up". ganska rolig.
den handlar om Dave och Mitch som är bästa vänner. dom är totalt olika varandra. Dave är gift, har tre barn och är en av de bästa advokaterna. Mitch är singel, reklamskådis och bara allmänt rörig. en dag får dom nog av sina egna liv och önskar sig ha varandras, vilket går i uppfyllelse och bara skapar kaos.


dagens



tröja /simons systers. - bikbok
kjol/ H&M

mintkrokant, den bästa marabou

efter lite solning och choklad blev jag genast lite gladare.
snart kommer min älskling hem från jobbet och jag har köpt nyponsoppa och vaniljglass som vi ska smäcka i oss.




vill ha sommar NU

det regnar ute
jag är blek som snön.. okej, kanske inte så blek
jag har tråkigt
jag är arbetslös

jag åker nu till ockelbo för att gå på ica och handla lite
solar och gör något av dagen
det blev ingen springtur eftersom det regnar och jag vill
inte bli blöt och frysa
så. hejdå

ps. jag kan iaf glädja mig med att jag har pojkvän, lägenhet, underbar familj, fina vänner och ett sommarjobb. det är bra. ds.


10 april 2012

idag blev jag ledig. hela veckan egentligen men man vet ju aldrig när dom kan ringa. ska snart börja göra lite lunch tills simon kommer hem och sen ska jag nog ta en runda i el-ljus-spåret. får se om det går bättre att springa i skogen med mina ben eller om det är samma skit som på asfalt. hehe.

imorgon ska jag träffa petra och på torsdag åker jag hem till skutskär och hälsar på mormor, lillebror och mamma. puss på det.


annandagpåsk

Jag mår alltid skit efter att jag sovit en stund på dagen, det vet jag. Smart som jag är så somnade jag runt 18:30 framför tv och vaknade vid 20. Såååå, nu mår jag alltså, som skit. Mår illa och har ont i huvudet. Inte okej. Ligger i sängen nu och kikar på "Sveriges fulaste hem" och snart kommer Simon hem från gymmet, duktig som han är :)

Igår tog jag en promenad med Lea medans Simon joggade med Jocke. Sedan åkte vi hem till dom och kikade på "Insidious" och åt fruktsallad med glass. Aldrig igen. Alltså filmen. Fyfan. Usch. Äcklig jävla film alltså. Se den, på egen risk.




påskdagen

grillat med potatisgratäng, cheesecake och hallonpaj by me och fint sällskap. det var vad vår påskaftonskväll bestod av. mycket mysigt. Simons storasyster sov här också så vi avslutade kvällen med lite popcorn och "pitates of the...(hur det bu stavas)" på tv. också mycket mys.

imorse slappade vi framför tv och åt påskägg, fikade sedan hos Simons farmor och farfar och åkte sedan upp till Simons mamma och åt middag där. bra söndag. om en stund ska vi till Simons kompis och hans flickvän och kika lite film.

 


GLAD PÅÅÅÅÅÅSK

påskmiddag hos svärfar alldelesstrax. mysigt.

hade inget mer att säga. ville bara visa att jag lever efter några dagars uppehåll.
hörs


ljudet av ett annat hjärta

tyvärr har jag så sjukt dåliga träningsskor så mina ben pallar inte att springa i dom. måste köpa nya!!! så det blev en promenad och pratstund med elina istället.

nu ligger vi i sängen och kikar på hockeyn. inte ett dugg intresserad men det går väl bra ändå.
jobb imorgon och sen gävle/valbo med svärmor och thea.


tjennnna

efter jobbet igår åkte jag upp till svärmor och var med henne. på kvällen tog jag med mig thea, simons lillasyster och tränade lite med elina. träningsvärk idag? japp.

kom hem från jobbet för en stund sen och ska snart hämta simon och åka upp till kilafors och städa ur en bil. när jag kommer hem sen så ska jag ta en springtur i det fina vädret.


tjej från lyxfällan

klicka på länken --> http://www.youtube.com/watch?v=-zjsJV0P24I&feature=endscreen

kolla in den här tjejen. aldrig sett nå värre! jag dör

monday again

det började snöa igår vilket betyder att vi satt inne hela eftermiddagen och kvällen typ. - hata snöööö.

vaknade för en liten stund sen. ska ta något att äta och klä på mig så ska jag åka och jobba sen, 9-13.

längtar tills i helgen. antingen blir det roadtrip ner till elmia eller påskmiddag här i lingbo. spontant verkar det bli iallafall :) skönt att vara ledig från torsdag-tisdag också!!

 


film

Vilken är den vackraste film du har sett?
"the notebook "


Vilken är den perfekta dejtfilmen?
hm, "dear john"


Vilken/vilka är den läskigaste filmen du har sett?
jag tycker bara att det är roligt att kolla på skräckfilmer så jag vet faktiskt inte.


Vem/vilka är den bästa filmkaraktären? Varför?
seth cohen i OC. för att han är så fruktansvärt smart och samtidigt osmart. ironisk, rolig, fulsöt och deprimerad i varje avsnitt.


Vilken film har du sett över 10 gånger?
"a cinderella story" med hilary duff och chad michael murray.


Vilken/vilka är den bästa filmen från din barndom?
alla astrid lindgren filmerna. love them

Säg tre läskiga/obehagliga filmkaraktärer?
"jokern" i batman, alla troll i "wrong turn", "samara" i the ring


Säg en feelgoodfilm?
alla "änglagård"


Vad är skillnaden mellan Dumbledore och Gandalf?

tittar inte på nån av dom men tror att det är "harry potter" och "sagan om ringen"


Vilken film påminner mest om ditt liv?
det vet jag faktiskt inte, svårt att säga

3 favoriter från 90-talet?
"beethoven"
"änglagård"
"lejonkungen"


3 filmer som du gråter till?
"marley and me"
"the last song"
och nästan varje "oth" och "grey's" avsnitt


Vilken/vilka filmer gör att du skriker av skratt?
"due date"
"hangover"
"bridesmaides"


Varför fortsätter Sverige att göra ”thrillers” när vi verkligen SUGER på det?
för att testa om någon nångång skulle bli bra


Finaste svenska filmen?
"jag saknar dig" och "hur många lingon finns det i världen?"


Säg 3 filmer som man kan se när man är olyckligt kär?
"letters to juliet"
"a cinderella story"
"the notebook"


Favoritthrillers?

"fast and furious"
"never back down"

Vilken filmgenre ser du helst?
komedi, kärlek och skräck


Vad tycker du om Jurassic Park (ettan)?
hatar sånna filmer


Tre sexigaste kvinnorna på film?
megan fox
jennifer aniston
noomi rapace

Säg en karaktär från en film som du identifierar dig med?
ingen aning


Säg en film som förändrat ditt liv?
"new years eve" - den fick mig att inse att man måste gå vidare ibland, förlåta och ge varandra en andra chans


Säg en film som du skulle vilja leva i för en dag.
grey's anatomy. jag vet.. det är ingen film, det är en serie men jag är besatt av det.
att vara läkare verkar vara hur spännande och coolt som helst.


Nämn 5 filmer som du tycker att alla borde se innan de dör.

"the last song"
"titanic"
"hangover"
"änglagård"
"my sisters keeper"


De tre sorgligaste filmerna du sett?
"marley and me"
"my sisters keeper"
"the notebook"

Vilken film skrämde dig mest som barn?
snövit - häxan


Vilka är dina 5 favoritskådisar (manliga)?
mikael persbrandt
brad pitt
chad michael murray
zach galifianakis
jim carrey

Vilka är dina 5 favoritskådisar (kvinnliga)?
julia roberts
jennifer aniston
reese witherspoon
kathrine hiegl
noomi rapace

3 favoritregissörer?
bryr mig inte


Vilken film grät du senast till?
kommer inte ihåg men tvprogram var iallafall "sofias änglar."


Vilken är den absolut äckligaste film du sett?
"wrong turn"


Vilken film har bästa soundtracket?
finns så himla många bra så jag vet faktiskt inte


Vilken genre hatar du mest?
tycker om allt tror jag


3 favoritrepliker?
kan inte komma på några bra just nu

3 favoritdokumentärer?
dålig på dokumenterer

Vilken/vilka filmer skäms du över att inte ha sett?
jag vet att det är väldigt många filmer jag inte har sett men vill göra. kan inte komma på vilka riktigt


Dina 10 favoritfilmer all time.
"remember the titans"
"bridesmaides"
"pippi långstrump"
"scarface"
"a cinderella story"
sen kommer jag inte på nå fler

söndag

fyrhjuling i skogen. fika hos svärfar och småpojksen. pappa och lillebror hälsade på. snart ut med fyrhjulingen igen.


bilder från i fredags


















helgen so far

fredags:
på eftermiddagen åkte vi ner på barnkalas och firade william. blev kvar hela kvällen och drack vin med sarah och elina medans gubbarna kollade hockey.

igår:
skjutsade ner elina till ockelbo - högskoleprovet och åkte sedan till valbo och gävle. bara åkte runt lite för att få dagen att gå. åkte upp till svärmor och var där en stund och sedan var vi bara hemma och åt pizza och myste framför tv:n.

idag:
nu ska vi ut med fyrhjulingen. varma kläder på!!! och sedan får vi se om pappa kommer.


RSS 2.0