jobb jobb och åter jobb

jag är väldigt tacksam över att få jobba med så härliga barn!! love it.

tis-tors (idag alltså) har jag varit i ockelbo och jobbat på samma avdelning i tre dagar. börjar få in det nu! lite olika på alla avdelningar fast grunderna är lika. imorgon fredag ska jag vara uppe i lingbo och lördag-söndag i kiosken. känns bra. varierande men kul. 6 dagar denna vecka. awesome.


kärlek

säger godnatt och kryper ner i en skön säng med my love framför GCB. puss


tisdag 29 maj

i söndags var det morsdag. vi åkte upp till simons mamma och åt lite vaniljglass med hallon och fortsatte sedan hem till mamma och fick fika där. igår var jag bara hemma och fixade och trixade som jag skrev tidigare och idag har jag jobbat. 7-13 i ockelbo och 13:30-16 i lingbo på fritids. var helt slut när jag kom hem så jag somnade på soffan och älskling var söt och gjorde mat till mig, korv med bröd :) haha. finmiddag! åkte upp till svärmor sen och åt nybakat bröd med henne och thea och kom precis hem. sitter och kikar på "äntligen hemma" nu och snart är det "desperate housewifes". spännande!


hej hej på eeer

idag har jag fixat och donat här hemma. möblerat om i garderoben, rensat ut lite vinterkläder och lagt ner dom i källaren så det får plats med sommarfresha plagg. har varit nere i ockelbo och handlat och varit hos elina en stund. nu väntar jag bara på att simpan ska komma hem från jobbet så vi kan äta innan jag ska iväg och träna.

imorgon jobbar jag 7-16, och samma avdelning onsdag &torsdag. brare!


bildbomb del 3












bildbomb del 2




















BRÖLLOP - bildbomb del 1

igår var det ju som sagt bröllop och jag höll på att börja gråta så fort dom kom in i kyrkan. barnen var så fruktansvärt söta!!! dog lite. efter vigseln åkte vi till mobygården där det bjöds på välkomstdrinkar och sedan middag, exotiskplanka. därefter lekar och bröllopstårta! hur gott som helst.

en mycket fin dag och grattis till sarah och stefan, ni är underbara! <3




















Gårdagen

Började med att åka och putsa fönster i henninge utanför Holmsveden. Världens finaste utsikt!!! Åkte hem och följde sedan med Simon upp till kilafors för en koll på vår bil som hade ett litet fel och sedan upp till Bollnäs och äta på uteservering vid vattnet. Mys. Åkte hem till Elina runt 8 och tog ett glas vin och fucka ur som vanligt med vår sämsta humor. Gick hem till oss och kikade på 21 jump street (mycket bra film) och tog sedan en promenad vid midnatt i 14 graders temperatur. Alldeles ljummet ute. Underbart!!


shortsdress

image description

den här rosa (korall/röda) shortsdressen ska jag ha på lördag till ett par svarta klackar eller bruna gladiatorskor. kommer bli awesome. ska tydligen vara runt en 20-25 grader i helgen också.. woop woop

hola senorita

idag är det varmt. när jag klev ut från gymmet för en liten stund sedan bara så kändes det som att jag slogs in i en vägg. så varmt var det fortfarande och klockan är 19.30. UNDERBART!!!!!

idag har jag jobbat och med det varit ute i solen hela dagen. dock var det lite blåsigt i mellanåt så man fick stå med en tröja på. men jag klagade inte för det för nu kan man gå utan jacka. happiness! jobbade 7:30-16, skulle egentligen börjat 11:30 men tacka fan för sjuka barn så att den ordinarie lär vara hemma och ge mig fler timmar.. hehe nej stackars barn men kul för mig. höhö.
imorgon ska jag putsa fönster och jag som tränade armar idag. kan inte sluta bra imorgonkväll!


på lördag är det bröllop och som jag längtat! ska bli så kul :D


soligt idag

låg kvar i sängen och kollade på Vakna Med The Voice fram till 9
tog bilen ner till ockelbo
solade en stund
handlade
hälsade på petra
kom hem och lagade iordning potatisbullar med lingonsylt och keso
åkte upp till svärmor och myste i solen
kom hem igen och städade hela lägenheten (jobbigt)
snart ska vi beställa mat och bara mysa


Godmorgon!

Fråga mig inte varför jag är vaken nu, på min lediga (arbetslösa) dag. Ligger i sängen och tittar på vakna med the voice och Simon gick nyss till jobbet och då vaknar jag såklart och inte kan somna om.. Hehe. Idag ska jag försöka komma iväg och handla lite och städa upp lite här hemma.

I söndags jobbade jag ju, uppe i kiosken. Gick super! I måndags var jag ledig och då var jag i gävle med Elina och köpte med mig lite hem och igår jobbade jag 8-16 på förskolan. Mycket fin början på veckan. Imorgon ska jag också jobba, 11:30-16 på småbarnsavdelningen. mysigt!


Tjena!

Idag är det söndag och det tog emot att gå upp halv 8 för att åka mot jobbet. Det är ca 2 timmar kvar tills jag ska stänga kiosken och det rullar på men just i denna sekund är det ingen här. Börjar få ont i fötterna nu efter 6 timmar i stående ställning och inte kan jag hålla mig ifrån sötsakerna här inne heller. FARLIGT ATT JOBBA I KIOSK. men kul är det! blir nog roligare när det blir mer sommar och det kommer mer folk! Nu lär jag återgå till jobbet. Hörs


new in




vita jeans/kappahl, tröja/veromoda, svarta leggings/ginatricot

Shopping

Har hittat lite saker. Inte jätte nödvändiga men bra saker! Sitter på tåget och väntar på att det ska börja rulla hemåt! Ikväll blir det myskväll med sambon och imorgon ska jag åka till Valbo med thea (blev inge jobb).

Dagens lunch!

 

 


mot stan

ska snart bege mig till tåget och åka till gävle. ska möta upp mamma för en dag av shopping! längesen jag shoppade med mamma nu, blir inte så ofta när jag bor så långt hemifrån. får aldrig tid till det tillsammans på samma sätt som när jag bodde hemma. jaja, har iaf bestämt att jag ska leta på en jeansväst, sjukt sugen på det! får se om det följer med någon hem.






nytt



två helt vanliga t-shirtar i blå och rödrosa från Team Sportia, 2 för 200:-

konfirmation

igår skulle jag slutat 12, men fick sluta 16 pga av lite personal. och det gjorde mig inte speciellt mycket :) åkte sedan till sandviken och hämtade en bil och köpte med oss sushi hem!

idag har vi varit på theas (lillasyster till simon) konfirmation. åt sedan finlunch på en fiskrestaurang för att fira lite och svängde förbi teamsportia för att köpa nya tränings-tshirtar. har precis kommit in från en springtur och ska snart ner till gymmet med simon och nisse så fort dom kommer hem från fotbollsträningen. ikväll blir det kanske hockey hos svärmor och imorgon ska jag till gävle och gå på stan med älskade mamma.






det går bra nu, kompis det går bra nu!

nu är jag lite piggare än vad jag var i lördagsmorse.
i lördags shoppade vi, skorna och shortsdressarna jag visade och myste bara med mat och trevligt sällskap på kvällen. i söndags tog vi bilen ner till västerås och köpte en växellåda till min trasiga bil som bara står hemma hos mamma. hoppas den börjar fungera nu då! i går var jag ledig (arbetslös) och bara var hemma och göra nyttiga saker och tränade lite på kvällen. idag ska jag jobba 11.15-17(?) och imorgon 8-12:15 eller hur det var.

på lördag börjar mitt sommarjobb. dock bara på helgerna tills dom börjar ha öppet på vardagar också. uppe på kilafors golfklubb. jobbar både lördag och söndag! känns skit bra. får se när dom drar igång med hela veckor.

det går bra nu! från att gå helt arbetslös och inte veta ett skit om hur det blir i sommar har jag fått lite klarhet iaf och 2 extra jobbdagar denna vecka helt oplanerat.. AWESOME.

nu ska jag snöra på mig skorna och åka upp till svärmor för en promenad innan jobb :)

New in

Löparskor - adidas / intersport
Shortsdressar / gina tricot


plötsligt händer det

japp. förra helgen låg ju simon i feber och världens förkylning. nu är det min tur. vi lyckas tajma in helgerna bra tycker jag. igårkväll började rethostan komma och jag nyste hela dagen igår men var ju ändå hur pigg som helst. imorse när simon gick till jobbet vid 5 vaknade jag och kunde knappt andas för jag var så täppt i näsan och tjock i halsen + världens jävla huvudvärk. sist jag var så här förkyld var i somras och då fick jag bihåleinflammation på allt. värker i hela ansiktet, vill inte ha det igen!!!!

när simon kommer hem från jobbet ska vi ut till valbo och leta efter löparskor och sedan en klänning till bröllopet. får hoppas att jag håller mig relativt pigg iaf! jag har inte haft feber sedan jag var typ 3-4 år så jag slipper gärna det denna gång också (;


jeansvästar







sjukt sugen på att köpa en jeansväst!!!

träning

alltid redo
snart mot gymmet




wants and needs







alla klänningar är från H&M.
den 26 maj är det bröllop, simons kusin gifter sig! ska bli sjukt kul. men iaf, då måste jag ha en klänning juuu. har inte riktigt letat runt än eftersom vi har vetat om det så länge och då tänker man ju: "det är ju långt kvar.." men det är liksom 2 veckor kvar nu, jag ska alltid vara i sista minuten.

den röda och beigha funderar jag på. somriga och man kan ha dom när som helst egentligen. den blåa får nog bli en vanlig sommarklänning om jag skulle få för mig att köpa den någongång. ska gå runt och kika lite på stan nu i helgen tänkte jag, ska ändå leta på att par löparskor.




marilyn monroe

har lagat eget mos och köttbullar med brunsås idag. mums! och nu gör jag hallonpaj. lite lyx i regnet sådär. vid 15tiden ska jag träna med elina, börjar få in all teknik nu så det är mycket roligare att gymma nu! ikväll ska vi grilla hos svärmor för simons syster har kommit hem från norge över helgen. känns som en bra dag.


ny header

är inte så jätte duktig på att fixa sånt här men blev ganska nöjd iaf. lite somrigare! :)

bästa just nu


charlie st. cloud

regnig dag utan jobb betyder tvätta och film!
ska tvätta hela dagen tänkte jag, behövligt. har precis tvättat första och ska nu in med andra. efter det ska jag laga lite mat och sedan kika på film igen, "charlie st. cloud" med zac efron.




"monte carlo"

har precis sett en underbar film med selena gomez och leighton meester.

den handlar om Grace (selena) och hennes bästa vän Emma. dom ska till paris i en vecka för att upptäcka saker och Grace nya "syster" Meg (leighton) följer också med. det väntas en lång vecka i paris eftersom dom inte riktigt kommer överrens, Grace och Meg. I paris träffar dom på Cordelia Scott (också selena) som är en rik tonåring som har allt en kvinna kan önska sig. eftersom Grace och Cordelia ser exakt likadana ut, men har totalt olika personligheter så resulterar det i att dom blir omväxlade med varandra utan att Cordelia vet om det och Grace gör allt för att låtsas vara som Cordelia. tjejerna får leva lyxlivet i en vecka och allt slutar i kaos.

en mycket bra film, kanske låter töntig men den var väldigt bra. jag gillade inte Selena Gomez förut men hon är en riktigt bra skådespelare har jag insett nu.






Går inte alltid som man tänkt sig

Just när det började gå bra med jobb så blev man magsjuk. Eller jag vet inte vad det är. Har bara spytt en gång tur nog men spya är ju spya. Inte att leka med.

Skulle jobbat 7:30 - 16 men klarade mig bara till 11 och gick hem. Bläää
Mår hyfsat bra nu men har fortfarande ont i magen. Har fått i mig en skål med yoghurt så jag hoppas det stannar i magen nu :)

Nog om detta! Har fått in feelingen för träning nu och det känns jätte bra! Ska köpa ett par nya skor snart och då kommer det vara komplett, nya kläder för ett tag sedan och nya skor snart. Roligare att träna då! :)


the lucky one

5 av 5 toasters.
- underbar film.
- rekomenderas.
- typisk tjejfilm!

idag är det jätte fint väder!!! jippi. ska ta en promenad snart, måste få ut sjuklingen lite iaf så han inte ligger i sängen 24/7. möjligtvis att han kan få va i sängen 23/7, vi får se. hehe.




tonight it's movietime

ikväll ska jag på bio med elina. the lucky one! bäst för den att den är bra, annars tar vi livet av oss som nu har kämpat för att kunna se den pga pengar och tid. men nuså!

innan det ska jag äta en lång frukost, nu.. och sedan ta hand om min sjukling till pojkvän. mysigt!


träning



vill ha ett par träningsskor så jag kan vara ute och springa utan att få ont i benen!!!!!

hejhej hallåååå

längesen nu!
har inte haft tid att blogga de senaste dagarna.

i söndags var jag hem till mamma för lillebror fyllde år. i måndags följde jag med svärmor och kastrerade hennes lilla hund, stackarn! ajaj. på kvällen åt vi middag hos simons farmor och farfar och avslutade kvällen i ockelbo på nån fest. i tisdags åkte vi till valbo och gävle och åkte sedan fyrhjuling i det fina vädret hela kvällen. igår var jag uppe hos svärmor och umgicks med henne och tog sedan med thea på lite träning med elina. nu lagar jag mat, hemgjort mos och fläskfilé som vi egentligen skulle ätit på sista april men blev ju bjudna på mat istället. efter lunchen åker jag ner till ockelbo och handlar och hämtar upp elina för hemgång till lingbo igen för lite träning ikväll! :)


RSS 2.0