shopping

skolan - redovisningar hela dagen. det blev fruktansvärt varmt senare på dagen så jag höll på att svettas ihjäl när jag kom till körskolan och skulle köra.. och det blev inte bättre av att bilen hade stått i solen heller. körlektionen gick galant och jag tog mig ner till stan och mötte upp mandy. köpte två linnen, en kofta och en keps! näääjs. sen åkte jag hem, åt lite god mat och sen kom bella och hämtade mig så stack vi snabbt som attan ut till valbo och shoppade ännu mer. där köpte jag ett linne, ett par shorts och en shortsdress. ett av linnena och shortsen var faktikst det enda jag behövde.. det är till brännbollen då vi ska vara militärer så de andra var egentligen bara skitsaker som jag blev sugen på.. hehehehe typiskt mig.

nu ska jag kika på one tree hill och sova :)


bilden suger men jag orkar inte ta om!








utrensning

nu ska jag rensa ut lite kläder! jag har alldeles för mycket kläder och jag får nästan inte plats med alla så nu ska endel bort! kommer få ångest men måste man så måste man.. haha!


det var ju verkligen typ svart jag ville ha.. elleeeer?



färgade nyss håret. det blev väl fint, men jag passar inte i så mörkt. eller om sanningen ska fram så vill jag inte ha typ svart hår, jag blir blek.. usch. men det blir nog bättre om några dagar, får hoppas på det!

skolan är igång igen

åkte hem till hjärtat igår och tittade på solsidan och into the blue! somnade gott runt 12 och vaknade imorse vid halv 9. började halv 11 så tog 9 tåget till skolan. kändes konstigt att komma tillbaka efter 2 månader, var som att vi hade haft sommarlov och att alla hade jobbat alla veckor :) hihi knepigt! fick iaf göra lite utvärderingar på svenskan och på kerstinslektion satt vi och gjorde powerpoints till redovisningarna imorgon. ska redovisa APUn imorgon och dom hade tydligen höga kvav så får försöka göra det så gott det går iaf (; haha.

vi satt också och planerade lite låtar vi ska ha på flaket och jag blev så häääääääääär taggad! fyfan vad awesome det kommer bli. med mina tjejor! åååh :) så jag tog på mig ansvaret att göra skivor som vi ska spela då så nu ska jag ladda ner lite musik!


nice helg

I fredags åkte jag in för att dansa, inte duscha en gång till. vi satte oss först på interpool och sedan när vi gick ner till slick så blev vi blöta kan jag säga er. självklart skulle jag ta ut pengar så jag sprang i mina höga klackar, med små steg och såg ut som en slickad katt.. kul?? njaaa.
väl inne på slick så dansade vi i två timmar och åkte sedan hem till petra och sov. vi körde även på en anka påvägen hem.. det var inte så skoj.
Igår kom simon och hämtade mig hos petra, åkte till sandviken för att hämta jim och emma och tillbaka till hagsta för dragrace. det var coolt men det var blött. det spööööregnade verkligen ibland, inte heller så skoj. drog till sandviken för att lämna dom, till valbo för lite check av kläder och sen hem till pappa och äta mat. bilträff på läkerol och sedan sandviken för cruising. tog en drive in på max och åkte till pappa och sov. vi körde runt väldigt mycket igår, helt sjukt.
Imorse vaknade vi halv 11 och hoppades på fint väder. det var det också men innan vi vaknade hade det tydligen regnat och det var inte så varmt ute. mamma kom och hämtade mig så åkte vi till citygross och handlade lite mat och fikade lite. nu har vi precis ätit klart. grillat med pommes blev det, asgott. nu ska vi till mormor och fika, sen ska jag hem och göra mig iordning tills jag åker till hjärtat!


dansa, ut och dansa

ikväll ska vi skita i atalanta och gå på slick istället. nyktra! awesome :D sparar krafterna och drickandet till studentveckan istället (; hehe. blir trevligt!

imorgon kommer min älskling och hämtar mig hos petra och sen åker vi på dragrace med emma och jim! :)



bild från sommaryran!

regn suger

det värsta jag vet är regn och snö! varför kan det inte bara vara fint väder föööör?

ikväll åker jag till ockelbo för att mysa med tjejerna och imorgon åker jag till simon. ska duscha, äta, packa och sånt innan jag åker men först tänkte jag ta och titta på ett avsnitt av one tree hill! (;

studentplanering

jag, mamma och pappa var hemma hos anna och joel för en stund sen och planerade lite student. är astaggad! allt är klart nu tror jag så nu är det bara att köra :D eftersom både jag och joel går på polhem och bor grannar så slår vi ihop det och firar tillsammans! kommer bli trevligt :)

nu sitter jag och kollar på criminal minds och snart börjar väl big brother som resten av familjen ska se. är inget stort fan av BB men det funkar att se på ibland.

imorgon är det redan fredag, min lediga vecka har gått fort och snart är det skola igen. känns overkligt att komma tillbaka till skolan efter precis två månader.. hehe.
imorgon ska jag till ockelbo och chilla med brudarna!



bild från 100dagarsfesten

rättvik och bilköp

igår åkte jag till rättvik med simon och jim. självklart var det ett bilköp pågång.. men ett riktigt snyggt bilköp. en subaru impreza blev det! nääjs. mannen min får aldrig nog av bilar (: kom hem runt halv 10 så det blev en film att somna till direkt. 

imorse vaknade jag somvanligt vid klockan 5 av att simon stack iväg och jobbade och somnade om tills det var min tur att åka. åkte hem och la mig och solade på gräsmattan och sen åkte jag och mamma iväg för att äta en efterlängtad pizza! tog bussen till stan och hade körlektioner, gick upp till förskolan där jag hade praktik och välkomnade sommaren med en sommarfest. barnen sjöng så fint och dom var så himla fina i deras sommarkläder, hääärligt!


Kärlek, en jävligt stor del i livet

Kär, det är vad jag är. Fruktansvärt jävla kär.

header

jag kan aldrig bestämma mig, men nu får det vara den här ett tag, eller ja .. tills jag ändrar mig nösta gång vilket kan vara snart. hehehehehehe

onsdag

följde med mamma och jacob till gävle och valbo. hittade en HDMIkabel men det var fel så lär byta, dumma mig som inte tittar i förväg vad man egentligen ska ha.. hehehe typiskt mig.
ska hem till simpen och mysa idag så lär packa snart och städa upp lite på mitt otroligt fiiiina rum.


(:

nu ska jag somna till en film! godnatt


no sleep tonight

under dom här veckorna kommer ni att få läsa väldigt mycket om studenten. det enda jag pratar om är studenten känns det som. men det är just det som är det största i mitt liv just nu!

det är sjukt hur många fina människor man träffar egentligen. jag trodde aldrig att jag skulle lära känna så mycket människor under dessa tre år på gymnasiet. jag tittade igenom massa bilder nu från det att jag började på polhem.. helt sjukt vad mycket folk från olika håll jag har lärt känna. först var det bara klassen, sen personer från de andra klasserna på barn och fritid, folk i andra klasser på polhem, folk runt omkring det! utan denna skoltid hade jag aldrig träffat de här människorna och jag är så sjukt glad att jag gjort det. så mycket jag har fått upplevt trodde jag aldrig att jag skulle få göra!































































hjärta till alla er!

jag är lycklig

jag är så lycklig jag kan bli!
om exakt 17 dagar tar jag studenten, och jag har bara 3 dagar av dom kvar i skolan. resten av dagarna är lediga, helger eller studentvecka. jag har världens bästa vänner, världens finaste pojk, världens finaste familj och livet bara leker. snart tar jag körkort får jag hoppas och jag får förhoppningsvis mycket jobb som vikarie. mer än detta behöver jag inte nu känner jag för att bli glad.. eller jo, bara att vädret kan vara liiiite mer soligare, då är allt på topp! jag känner att jag är så sjukt taggad till studenten nu. jag lyssnar på partylåtar hela tiden och jag bara går omkring och ler för jag kan se min studentdag framför mig, hur lyckliga alla kommer vara.

på något konstigt sätt känner jag att jag inte vill ta studenten. då har man ingenting att längta till när man väl tagit den. självklart ska det bli sjukt jävla roligt, skönt men samtidigt sorgligt. man lämnar alla klasskompisar, eller ja, inte alla.. men de flesta och man har liksom varit tillsammans med dom i stort sett varje dag i 3 år. helt plötsligt ska man bara släppa allt och gå vidare till ett annat liv känns det som. det känns hemskt.


hejhej!

va kul att ni läser! verkligen..  hehe.

det är grymt att vara ledig, hur jävla awesome som helst. idag har jag varit till skolan och skrivit ner lite saker till ikväll.. som jag ska prata om. på konserthuset ikväll är det handledarkväll. jag och tvåklasskompisar ska prata om våran APU och vad som gäller för att vara en bra handledare osv. 320 personer kommer att vara där och jag är sjukt nervös! hoppas det går bra.
har precis duschat så ska göra mig iordning och sedan läsa igenom papprena lite så att jag är förberedd. åker runt 5 så att jag är där i god tid.. allt börjar halv 7. godegud!




helgen som varit

i fredags skulle vi på bio. fanns inge platser så vi skippade det och var hemma hos mig istället. åt godis och kollade på film. mina grannar har köpt världens sötaste hundar också som vi gullade lite med, men fick bara bild på den vita, den svarta ville inte ligga still ;)

i lördags åkte vi till gävle för att äta mat. vi skulle käka uppe i hemsta, på kina-husvagnen vid max. jättegod mat och så, men det blåste som fan så vi fick hålla i våra papperstallrikar och lådorna som riset låg i blåste nästan bort. haha. ät aldrig ute när det blååååser! simon skulle ju självklart läsa sin biltidning och det gick knappt att bläddra.. efter det åkte vi in till valbo och tog en fika och shoppade lite på köpis. åkte hem till simons pappa och åt middag, hem till hans mamma och fixade lite, sen in till söderhamn på cruising.

igår åkte vi till axmarby för att åka båt med jim. åkte ut till en liten strand och käkade lunch som vi hade med oss och åkte sedan till axmarbrygga och kolla lite. mys! kom hem vid halv 7 och kollade sedan på solsidan klockan 9 och bumms i säng!

idag
hade jag min första körlektion. läskigt var det. hemskt! blir nog bättre efter några gånger men just första gången är fan hemsk alltså. usch. följde med bella, sara och emelie för att sola och sen åkte vi hem till emelie och pratade lite. dom stack på träning och jag tog bussen hem. övningskörde lite till affären och nu sitter jag här. tänkte läsa lite teori och titta på film sen. är ju ledig hela denna vecka eftersom jag hade praktik på påsklovet, nääääjs!









det var min helg ur iphonen!

Rykten är det värsta jag vet

Fan vad less jag är på att det alltid ska pratas så inihelvete om allting. Är man osäker på nånting eller tror en sak, fråga den personen som gör det hela osäkert istället för att gå runt och prata om det och säga en massa som knappt är sant bara för att man tror det.. Åh!

Godmorgon allihopa!

Väcktes av simon som sa hejdå klockan 5.. Somnade om till halv 9 och fick skjuts till tåget som gick 9:11 :) taggade studenten med Maya på tåget och har precis klivit på bussen hem till skutskär. Ska handla lite med mamma sen åka in till stan igen för att ha min första Körlektion. Jag är nervös. Fruktansvärt nervös. Men glad ändå! Det är ganska varmt ute och ganska så fint också, det är bra. Hade hoppats på mer sol bara men men. Nu är det fan inte långt kvar. Om två veckor är det studentvecka och sedan är livet igång! Nu ska jag lyssna på musik och läsa lite teori på iphonen! Byyye

danza kuduro

dricker kaffe och väntar på min man. hoppas han kommer snart.
ikväll ska vi äta gott och bara kolla på film!


the edge of glory

studentveckan:

måndag: brännboll i bollanskogen. efterfest på goya!
tisdag: vattenkrig på torget. efterfest barrunda!
onsdag: klassensdag. middag på söderhielmska, efterfest interpool!
torsdag: luuugnt
fredag: STUUUUUDEEEEENTEEEEEN!

the last day

detta var min sista dag som praktikant. sorgligt! känns hemskt att barnen inte ens fattar att jag ska gå tillbaka till skolan utan dom tror att jag ska ta helg bara.. usch. jag har varit där i 7 veckor, visst det känns att det har varit en lång period, men jag trodde aldrig att det skulle gå så fort. 7 veckor var som 3 veckor och det känns som att jag har några veckor kvar. inte o-k! fan inte OK alltså.
jag saknar barnen redan, jag har umgåtts mer med dom än med någon annan dessa 7 veckor och dom känns som mina barn som man bara lämnar. alla kommentarer, alla bråk som man har fått löst, alla diskussioner man har haft om att man inte får slåss, alla får vara med, alla är fina som dom är, om två tjejer eller killar får gifta sig med varandra, inte gå före i kön, inte avbryta när nån pratar med någon annan och allt vad man får och inte får göra.

jag har lärt mig så otroligt mycket om barn dom här veckorna och jag är säker på vad och vilken ålder jag vill jobba med.. 4 åringar. så himla härliga barn. dom slåss, dom är elaka, dom bryr sig om andra, dom är gosiga, dom har precis slutat med blöja, dom leker själva, dom vill göra saker själva utan hjälp, dom gnäller, dom är hur söta som helst, dom är dryga, dom är frågvisa, dom tar allt som det kommer, dom är trotsiga, dom är "lillgamla", dom skvallrar, dom säger förlåt till kompisen direkt efter att man skällt på dom om dom gjort något fel, dom vägrar att kissa innan dom går ut och håller på att kissa på sig när dom väl är ute och inser vilket misstag dom gjort när dom inte kissade, dom är b-a-r-n.
åh, så härliga. så underbara trots dessa negativa saker dom har för sig så finns det alltid en positiv egenskap i alla även om dom är en plåga. jag har lärt känna underbara människor och föräldrar under denna tid och jag är verkligen nöjd med det jag har gjort.



tummen upp för det!

varför?

arg, det är vad jag är. fyfan

heeeelloooo

idag har varit en tung dag och lång dag. fint väder men nu regnar det tydligen.. trök. kom hem vid 5, åt lite grann, åkte till affären, tog en promenad med mor och sen kollade vi på film från när jag var liten som farfar har filmat. haha. nu ska jag sova, ska upp 5 imorgon. imorgon är det min sista dag. känns sorgligt! man har liksom vuxit fast där nu men nu har det lidit mot sitt slut och dags att komma till skolan igen snart.

godnatt då!


onsdag

började klockan 8 med att ha utvecklingssamtal med en förälder. sjöng lite grann och gick till skogen och avslutade med lekparken. gud vad ungar blir nöjda för ingenting! vi fröknar satt och solade och höll koll på barnen och barnen lekte och lekte och lekte och inte var det nått stort utbud på lekparken heller, men ändå så nöjda och glada. kom tillbaka till förskolan och åt lunch, jätte god biffstroganoff och efter lunchen var vi ute i typ 3 timmar. skönt. idag har det iaf varit fint väder, tillskillnad från igår när det spöregnade. usch! slutade halv 5, åkte hem, åt och nu sitter jag här. skulle tagit en prommis med bella men det blir en annan gång istället.

städade och bytte aldrig sängkläder igår som jag sa att jag skulle, hade ingen ork efter att jag gick upp 5 igårmorse så jag tänkte göra det nu istället med hög musikvolym på partymusik så man taggar studenten liiiiite till!


snaaaart såååå

vecka
20: 3dagar/7veckor kvar på praktiken
21: ledig - körlektioner, handledarkväll, sommarfest på förskolan, mys m.m
22: skolan mån-ons, - ledig torsdag &fredag
23: STUDENTVECKA


nu är det fan inte långt kvar. när vi började praktiken 4 april så var det typ två månader kvar.. imorgon är det bara 23 dagar kvar tills vi står där med våra fina mössor, champagneglas, skriker halsen av oss, sjunger fina studentsånger, blir uppvaktade av nära och kära och bara festar loss! jag längtar så jag inte vet vad jag ska ta mig till. fyfan vad skönt det ska bli att gå ut, slippa allt jobbigt och få ett helt nytt liv! åååh, vill ha 10 juni nuuuuuuuuuu.










tisdag

hallå, hey, hola, merhaba!

vad händer då? kom precis hem från mormor, var där och kollade lite gamla bilder. alltid lika roligt. fick med mig några hem och ett av dom ska jag ha på studenten! :D haha. nu ska jag inte göra ett piss, ska bara städa rummet lite grann och byta sängkläder sen ska jag bara titta på film och sova.


Måndag 16/5

Måndag igen, helt sjukt. Helgerna går fruktansvärt fort. Förstår inte. Jag vill att det ska vara helg hela tiden! Idag regnar det så innan maten tittade vi på tecknade pippi för att vi inte ville gå ut, skönt. Har precis ätit korv och potatisklyftor och druckit lite kaffe. Min rast är slut om typ 3 min så ska försöka skynda mig att skriva klart! Haha. Idag så får vi se om jag träffar Petra eller hur det blir. Nu ska jag återgå till barnen och ta hand om dom :) hööörs!

söndagkväll

sista praktikveckan nu, sen ledig en vecka! känns okej. ville bara säga det. godnatt



inte långt kvar nu, 5 månader och 18 dagar.


jag älskar dig min fina


Fredagmorgon!

Igår åkte jag till min älskade. Vi åt lite mat och vandrade sedan upp på sagberg och knäppte fina kort och checkade läskiga grottor :) det var mys. Går gärna upp dit igen! Kom hem, kollade lite på tv och gick och la oss. Imorse stack Simon vid 5, jag somnade om till 6 och åt frukost och kollade nyheterna med Lena, Janne och thea. Eric Saade fick tydligen flest röster igår och gick vidare till final. Bra där! Lena skjutsade mig till tåget och nu sitter jag på George och äter frukost, igen! Hehe. Börjar typ halv 10 idag så jag tar det lungt och åker upp dit tills jag börjar. Skriver kanske senare, ha en bra dag! Fresten! Idag har jag namnsdag.. Så grattis till mig och alla andra som heter Linnea :)

jag hatar samhäll.. ja, jag verkligen hatar det

igår gick jag ner på stan i två timmar alldeles ensam. tog tåget klockan 4 och åkte hem till simon. jag gick upp 5 igårmorse eftersom jag började kl. 7 så jag var helt knäpp (otroligt jävla slut) när det närmade sig kvällen. jag låg på golvet helt ensam och skrattade, jag skrattade åt mig själv, skrattade åt allting och simon skulle skojbråkas med mig och jag kände att jag bara ville dööö för jag var så trött.. inte okej. vi somnade efter Hostel 2 vid klockan 9 ungefär och det var så otroligt skönt.
idag vaknade jag kl. 5, simon åkte till jobbet, jag somnade om till kl. 6 och åkte sedan till station med hans mamma som skjutsade dit mig. satt där en stund, pratade med petra som nyss kommit hem från turkiet, åkte till gävle, åt frukost på donken, praktik till halv 5, halvvarmt väder - svettades ibland, frös ibland. kom hem, gjorde lite på hemtentan (samhäll), skjutsade in christer till gävle, kom hem vid halv 7 och har suttit med denna hemtenta sedan dess. blir aldrig klar. jag hatar samhäll.. det är det värsta ämnet någonsin. blääää, vill bara spy på det. som tur är så är detta eviga pluggande över snart och jag kan gå vidare till ett nytt vuxnare liv och bara vara lycklig. snart tar vi studenten och sjunger glada sånger, festar och bara lever livet.

imorgon är det en ny dag och nya bekymmer. usch, tiden bara går. ibland tänker jag att vi måste stanna tiden, jag blir stressad. jag blir stressad på livet. allt går så snabbt, alla dagar bara flyger förbi och var tar dom vägen någonstans? jag tänker att det är lång tid kvar, flera år kvar tills jag själv får barn, tills jag gifter mig, köper hus osv.. men alla dagar bara rinner iväg så snart står jag där med en familj och är lyckligast i världen. jag längtar dit, men ändå inte. jag vill hinna göra en massa saker innan allt detta. tänk om man inte hinner? tänk om man försvinner, dör? eller råkar ut för en hemsk olycka så att man blir handikappad och inte kan göra en massa saker man vill. man vet aldrig hur morgondagen ser ut.. det är läskigt.
usch vad jag pratar, men jag har mycket funderingar och allt detta hängde inte alls ihop, men jag erkänner, jag är jätte dålig på att få saker att gå ihop, jag bara skriver och skriver och sedan får det bli som det blir.
aja, nu ska jag iaf somna till en film för nu är jag helt slut.


Godmorgon och en icke godmorgon för många andra..

Påväg till praktiken nu. Sjukt trött men vädret får en på bättre humör och blir lite piggare iaf :) idag slutar jag 2, sen åker jag hem till hjärtat! Kan inte bli bättre :) Men en sak som inte är bra är det jag läste om alldeles nyss på både facebook och Aftonbladet. Tänker på din familj och vänner Deber, vila i frid :(

måndag 9/5.

hejhejhejhej!
idag gick jag till skolan för första gången på 5 veckor. kändes konstigt. hehe. hämtade samhällsboken och träffade några lärare bara. kom hem, höll på att svettas ihjäl. det var så jävla varmt idag så jag nästan smälte på bussen. usch. åt en hel fiskgratäng och började plugga samhäll. har en hemtenta som lär göras innan fredag, panik. har gjort det mesta idag men har en del kvar ändå. ska snart sova, börjar klockan 7 imorgon så lär lägga mig i tid. lär duscha också så lär skynda mig nuuu.

inte långt kvar till studenten nu! känns sjukt jävla bra men samtidigt riktigt läskigt.
v.19 - praktik
v.20 - sista praktikveckan
v.21 - ledig. måndag: första körlektionerna, tisdag: handledarkväll på konserthuset,
onsdag: sommarfest på förskolan, torsdag: körlektioner.
v. 22 - tillbaka till skolan måndag, tisdag och onsdag och ledig torsdag fredag.
v. 23 - studentvecka och studenten på fredagen!

nuuuuså.


aa tjena!

i fredags kom jag hem vid 5, duschade, åkte in till stan och gick på bio med simon, nisse, jim, evelyn, sarah och stefan. fast five var skit bra. ni måste se den! verkligen värt 105 spänn. åkte till sandviken och hälsade på några som simon kände efter bion och åkte sedan hem till holmsveden och sov.
i lördags åkte vi till lingbo en sväng, tillbaka till holmsveden, hem till pappa i sätra, gick till brynäs hem till martin och cissi och umgicks och drack med dom och freddie och lovisa. mysigt! gick sedan ner på stan och kollade på lite bilar eftersom det var cruising. syster kom och hämtade oss vid 12 så åkte vi hem och sov på en gång.
imorse vaknade vi runt 10-halv 11 och fick för oss att åka till tierp på dragrace. men först var vi tvungen att äta eftersom vi inte hade ätit på nästan ett dygn så vi åkte och hämtade martin och åkte till bienviendos eller vad det heter och åt. skjutsade hem martin, åkte hem till mig. åkte sedan till tierp med jacob och kom hem vid 4. har nyss gjort vitlöksbröd med mamma så tänkte ta och äta några sånna till en film nu :)



sjukt fin människa.

hatar spotify nu

eller egentligen inte, jag älskar det så att jag hatar det.
sitter och lyssnar på asbra låtar som gör mig glad men när jag tänker på att det ska börja kosta så blir jag arg! varför kan det inte vara gratis längre för? ap jävla piss skit dåligt. inte ooo-kkk!

iaf, tittade nyss på 4 avsnitt av one tree hill. går inte att sluta titta. får se vad jag hittar på nu, vill göra något men har absolut inte orken till det.. trööökigt är vad det är.

imorgon ska jag ju på "fast five" med hjärtat, jim, emma, nisse och evelyn. mys! den hade ju premiär igår och fick bara 2 av 5 i tidningen, men jag hoppas den är bättre än så. får väl se :D



torsdag 5 maj

tiden går fort, vi är redan inne i maj och om en månad och 5 dagar tar jag på mig min fina vita klänning och vita mössa och springer ut och lever livet. helt otroligt.

idag tog jag sovmorgon till halv 10. halv 11 hade jag tid hos läkaren och fick bara en nässpray som tydligen ska bota mina bihålor. najs. kom hem, tittade i lite tidningar med mamma och nu sitter jag här, har skit tråkigt. idag är det jätte fint väder, synd bara att man är för lat för att göra nåt. hehe. ska ta något gott att äta nu så får vi se vad som händer sen. länge sen jag tittade på one tree hill, blir nog det.

vi hörs dudes.




sjuk

sedan långfredagen har jag varit hostig, haft ont i halsen och varit snorig. nu har jag tröttnat på det så imorgon ska mamma ringa doktorn och få en tid så jag kan få penicillin eftersom det tydligen är bihåleinflamation.. inte o-k. så får se om det blir praktik imorgon eller ej. nu ska jag kolla på film och mysa ner mig i min säng..

saknar min underbara pojkvän men på fredag får jag mysa med honom. <3


amen hallå?

hehe. idag har varit en jobbig dag. en riktigt jobbig dag. börjar halv 9, slutade halv 5. dagen har bara bestått av bråk - aa mellan barnen alltså. en del barn är så elaka mot varandra, blir alldeles matt. barnen är helt underbara.. när dom är snälla och ibland är dom så roliga! men när dom säger elaka saker till varandra, slåss och rivs, tjaffsar och skit så är det inte ok! nej usch.

kom hem vid halv 6, bokade bio till på fredag. ska se Fast and furious 5 med älskling och några till. ska bli mys! har precis laddat ner "pippi på de sju haven" och "pippi på rymmen" så ska kolla på nån av dom sen. (känner mig jätte töntig, men älskar man barn så väljer man barn och fritid, väljer man barn och fritid så har man praktik på en förskola och umgås med barn 8 timmar om dagen i 7 veckor och då får man vara med om ett pippitema som barnen älskar, och det smittas av och man blir nästan som en 4åring igen själv) hehe det var inte planerat att skriva allt detta men skitsamma, ändå ingen som läser (; hahah. iallafall så ska jag städa nu och sen titta på film.

fresten!!!!
appropå pippi.. vi lyssnade på en ljudbok om pippi igår och då var det ju astrid lindgren som satt och berättade. en liten kille på 4 år frågade: vem är det som pratar?
jag: astrid lindgren heter hon. hon har gjort pippi, emil, ronja rövardotter, lotta och massa andra.
killen: jaha .. men hur ser hon ut?
jag tog fram min iphone och tröck fram astrid på google så barnen fick se hur hon såg ut.
killen: vad gammal!
jag: ja hon är död. hon pratade in det här för länge sen! flera år sedan.
efter ett tag så kommer killen till mig och säger: men sitter hon i himlen och pratar?
jag: nej hon är död.. hon dog för några år sedan och hon pratade om pippi för jätte länge sen när hon levde.
killen: men jaha, säg det då.. att hon gjorde det när hon levde! :o
man ba liksom .. aa förlåt miiiig duude! :D

så jävla söt, trodde att hon satt i himlen och pratade..


lååång dag

idag har varit en lång dag. började klockan 7, gick upp 5. känns nu att man vaknade tidigt imorse, helt slut. vi gick inte ut på förmiddagen idag eftersom det var så trökigt och kallt väder så vi stannade inne tills 2 (då jag slutade) och gjorde lite "pippi-saker". vi håller på med pippi väldigt mycket, har det som tema. skit kul faktiskt! gjorde hoppetossa och kurrekurreduttön och barnen tycker det är jätte roligt :D när jag kom hem åt jag lite grann, letade efter någon bild till studentskylten, tittade på änglagård - andra sommaren med mamma och nu sitter jag här. ska ta något och dricka och kolla på "inför eurovision song contest". efter det ska jag sova, börjar halv 9 imorgon. najs. nä vi hörs väl.


älskar gaga, verkligen älskar

hon är helt klart bäst. lady gaga är så jävla bäst.

hennes nya låt "judas" är skit bra, har lyssnat på den några veckor men iaf liksom ;)
lyssna på den om ni inte hört den vetja!






godkväll!

idag började jag 8, slutade halv 5. lite halvsegt. hade även teckenspråkskurs sista timmen, intressant och kul! kom hem till halv 6, år fiskgratäng och tittade på änglagård med mamma. efter det har jag inte gjort nånting, ska sova nu. börjar klockan 7 imorgon så måste verkligen lägga mig nu om jag ska upp vid 5. usch. amen vi hörs imorgon då!

imorgon åker petra och tjejerna till turkiet och jag är bara såååååå häääääär avundsjuuuuuk på dooooom! jag vill också dit. gud vad jag saknar turkiet alltså, helt sjukt!







tre fina bilder från en underbar resa!

helgen i en liten sammanfattning

fredag: kalas 1 - sol och lek med lillebror och hans strandpresenter, kakor, saft, mitt hjärta, hem till kalas 2 - ännu mera kakor och läsk, filmmys, chips, sova.

lördag: vaknade med min älskling, gick en promenad till centrum och tillbaka hem, det var iskallt och jag frös ihjäl, åkte till valbo, hem till simon, gjorde ingenting på flera timmar, majkasa, mys på altanen, hem och sova.

idag: vaknade vid 11, tittade på beck, åkte till tåget, kom till stan, mötte upp petra, käkade på nian, kollade runt lite, köpte lite, satt i solen, donken i typ 1,5 timme för att det blåste så jävligt ute. inte okej. gick till hemmakväll och hyrde 3 filmer, kom hem, tittar på humorgalan. najs.

får se om jag träffar hjärtat nånting i veckan, han jobbar eftermiddag och då blir det lite svårt att träffas. annars vettefan vad jag ska göra. no plans.
nu ska jag iaf kolla på ett avsnitt av one tree hill och sova. hörs då



RSS 2.0