one direction

måste erkänna en grej. lite pinsamt. lite gay kanske. men jag har börjat lyssna på one direction efter många om och men. tänkte såhär: små tjejor är som galna i dom. jag är 20 år. går inte ihop. men. efter några gånger jag lyssnat på radion så har jag faktiskt lyssnat på texterna och dom är kanske inte så dåliga ändå. killarna är ju faktiskt i min ålder många av dom och dom är ju duktiga. så fördomar kan slänga sig i väggen. "om katten själv får välja".
 
 
haha titta på dom bara. en riktigt litet pojkband. nya backstreetboys liksom

pepparkakor

åkte ner till petra när hon slutade jobbet vid 17. vi åt en mycket god lax med pressadpotatis som vi även får i matlåda som vi ska äta tillsammans imorgon, kanske. tror jag! haha. det är så att jag har två luncher imorgon eftersom jag ska vara på två avdelningar. hur som helst, vi myste till disneylåtar och höll på att somna. kikade på bonde söker fru, mycket spännande. sista avsnittet nästa vecka, men valet var ju idag. åt även bettans goda saffransbullar och saft. imorgon ska jag och petra baka pepparkakor efter jobbet. jobbar 9-16 och petra 9:30, 15:30, lämpligt när man ska hitta på saker ihop och kan åka tillsammans till jobbet :) hihi. alltid lika mysigt att hämta dig gumman! 
 
nu ska jag snart sova tror jag. eller kanske inte. vem vet. brukar alltid säga en lämplig tid att lägga sig som slutar med att man somnar efter 2 timmar iallafall.
 

en liten ärta

får jobba hela veckan. igår var jag hos petra hon färgade mitt hår och vi kollade på cockpit. haha ganska rolig faktiskt! pratade om livet och bara låg där och funderade över saker. underbart! jobbade idag också, och fick reda på att jag får jobba imorgon också. woop woop.
 
simon har hittat en bil till mig också. livet är på topp! en liten grön. just den gröna som är MIN färg. awesome.

små änglar

jag älskar verkligen det jag gör om dagarna. barnen har sån energi, oftast alltid så himla glada fast man skäller på dom, dom vet vad som gäller, har sån respekt för oss fröknar. nu är jag inprintad på varje avdelning och dom känner mig så bra att dom springer och jublar när man kommer på morgonen och frågar: ska du vara här idag? och kramar om en. så himla mysigt och uppskattat när man kommer. humöret blir på topp fast det är skit annars. oavsett vilken avdelning man är på så träffar man alla barn varje dag och kan hjälpa till ute på gården med vantar och kisseri t ex om någon behöver gå in, även om barnen inte är "mitt" just den dagen, vilket gör att man som vikarie får en så bra kontakt och relation till varje barn på hela förskolan. dom är underbara, pain in the ass, roliga, helt fantastiska, riktigt smarta, nyfikna, och bara så otroligt söta. love them. sen att jag har min allra bästa vän på samma jobb gör inte dagarna sämre.
 

shopping

 
fyndade detta idag på stadium och några nödvändiga presenter/julklappar till simpan. mycket nöjd. dom vita stumporna var helt fantastiska med fleece i.
 
börjar 12 imorgon så ska vänta på att simon kommer hem nu så vi kan mysa och han får sin sista present innan hans födelsedag tar slut. blir jobb onsdag och fredag också! naaaajs
 
 

födelsedagskalas

hela veckan har jag jobbat och varit med petrabus. ifredags gick jag och simon på breakingdawn del 2. hur bra som helst! verkligen a-w-e-s-o-m-e. synd det var den sista bara. igår var vi på 6årskalas för simons kusinbarn och idag är det simon som ska firas eftersom han fyller år imorgon. kommer snart främmande hit och ska fika så ska göra oss iordning alldeles strax! blir lite smörgåstårta och gosaker.
 
får se vad veckan erbjuder, jobb eller ledigt.

lingbofest

igår var vi ju på en medlemsfest av lingbo if. det var trerättersmiddag och lite priser som skulle delas ut. trubadur var det också så jag och petra dansade hela kvällen med alla duktiga par som snurrade runt och det gick väl sådär för oss. haha. inte så jätte duktiga på pardans.
 
idag har vi varit på bocken och ätit lite lunch med några vänner och senare ikväll ska jag ner till ockelbo och hälsa på petra och maya i stallet när de är på ridlektion :)
 

kalajs

ikväll är det fest i lingbo. trerättersmiddag och fint sällskap. har mina bästa tjejer där också! petra och sofie hämtar mig om ett tag så ska vi på förferre och sedan till lingbogården. ska försöka fixa mig nu och sedan ta något litet att äta innan tjejerna kommer!
 
igårkväll bjöd svärmor på middag och pannacotta. sedan blev det hemmamys med xfaktor och film.
 

right now

var barnvakt med petra i fredags. tog hand om thyra hela dagen när anna skulle göra en förvandling - blondt till mörkbrunt hår och bjuda emil på middag och bio. i lördags tog vi det lugnt hela dagen och åke sedan in till gävle och såg skyfall! riktigt bra. i söndags var det en segdag. som alla söndagar är. lite god mat och mys.
 
jobbade både igår och idag. tränade på gymmet med killarna för första gången på någon månad igår. mindre kanske.. kommer inte ihåg när det var sist. träningsvärk idag!
 
nu sitter jag bara framför tvn och kikar på hart of dixie som jag redan sett en gång, eftersom jag har det på datan.
 
 

veckan

i måndags åkte jag ju somsagt ner till skutan. gick på massage och myste med familjen. sov även kvar och på tisdagen hälsade jag på farmor och farfar över lunch och åkte sedan hem till petra. blev hockey på kvällen med mallan också. vinst för ockelbo! yey. igår var jag bara hemma och på kvällen var jag hos petra och kikade på tv och åt fruktsallad. idag har jag jobbat 12-16 och följde sedan med thea som skulle kolla gymnasieutbildningar i bollnäs. tror hon bestämde sig efter det enda hon kollade på. verkade superbra!!! där kommer hon nog för det första bli något och för det andra trivas.
 
när vi var påväg hem från bollnäs mötte vi en man mitt i mörkret som stod och viftade med armarna. verkade lite creepy och kunde faktiskt bli påkörd för alla bilar stannar inte och man ser honom inte så jätte bra (stod alltså mitt i vägen mellan bollnäs och kilafors, inte under något gatulyse utan mitt i mörkret, helt svartklädd, kritvit i ansiktet och var jätte otrevlig) så vi ringde polisen och de kom och hämtade honom. antingen är denna mannen väldigt ensam och ville ha skjuts hem, han frågade om han fick följa med till kilafors men vi sa nej.. eller så är det någon konstig typ som är ute och vandrar efter något. man vet aldrig och vi vet inte vad som hände med honom när polisen tog upp honom heller.
 
nu ska jag kolla på film och vänta på att simon kommer hem från jobbet! :)

mot hembyn

ska strax bege mig mot tåget och gävle. sedan bussen mot skutskär. funderar på att ringa mormor och hälsa på henne innan mamma hämtar mig och vi åker på massage. blir nog hos mamma hela kvällen, mysigt.
 
 
 

summan av kardemumman

fredagen var lugn. vi kollade på första filmen av bond med daniel craig, casino royale. riktigt bra! hade aldrig sett den innan. tanken var att vi skulle gå på bio igår för att se den nya bond men det blev utgång istället med massa människor. skjutsade (jag var nykter) först simpan till "smurffesten" - alla var utklädda till fina smurfar! åkte sedan till sätra och hämtade upp elina och gänget. blev interpool, donken och old saints! sen hämtade jag några smurfisar och åkte till allstar, dom andra 10 smurfarna kom senare. köade ungefär 40 min utan resultat så vi tröttnade. hälften av gänget gick (vi) och dom andra stannade. så fort vi gick ur kön så kom dom andra in. typiskt. men då var klockan redan 01.00 så kändes inge kul när dom stänger 02. gick till interpool igen och drack några drinkar och sedan körde vi max runt 03:00. var nog det godaste jag ätit just då. mums! kom hem vid 04 och somnade på en gång med en extrem huvudvärk.
 
vaknade för en stund sen. gör lite småsaker här hemma och ska förhoppningsvis träffa elina om en stund innan hon drar tillbaka till skövde. ikväll ska vi kolla på den andra filmen, bond- quantum of solace. imorgon åker jag ner till skutskär för massage och hälsar på mamma.
 
 
en 16årig linnea.

bond, james bond

har jobbat hela veckan. gått superbra men även dåligt. på ett bra sätt. hehe. hur man nu ska förklara det? hur som helst, ikväll ska jag och simon bara vara hemma och äta god mat och kika på dom senaste bondfilmerna och har en tanke på att vi ska se den nyaste, "skyfall" imorgon. ska snart börja laga mat och väntar på att den ena filmen ska bli klar!
 

RSS 2.0