hart of dixie

satte mig i soffan alldeles nyss och kikade på "hart of dixie" med rachel bilson på 5an. såg bara dom 10 sista minutrarna och tyckte det var skit bra. fick för mig att ladda ner hela serien avsnitt för avsnitt. sjukt smart så slipper jag sitta bänkad framför tvn varje tisdagkväll och passa tiderna (;
 

rekord

just ja.
elina tvingade med mig på en promenad igår.
var ingen vanlig promenad direkt. skulle aldrig få idén att göra det själv.
vi gick 1,6 mil. mina höfter ömmar idag kan jag tala om.
meeen.
jag ska inte klaga.
för min vän, hon hade 10 kilo på ryggen också. inte jag.
 
 

my little baby

imorse lämnade jag in min bil på verkstaden här i lingbo för att byta ett hjullager. lät som att bilen höll på att rasa sönder när man körde den. men efter en mycket rolig kostnad och ett fint arbete låter den som en tyst liten mus. alltså ingenting. weeho! städade på simons jobb idag också, skurade lite golv och så innan dom börjar jobba igen nästa vecka. blev bjuden på mat av hans snälla farmor och farfar på bocken och ska även hem till dom ikväll också för att äta lite grillat med svärfar och hans familj också. mysigt!
 
imorgon åker jag in till gävle för att kika efter besiktning innan det blir körförbud och sedan kör jag ner till skutskär för att hälsa på familjen!
 

du är för feg för att stå upp för en av dom egentligen viktigaste personerna i ditt liv

alla gånger du bara strutat i mig
alla gånger du bara skitit i att ta mig i första hand
alla gånger du bara slutat höra av dig
alla gånger du inte ens har hört av dig från början
alla gånger du prioriterat andra saker före mig
alla gånger du inte stått på min sida
ska jag komma ihåg.
 
du är inte den jag vill att du ska eller borde vara
du är för feg för att stå upp för en av dom egentligen viktigaste personerna i ditt liv
du verkar inte bry dig
du verkar inte vilja
du verkar inte kunna
du verkar bara skita i det
 
jag spelar tydligen inte lika stor roll som dom andra
jag verkar inte vara lika mycket värd
 
hade jag varit det så hade jag inte suttit rödgråten på en fredagkväll
och legat med täcket över huvudet.
denna gång ska jag bara skita i vad alla tycker. det är såhär jag känner och har alltid gjort.

you want me down on earth but i am up in space

helt slut. i både kropp och huvud. 9års kalajs ikväll!


jag tror jag dog ett litet tag

helt. jävla. slut. usch

löpartime

ut och springa för första gången på två månader tror jag. usch. får se om jag kommer hem levande!
 

filmtime

lägger mig i sängen och kikar lite film efter att ha proppat i mig chips så jag fick ont i magen. inte så jätte okej. godnatt!
 
 

hoting del 2


stora huset
 

stugan där vi hade loftet. trappan upp var till oss
 
 
 
badstuga. man eldar upp vattnet från forsen nedanför och häller i det i badkaren, så varmt så man knappt kan gå i. hoppar sedan i forsen och "duschar" av sig med shampoo och tvål. jätte mysigt men iskallt!
 
 
 
 
 
knäppte bara på detta där vi var oftast. vi åkte även iväg till strömsund som ligger ungefär 5 mil ifrån hoting och gick på "stan" men det var inte så mycket att se. hittade bara lite nödvändiga grejer på dollarstore. ingen big deal.
 
 

hoting del 1

mitt och simons "sovrum" - ett litet loft på en stuga
 
hembyggdsgård och äta våfflor
 
 
 
 
 
 
 

en fin tisdag

åkte till mamma efter jobbet igår. fick med mig petrabus som också skulle till skutskär och hälsa på. idag när mamma jobbade passade jag på att mysa med petra och lilla elin. gick en promenad till nya fiket och butiken "lilla vita" och åt lite morotskaka och drack läsk. åkte hem runt två tiden och spenderade lite tid med mamma innan jag tog med mig petra igen in till stan. shoppade lite grann, åt middag på george och tog en discotripp hem i min lilla blå. kom precis hem och simon kommer inte alls hem idag utan stannar tills imorgon istället.
 
imorgon är jag ledig. ska nog åka och putsa lite fönster och sen får vi se vad det blir för planer.
 
 
två randiga t-shirtar /blå 65:- st. jeansskjortväst/H&M 199:- neonrosa t-shirt /ginatricot 49:-
 

på tisdag på tisdag på tisdag

imorgon kommer min älskade hem. gud så jag längtar! <3


lat tjej.se

ligger hemma i sängen nu med datan i knät. har inte haft tid att blogga från den någongång nu i sommar känns det som. blir ett snabbt inlägg från mobilen eller ipaden ibland därav typ aldrig några bilder. jag jobbar på dagarna, kommer hem en timme efter, duschar, lägger mig i soffan och kollar tv. helt slut. just denna vecka har jag proppat in en massa saker utanför och efter jobbet eftersom simon är borta och jag inte vill vara själv.
 
jag ska lägga upp lite bilder från när vi var i hoting men just nu orkar jag inte det. vill bara ligga under täcket till en bra film så därför tänker jag göra det för en gångs skull!
 

visiten hos min mor

i torsdags var jag och solade och nästan badade med elina och denise i långbo. väldigt mysigt ställe det där. fortsatte solningen hemma hos elina i några timmar och tog sedan med mig denise till gävle och sedan fortsatte jag ensam hem till skutskär och min fina mamma. som jag hade längtat! vi hyrde film, jag lagade mat - underbar carbonara och åt ost och kex. jag sov med mamma i hennes säng för första gången efter 10 år typ. när mamma kom hem från jobbet i fredags så åkte vi ner till uppsala och firade min yngsta moster och där var det full fart. vi blev bjuden på grillat istället för att stanna på max påvägen hem, otroligt gott var det.
 

ensam och övergiven

jobb igår. jobb idag. jobb imorgon. fint? aa fast nä.. får dagarna att gå. får dagarna att inte gå. igår efter jobbet skyndade jag mig hem och tog en dusch och åkte direkt till svärmor för tacos och filmmys där simons lillasyster, två kusiner, moster och mamma gjorde mig sällskap! somnade halv 1 efter att ha skrattat oss igenom "mean girls" och pratat om konstiga grejer! :) ikväll får vi se om jag sover där igen, beror på när simpan kommer hem!


fredagen den 20 juli

vaknade nyss hemma hos mamma. ska ta en promenad med hunden snart och sedan sätta mig i solen tänkte jag! senare på förmiddagen ska jag skjutsa in lillebror till gävle och åka tillbaka för att åka med mamma till uppsala. kommer bli kul! träffa mina mostrar och kusiner jag inte träffat på flera månader :)
 
min älskling kom fram till arvidsjaur igår. ska vara där en vecka men får se om han kommer hem tidigare - hoppas!
 
 
julen -05. jag var 13 år :)

veckan som kommer

inatt åker min älskling bort en vecka med några killkompisar och fiskar. jag ska därför vara hos mamma så ofta jag kan! resterande dagar är jag nog hos svärmor och umgås med alla där hemma. är ledig imorgon och fredag så sover hos mamma imorgonnatt och följer somsagt med till uppsala eftersom min moster fyller år på fredag. lör sön och mån jobbar jag här uppe i kilafors. åker ner till mamma igen på måndagkväll och stannar två nätter :) så kommer nog inte blogga så himla mycket. får se om jag tar med mig datan hem dit. ska bli mysigt att umgås med mamma så många dagar. händer inte så ofta längre!


Shoppingtur

Var i Gävle en stund idag. Simon skulle fixa lite grejer till fiskeresan han ska åka på och jag hänkade mest bara på. Men jag fyndade jag också. Hittade ett par trekvartsmjukisbyxor, ett par jeans på jc-rean och lite andra små saker. Nu är vi hemma igen. Ska snart åka upp till Simons mamma för hans morbror och kusiner kommer från Sthlm och hälsar på. Imorgon blir det jobb uppe i kiosken. på torsdag ska jag umgås med Elina och åker sedan ner till mamma på kvällen och stannar till fredag då vi åker till min yngsta moster i Uppsala som fyller år :) ska bli kul och träffa alla släktingar som man inte gjort på ett tag.

jobbar och sliter

sitter på jobbet. inte så mycket folk idag så det är lugnt här i lillstugan jag står i! konstigt hur man aldrig blir nöjd? varje gång det är lugnt tycker jag självklart att det är skönt men det blir fruktansvärt långtråkigt. när det är fullt upp och stressigt går dagen fort vilket är positivt men då vill man bara sätta sig ner och slappna av ibland är det jätte mycket och ibland kan det gå nästan en timme innan det kommer nån. nu är det 2 timmar kvar tills jag får åka hem :) imorgon är jag ledig så får se vad jag hittar på då!


Semesterveckan

Imåndags åkte vi upp till hoting som ligger 45 mil uppåt ungefär vid Östersund. vi har fiskat, sovit på ett jätte mysigt loft i en liten stuga, badat i kokhett vatten i ett badkar och sedan kastat oss i forsen för att "duscha". Vihar slagits mot mygg och haft myskvällar med massa gott varje kväll. Bilder kommer sedan när jag lagt in dom på datan, sitter på ipaden nu. 
 
Lingbolyran då? Började dagen halv 9 på parken och chillade fram till första matchen halv 11. Gick väl sådär. Nästa match var halv 1 och sista halv 3. Hur kul som helst!! Många av oss i laget har pojkvänner som spelade också så vi satte ihop vårat tält med grabbarnas och var med dom hela dagen, mysigt!! På kvällen var vi hos Jocke och Lea och slutade på parken med coverband, öltält och promenad/cykeltur hem i spöregn. Funkade det också! :) 
 
Idag tror jag alla 32 lag med minst 8-16 pers i varje har en ganska så vidrig träningsvärk. Det har iaf jag. Fyyy. Kom nästan inte upp ur sängen i morse för att det gjorde så ont. Lunchade med ett gäng på bocken på förmiddagen och sedan bara legat i soffan hela dagen. Tog en vända ner till Ockelbo på eftermiddagen med elina och Denise för att handla lite saker. 
 
Imorgon är det jobb igen. Tisdag ledig och onsdag jobb igen! Får se hur simon gör om han åker med på en fiskeresa till Arvidsjaur på torsdag en vecka eller om han stannar hemma. 

Sommarstuga

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Jobbade även igår! Imorgon ska jag putsa fönster om vädret tillåter det, förmodligen inte.. Efter det åker vi upp till Simons stuga i Hoting. Ska bli skönt att åka iväg :) är där enda tills fredag och sen är det lingbolyran på lördag!! Woop Woop, kommer bli awesome.
 
Sitter i soffan och kikar på Ullared nu. Har städat och packat nu en stund. Ska bara sitta framför Tvn ikväll och äta lite godis, hihi

Lingbolyran

Nästa lördag är det lingbolyran igen. Kommer bli asbra!!! Idag skulle vi ha tränat inför det men det var mångA som inte kunde så det blev inget. Sitter hemma och tar hand om tvätten istället och väntar på att simon ska komma hem från jobbet. 
 
Måste tvätta ganska mycket nu eftersom vi åker till Simons familjs stuga väldigt långt upp i Sverige nästa vecka. Mycket som ska planeras :) 

Hehe ooops

jag som trodde att Eric och tone var tillsammans. Nejdå. Det var dom inte. Hon är tydligen förlovad med en annan kille. En norsk skådespelare :) då var den saken löst. Hahaha. Blev lite irriterad på videon. 
 

Underbart

Har precis kommit hem från jobbet, var på förskolan idag 9:30-16. Sitter på Simons iPad nu och lär mig lite grejer. Ska snart hoppa in i duschen och sedan åka upp och fira Simons lillasyster som fyller 15 år idag :) 
 
Igår var jag och besiktade min fina lilla blå bil. Gick bra! Efter det åkte jag till mamma och var med henne och sedan tog jag med mig Johanna och körde iväg till Älvkarleby hem till Isabell. Köpte med oss jordgubbar och en gigantisk melon och satt i solen och pratade om allt möjligt och lyssnade på fin musik. Åkte hem till skutskär igen efter 4 timmar med tjejerna och kikade på skansen med bästa mamma.

tone damli feat. eric saade - imagine

eric och hans nya tjej har gjort en ny låt. faktiskt jävligt bra! dock blir jag irriterad på videon. just för att man vet att dom är tillsammans och för att det då inte blir skådespel! lite för mycket gulligull. men annars jävligt bra! http://open.spotify.com/track/4vPRbJcLItJNy3XwUsaA2L

today

idag jobbar jag, 9-17. imorgon och på onsdag är jag ledig, så imorgon ska jag besikta bilen i gävle och passar på att hälsa på mamma och träffa fina bella som jag inte träffat på jätte länge! simon jobbar eftermiddag hela vecka igen så jag får försöka hitta på lite kvällsgöra så jag inte blir ensam så mycket. tycker det är otäckt att vara ensam när det blir mörkt ute! :)

helgens bravader

jag jobbade i fredags. kom hem runt 7, fixade mig och vi stack ner till simons kvinnliga kusin och festade lite grann. umgicks med trevliga människor men även några som var lite underliga. skulle ner på marknaden vid 23tiden men vädret ville inte vara på bra humör så vi tog bilen hem (jag var nykter och körde) och somnade runt midnatt.

lördagen började med att min knäppa sambo och hans kompis får för sig att springa från lingbo till ockelbo, alltså 1,7 mil. bra gjort! jag och lea (kompisens flickvän) åkte ner och gick på marknaden och mötte sedan upp grabbarna som hade sprungit nästan hela vägen ner. gick hem till sarah (där vi var i fredags). fick grillat eftersom dom hade så mycket mat över, underbara ni!! gick över till malin som bor granne med sarah och började kvällen med tjejerna. kvällen avslutades på marknaden. i öltält, karuseller, bakgator och slutligen bussen hem halv 3.

igår var vi hyffsat pigga och åkte ner på marknaden en sista gång för att shoppa lite saker vi kikat ut. åkte hem och myste hela dagen i soffan och slutade på bocken för lite middag och fotboll hos svärmor.


RSS 2.0