Run the show

I fredags var vi ju som sagt på 50 cent, coolt. I lördags vaknade vi tidigt och började flytta alla saker. Höll på till klockan 6 på kvällen och jag var så trött så jag skulle kunnat somna ståendes. Vid midnatt skulle simon hämta en kollega i gävle så vi passade på att gå på bio, In time. Rätt bra men lite löjlig film med Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Igår vaknade vi ännu tidigare och åkte iväg på en gång och gjorde lite ärenden. Stack vidare till ockelbo, järbo, Sandviken och årsunda för att kika på skotrar och fortsatte sedan mot Valbo. Köpte nya täckbyxor och lite filmer eftersom vi inte har nå internet att ladda ner filmer med. Kikade pizza på kvällen och kikade på Get rich or die trying innan sovdags! Nu ska jag klä på mig och cykla upp till lägenheten för att städa så det blir klart någongång!


Fallvägen 19 - Västerängsvägen 4

Hejhopp!! Nu är allt flyttat. Känns skönt! Idag ska jag till gamla lägenheten och städa ur lite och så bara sen fortsätta här hemma. Har sovit här 2 nätter nu, känns faktiskt bättre för varje dag som går när man får mer ordning liksom! Alla kläder ligger fortfarande på golvet i en massa kassar, alla sängkläder, handdukar, toalettsaker och köksgrejer är fortfarande nerpackade. Vill bara att allt ska vara klart nuuuu för jag känner på mig att det här blir bra! Eftersom vi flyttat nu har vi inget internet och tvkanaler, (det sämsta med att flytta) så jag kommer blogga från iphone (blogg.se-appen) men det går lika bra det också :)


Vardagsrummet

Haha råkade publicera utan bilden.. Känns sorgligt att allt är borta nu typ :(


Vardagsrummet


We're moving out

Packar ner allt förfullt nu. Ska försöka sova i nya lägenheten inatt så skyndar oss som tusan. Vi ska få hjälp med att flytta alla grejer sen, de tyngre sakerna. Simon är iväg och lämnar av tvsaker och andra ömtåliga grejer så jag passar på att vila. Haha nerå men nu lär jag sätta fart igen!! 50 cent var coolt, spännande och maffigt, men kunde varit ett lite kortare förbandsjox. Hörs!!


7th heaven

Har städat köket idag! Torkat av allt och försökt gjort det fint :) kollade nyss på sjunde himlen och nu ska jag klä på mig och gå över till Simons farmor och farfar för lite pancakes! Mums. När jag kommer hem ska jag dammsuga och tvätta lite, och fundera på vad jag ska ha på mig ikväll!! Najs


Äntligen!!!

Nu har vi fått nycklar till nya lägenheten. Skööönt! Har lämnat av lite jackor, skor och andra småsaker nu ikväll bara. Ska fortsätta packa och städa lägenheten på djupet imorgon så den är fin när vi ska lämna den på lördag. Känns lite sorgligt faktiskt men awesome!! Nu ska jag fortsätta äta chips och kolla simpson :)

Kommer sakna min Walk in closet också :(


mitt i flytten

har hunnit plocka fram lite kartonger och sånt man kan packa i. går segt men påväg iaf. svårt att börja! simon var nyss hem och käkade lunch med mig, mys. nu sitter jag vid tv;n och ska snart fortsätta packa och städa klart. det är skitkallt i lägenheten nu, ingen aning om varför (vi fick ju värme för inte så länge sedan) men jag fryser som fan. ska värma mig under täcket en stund till och sen sätta fart!



min lilla ögonsten, bozze

Mycket pågång

Hejhopp alla därute! Idag ska jag städa undan här i våran stora lägenhet och börja packa. Vi ska nämligen flytta till en annan. En mindre! Kändes bättre tyckte vi. Så ska börja packa ner min otroligt packade fulla garderob med hur mycket kläder som helst. Slänga ner det oviktigaste och plocka undan lite andra små grejer. Ska iväg och få nyklarna idag också och skriva kontrakt. Känns bra. Imorgon är det 50 cent konsert, försöka flytta allt i helgen och på onsdag är det RIHANNA med syrran. Awesome!


Jobb

Får jobba idag igen, 11-16. Trevligt!! Ska äta lite frukost nu och sen gå ner till förskolan.


Jobb

Idag fick jag äntligen jobba, 8:30-16:00. Bara suttit och väntat på att dom ska ringa. Skönt! Tur man bara har 100 meter dit, haha. Snart är rasten slut så nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gå ute till kidsen igen :)


En sådan obeskrivlig kärlek

Sitter och äter hos mamma! Kyckling, sås och pressad potatis. Mums! Ska mysa här en stund till innan jag tar tåget hem till min kärlek.


något så underbart

första gången jag såg dig
vem var du?
vem var jag?
vi inledde något speciellt
du och jag
allt med dig var så bra
du tog hand om mig
visade att du tyckte om mig
men var tog du vägen?
en månad av tystnad
det värsta som kunde hända
du lämnade mig
svek mig
glömde mig
sökte dig till en annan
jag var sårad till den dagen du kom tillbaka
du fick mig att falla,
igen
jag är kvar där än i dag,
i det där fallet
det bästa som kunde hända
det finaste jag fallit för

dangerous

idag har jag pluggat teori, letat lite jobb, städat och kollat film.
mitt hjärta kom hem och åt lunch idag så jag fick kramas med honom en stund.
när han kommer hem sen åker vi troligtvis ner till ockelbo och handlar och sen får vi se vad som händer efter det.



lyran -10

nytt i garderoben







var i valbo med mamma och mormor igår. fick en jätte fin växt och sedan en tröja av mormor. hon bjöd även mig och mamma på ikeamat, mums! mormor är bra hon. bäst typ!

I know how it feels

From the busy parks, to the icy tides.
Someday we'll decide where we want to live out our lives.

Formalities sparked, tumbling along.
Keeping the heat on even though summer's come and gone.

I would sail across the east sea, just to see you on the far side.
Where the wind is cold and angry, there you'll be to take me inside.
We'll find ways to fill the empty, far from all the hysteria.

I don't care if we suddenly find ourselves in Siberia.
Siberia




några grymma låtar just nu

klicka på färgerna nedan för att lyssna

Animal ft. Gnucci Banana
Al Azif Feat Gnucci Banana & Crossfire – Sick in Head
LMFAO – Sexy And I Know It
Rebecca & Fiona – Jane Doe
Florence + The Machine – Shake It Out
Florence + The Machine – What The Water Gave Me
LIGHTS – Siberia
LIGHTS – Toes

en fin onsdag

lunchade med elina nyss. apott! ska snart åka till mamma för att sedan ta bilen till valbo med henne och mormor. mys!


så vill stjärnorna

pluggar lite teori, ingenting går in. gaah
simon kommer hem om två timmar och då ska vi gå över till hans farfar för lite födelsedagsmiddag eftersom han fyller år. efter det åker vi till gävle för lite car-business.



we found love in a hopeless place










my lover will go



vill ha massa stickat!!!




what the water gave me


sexy and I know it - LMFAO

vaknade runt 8. åt frukost, städade lite och har bara suttit vid datan. förde över lite bilder från både iphonen och systemkameran till datan och rensade även några stycken från varje mapp. tänkte åka ner till ockelbo och handla lite senare så att kylskåpet är uppdaterat. får ångest varje gång jag ska betala, så jävla tråkigt. men vad gör man inte för att kunna leva?


bilder från helgen
















every rose has it's thorn

vaknade runt 8, låg kvar i sängen en lång stund och myste mitt hjärta.
gick en långpromenad med E och nu ligger jag och myser i sängen igen. elina kommer snart över till mig så får vi se vad vi hittar på!


it's the climb

pluggat hela förmiddagen så jag spyr snart! ätit pannkakor hos simons farmor och farfar som alla fredagar och tvättat. nu ska jag vänta tills simon kommer hem och ikväll ska vi äta kines mat! gott



bild från sommaren -10, blond hej

tänkte bara dela med mig av några åsikter jag har om kärlek

kärlek är underbart. det tycker nog dom flesta och det är alltid roligt att höra komplimanger och fina ord från dom man älskar, MEN när alla andra ser vad ni skriver till varandra så blir det faktiskt ganska irriterande.

inte alla, men en del nykära flickor och pojkar skriver deras känslor till deras partner på facebook, EXAKT HELA TIDEN, varför liksom? varje dag, samma visa. "älskar dig älskling, du är bäst, du är det finaste i mitt liv, vi för alltid, älskar dig ännu mer nu än för en sekund sen (typ), puss på dig, kyss, du är så snygg!!"
och sen när dom säger: älskar dig, du är så fin! nej du är fin. men du är finare, nej det är du som är det! säg tackdetsamma och var nöjd eller skicka ett gulligt sms istället för att alla ska se allt ni skriver till varandra.

jag har också varit nykär, jag är kär fortfarande. helt underbart är det men inte behöver väl jag skriva till min pojkvän på facebook vad jag känner för honom varje dag. det blir överdrivet tillslut och då uppskattar man inte kommentarer och komplimanger lika mycket. då känner man tillslut att man bara säger det för att det är gulligt, inte för att man menar det. och sen dom som bor ihop, som säkert sitter vid varsin data i samma lägenhet och skriver något gulligt till varandra fast dom kan gå en meter till den andra och säga det. gaaah

nu menar inte jag att man aldrig får skriva gulliga saker tillvarandra, det är självklart ni ska göra det ibland, det är gulligt. men hela tiden blir bara överdrivet.

förlåt till alla som gör såhär, men det är faktiskt ganska jobbigt
kände mig ganska taskig nu men det skiter jag i

Mobilblogg

Pluggar teori, spelar Wordfued mot petra och malin och tittar på grey's med min älskade samtidigt. Gud så spännande grey's är nu, dör!! Idag har jag jobbat - städat en villa med simons syster. Gick awesome! imorgon ska jag gå till våran granne, lingbo förskola och presentera mig och hoppas på lite jobb och sedan åka in till gävle!


då dansar vi till dansmusik igen

tvätten är uppe
ny tvätt i tumlaren
ny tvätt i maskin
nya sängkläder
och jag är redo att cykla till tåget
fast jag behöver bara cykla 10 min innan det går,
vilket  betyder att det är alldeles för tidigt att cykla nu
eftersom det går om en halvtimme
hörs

leave my place

åker till mamma idag igen. ska lämna min gamla iphone där för vi ska byta glas på den. sen plugga lite också!
tar 13.17 tåget till gävle så nu ska jag hinna med att duscha, ta upp tvätten, byta sängkläder och även hitta ett par kläder att ha på mig today.


iphone 4



lycklig tjej

denna helg har bestått av:

fredag
middag på bocken och filmmys

lördag
putsade fönster, var ute i skogen och vandra och åt pizza

söndag
plockade svamp, rensade svampen, åkte på 25+3 års kalajs och myste framför tv;n med popcorn och ost och kex

idag har jag varit i gävle en stund med min vän och sen varit hos mamma. har hämtat min iphone 4 jag fick hem (till mamma) för någon dag sedan. bytt upp mig! nu håller jag på och pillar på den och ska snart göra iordning något att äta.

linnea's städning ab

jag har en tendens att slänga alla mina kläder på golvet
när jag t ex ska byta om, provar kläder, klär av mig och inte orkar lägga in allt i garderoben igen. ganska tragiskt..
så i onsdags när fönstergubbarna kom så var jag tvungen att städa ganska fort, vad gjorde jag då? jag slängde in allt i garderoben. och det var inte lite kläder heller, kaos. så den blev ganska liten. det är en såkallad "walk-in-closet", men kan jag "walka" in i den? svar nej. så nu ska jag städa garderoben och lägga alla kläder prydligt på hyllor, hänga upp dom på galgar och så vidare och sortera allt som behöver tvättas. så efter det så ska jag tvätta. både jag och simon har mycket kläder så vi behöver inte tvätta på ett tag, men nu är tvättkorgen ganska full (den kommer bli överfull nu) så jag får väl göra ett ryck och tvätta då. dammsugaren måste också fram, det börjar bli kris här hemma nu. gaaah

kan visa före och efterbild på garderoben sen! hehe för er som tycker det ska bli intressant att se.. okej, ingen?
men jag gör det ändå



så tänker jag nu, hur ska det gå?

wonderful

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are

I had to find you
Tell you I need you
Tell you I set you apart

Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh, lets go back to the start

Running in circles
Coming up tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard

Oh, take me back to the start.

jag lever efter mina egna prioriteringar


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider



bild från 9an

onsdag, torsdag, fredag

i onsdags åkte jag in till gävle med petra. tog en varm choklad på george och kikade runt lite. på kvällen åkte vi till simons lillebror som fyllde 4 år. firade ju honom i söndags också men i onsdags var själva födelsedagen. mys!
igår åkte jag in till gävle för att träffa elina. lunchade och sen åkte jag till mamma och pluggade teori. lagade iordning en sen middag när jag kom hem, carbonara  (inte så ovanligt) och myste framför tv:n med hjärtat och ost och kex. lycka!
idag har jag varit uppe tidigt och diskat, ska snart kolla på grey's och sedan tvätta. ska över till simons farmor som vanligt på fredagar och äta pannkakor till lunch. trevligt!


Lingbo - Gävle - Skutskär

Har precis kommit till mamma. Ska hämta lillebror snart från skolan och sen ska vi hem och plugga teori. Var på stan ett tag innan jag åkte hit och fördrev lite tid tillsammans med elina. Ikväll ska jag också min älskling ha ost och kex mys. Det gillar jag!!
dagens klädsel: linne - bikbok, byxor - h&m, stickad tröja - Simons från MQ, jacka - lindex, skor - dinsko


dagens lunch och dagens outfit







makaroner och korv
stickad tröja - likadan som den gula från h&m
svart linne från h&m
jeans från blå

Nya fönster

Imorse, halv 9, kom två gubbar hit för att byta tre fönster i tre olika rum. Korsdrag.se! Jag virrade in mig i en filt framför tvn och frös ihjäl typ. Nu är det fixat så nu är det inte så kallt längre. Ska äta lite mat snart och sen fixa mig. Ska till gävle med petra och kolla runt lite :)


Desperate-mys

Ligger i soffan med min älskade sambo och kollar på desperate housewifes. Mysigt det.


blä

jag är arbetslös.
jag måste söka jobb
jag ska börja betala mina telefonräkningar, vilket jag aldrig gjort förr
jag har precis betalat hyran för denna månad, not fun
jag har failat på en viktig sak idag
jag ska laga min bil, inte billigt
jag ska betala alla räkningar för körkortet, inte heller billigt
känns inte bra det här alltså

Dag 06 – mitt senaste köp



99kr/h&m

förutom den tröjan är det senaste jag köpt: mat, godis, tidningar. inget roligt att visa.

studie(arbetslöshets)besök på vasaskolan

har inte gått så bra för mig idag. känns lite jobbigt faktiskt.
så istället för att jag skulle åka hem med 10tåget så
mötte jag elina, vi åt lunch och nu är vi på vasa och ska ha religion.
eller ja, hon. inte jag. jag är inte student längre.
skönt kan jag då tycka ibland, men det var rätt kul och gå i skolan ändå. ibland.


Tredje gången gillt

Känns inte bra för tillfället, inte bra alls


Dag 05 – min outfit

svarta strumpbyxor - h&m, vit tunika - gina tricot,
grå stickadtröja - veromoda, svarthalsduk - veromoda,
svarta kängor - dinsko(?)










gävle, like always

åker in till stan för att träffa johanna och isabell. dom ska tatuera sig och sen ska vi äta lunch.
efter det åker jag till mamma och träffar henne och pluggar teori. hörs


Dag 04 – min framtid

min framtid är imorgon, om en vecka, en månad, om tio år.. framtiden är det som händer senare i livet. man kan aldrig veta exakt vad som händer i framtiden, men man kan planera, drömma, fundera över hur man ska ha det. fundera över vad man ska jobba med, vad man ska gå för utbildning, vart man ska bo, hur man ska bo. framtiden blir inte alltid som man tänkt sig. jag kan planera att jag ska ha 1 barn, slutar med 4 kanske? jag kan planera att jag ska bo i ett vitt stort, jättefint hus vid vattnet i någon fin stad men stannar i lingbo i en lägenhet? det är sällan någon verkligen håller fast vid sin planering, som går hela vägen ut. det är läskigt tycker jag. man vet aldrig hur, när eller var man dör. jag kan dö när jag är 90 och dö av ålder, jag kan dö om tio år av någon sjukdom, jag kan dö när som helst om någon annan tycker det.

det jag har tänkt att min framtid ska bestå av är en utbildning till förskolelärare, (när jag känner att jag vill och orkar) 2-3 barn, gifta mig kanske, bo i hus och ha en relativt bra inkomt så man kan leva lyckligt och slippa tänka på att man inte kan köpa ett mjölkpaket för mycket för att man inte har råd. sedan drömmer jag om ett fint hus vid vattnet, stort, ljust och rymligt. vitt slitet så är himla fint! riktigt fina sommarstugor i skärgården typ med lite gammeldagstema, ungefär. typ så ser min framtid ut tror jag, eller den jag drömmer om iallafall. haha








mysmorgon

igår förfestade vi hos emil och anna. åt lite pizza, godsaker och drack. åkte sedan upp till rönnåsen för 25+25=50års fest. vaknade vid klockan 8, ganska pigg.. låg kvar och myste en timme till och nu sitter vi och tittar på tv. simons lillebror fyller 4år så vi ska dit och fira honom idag, fint!


RSS 2.0