Varmt!

Igår gick vi till en lekpark med barnen.. Hur varmt som helst. Kändes som att man knappt kunde vara ute. Vi fick smörja in barnen hela tiden och se till att dom drack mycket vatten. Det är så himla några barn kvar nu innan alla tar sommarlov så det finns inte så mycket att göra. Det enda man gör är att hålla koll på dom eftersom dom leker så bra själva vilket gör att man blir lätt rastlös! Men men, dom fick bada igår också, och jag blev själv nedstänkt några gånger men jag klagar inte, skönt var det ;) efter jobbet tog jag bussen till sandviken där Simon var, han mötte upp mig och vi skulle egentligen åka hem men vi tog en tripp till Valbo för att shoppa och äta lite. Åkte hem, kollade på one tree Hill och försökte somna i denna värme vilket var ganska svårt! Nu är jag trött som en liten gris och ska åka och jobba. Känns inte helt okej! Hörssss

It's getting hot in here

Idag är det apvarmt! Jag är avundsjuk på mina vänner som åker och badar idag. Jag vill också! Själv får man jobba och stå och kolla på alla ungar som klär av sig och badar i små baljor för att svalka av sig.. Hmm. Snart ska vi gå till en lekpark och vara där till lunch, mysigt' får hoppas på lite färg idag och göra det bästa av situationen. Hehe. Efter jobbet åker jag och baby till Sandviken för att hämta nånting! Najs. Hörssss

Loooonelyyyy

Medans Simon är på fotbollsträning så kollar jag på änglagård 3. Han vägrar att se den så passar på att kolla när jag är ensam ;) höhö! Ikväll blir det tidigt i säng, hoppas jag. Kom fan inte upp ur sängen imorse för att vi somna så sent .. Hehe! Aja, tänkte bara säga det. Har fortfarande inget internet och förstår inte hur man lägger in bilder från iphonen så det får bli tråkiga inlägg den närmsta tiden ;) hörs dååå!

Godmorgon!

Vaknade klockan 5 av att simons alarm ringde.. Somnade om till halv 7 då mitt ringde. Somnade om till 06;49 och tåget gick 07;06. Typiskt mig. Jag hann som tur var, eftersom min snälla mamma kom med min cykel i lördags så slapp jag gå och allt gick mycket snabbare. Var uppe sent inatt, mitt fel. Jag somnade igåreftermiddag när jag kom hem från jobbet och Simon hänkade så ingen av oss kunde sova inatt. Not good! Hehe. Börjar kl. 9 idag så har suttit på station i gävle ett tag nu och käkat frukost och pratat med mamma. Är påväg upp till jobbet nu, hoppas det inte blir en jobbig dag. Känns inte så himla frestande. Efter jobbet ska jag fixa busskort och gå på stan och ikväll blir det bara Hemmakväll med min fina sambo. Hejdå

Midsommar, oh gosh

Vaknade vid 10 på midsommaeafton. Gjorde frukost, Simon klippte gräset, åkte upp till svärmor och åt midsommarlunch, tillbaka till lingbo där vi stannade till på parken en sväng och kollade på alla barn och vuxna som dansade så fint runt stången. Åkte vidare till Simons farmor och farfar och åt mat, drack goda saker och var där nästan hela kvällen. Gick hem till Robin där en massa människor var och avslutade kvällen med att gå på bocken. Somnade runt 3 och vaknade vid 11 av att jag mådde ganska piss. Blev film och tv-spel med Älskling och Nisse hela dagen och även mamma och Christer var på besök :) mys! Simon jobbar en stund idag så när han kommer hem ska vi klippa gräset en gång till (eftersom det var alldeles för blött i fredags och det bara la sig ner) och kratta upp allting :)

Tjennnna

Hejhopp' vad händer yao? Idag har jag haft Körlektion, jobbat och nyss kommit hem från gävle. Vädret har varit piss så vi stannade inne hela dagen. Skönt! Tittade först på Pippi och sen åt vi hamburgare och satan vad gott det var! Fick även glass eftersom en tjej tar sommarlov idag och börjar sexårs till hösten! :) nu ska jag sätta på en film och vänta på att Simon ska komma hem så att vi kan laga mat och mysa! Imorgon är det midsommarafton och jag kan inte förstå att det redan är 2 veckor sedan jag tog studenten, jag kommer ihåg det som om det vore igår.. Herregud!

Dramatisk dag

Sitter på tåget hem nu, äntligen! Somnade inte förrän typ 1 inatt, när Simon kom hem. Så ja.. Jag var rätt trött imorse. Gick till station, tog tåget, köpte frukost på donken eftersom jag inte hann äta hemma och åkte upp till jobbet som började 8:30. Jag och en till vuxen på avdelningen hade hand om 14 barn vilket gjorde att jag fick ta hand om nästan alla själv.. Bara för att hon hade andra uppgifter att göra under nästan hela dagen. Jobbigt! Idag har det varit konflikter mellan barnen, barnen har ramlat och slagit sig ( en så illa att dom fick åka till sjukhuset och sy ) och dom har antingen varit ovanligt tysta eller väldigt högljudda! Mitt huvud känns som mos just nu och jag kommer säkert somna på tåget nu. Ikväll ska jag laga mat, ta en promenad, läsa körkortsteori och titta på film. Skönt, men ensamt! Det är Simons sista natt nu den här veckan iaf så det känns också skönt :) nu hade jag inget mer på hjärtat, vi hörS!

just ja!

har fått en skit bra låt på hjärnan!
chris brown ft. justin bieber (tro mig, jag trodde aldrig den kombinationen) - next to you.

den är typ asbra. lyssna vet jag om ni inte har hört den.

tjennnna

var och körde imorse, gick bra. var klar vid halv 10 så åkte hem till mamma igen och har precis ätit lite. börjar jobba vid 12 så åker in vid 11!

den här veckan jobbar simon eftermiddag, inte ok. kommer vara alldeles ensam på kvällarna och gå och lägga mig utan honom, sen kryper han ner och har världens sovmorgon medans jag traskar upp till tåget tidigt. not so good. nästa vecka blir ok igen.

lär skynda mig nu, åker snart!

hos mamma

är hos mamma igen. har körlektion tidigt imorgon så hinner inte upp från station i tid så därför lär jag sova här. men imorgonnatt är jag hemma i lingbo igen och sover med min älskade.. blir tomt inatt utan honom.

idag har jag varit på arbetsförmedlingen, käkat korv med mos på ica maxi med mamma och lillebror, fått besök av två knörtar vid namn maya och petra, ätit på bocken och köpt mjukglass. tog tåget till gävle halv 8 med tjejerna som hoppade av i ockelbo och jag fortsatte med elina. tog 20.00 bussen hem till skutskär och övningskörde lite med mamma. nu ska jag sova och upp tidigt imorgon. hööööööörs dåååå, hej!


hej hallå

denna vecka har varit bra! känns att man bor ensam nu. hehe. sitter hos mamma nu på lillebrors data. skulle tydligen betala 100 spänn för att låna datan och det kan han ju fetglömma! haha

simon är på bröllop somsagt så jag passade på att åka till mamma en sväng. handlade lite saker på dollarstore till lägenheten också, asbra. och när jag kom till mamma fick jag lite till som mormor köpt, som kastruller och så. najs. lyssnar på mitt älskade spotify nu, har inte kunnat gjort det på 1 vecka. gosh! haha. nej, sån katastrof är det inte (;



har fortfarande inte smält att jag tagit studenten. känns bara som en stor fest/skolavslutning och att vi börjar till hösten igen. men beviset till att jag tagit studenten är väl att jag flyttat och alla bilder..

Gud så skönt!

Idag var det min första stängning ever! Trodde jag skulle få gå hem vid halv 6 och komma hem runt 8 men sista barnet gick halv 5 så jag hann bra till 5 tåget. Apskönt! Så nu är jag påväg hem och sen ska vi hem till simons mamma och äta tacos och det ska bli så fruktansvärt gott för jag är sjukt hungrig! Imorgon fyller syrran 20 år så ska dit och fira henne en stund! Hörs då! Hääääj

Tjollahopp

Allt är nu klart i lägenheten.. Typ. Iallafall så att man kan leva. Vi har inget internet så det har inte blivit så mycket bloggande och heller inga kanaler på tv:n ;) än så länge får det bli mobilblogg så får vi se hur länge vi är utan internet. Annars då? Jag trivs med att bo hemifrån, men fick en liten klump i magen av att prata med mamma igår, saknar henne. Åker nog dit på lördag när Simon ska på bröllop :) jag känner mig otroligt duktig som har tackat ja till 3 veckors jobb och inte ens funderat på att vara ledig någon dag. Dom dagar jag inte ska jobba är på måndag då jag ska till arbetsförmedlingen för ett möte och på midsommarafton men det är ju inte frivilligt (; känns helt ok! Sitter på tåget in till gävle nu, börjar halv 9 och slutar halv 6. Inte lika ok eftersom jag missar 17:10 tåget och lär ta 19:10 och kommer hem runt 8.. Usch. Men men vad gör man inte för pengar? ;) vi hööörs!

Vuxenlivet bara leker

I fredags vad min absolut lyckligaste jävla dag! Bella hämtade upp mig och vi åkte in på champagnefrukost. Mötte upp tjejerna i klassen och sedan drog vi till fotograferingen. Minglade runt med klassen ett tag innan det var dags att mingla lite mer inne på barn och fritid och bara mysa med alla för sista gången. Vi gick till aulan för lite sång och tal och sedan blev det en apgod lunch! Betygen fick vi efter det och sen var tiden inne... Vi sparkades ut och vi bara skrek och skrek! Kan inte beskriva känslan, helt sjukt. Gick paraden och åkte cab med tjejerna. Simon och lillebror hämtade upp mig och jag blev väl mottagen hemma av min fina släkt och vänner. Gud så fint det var! Åt mat, drack (sprutade) champagne och fikade! Fick jätte fina presenter av alla som jag är jätte nöjd över! Simon skjutsade ner mig till skolan och jag mötte upp klassen för lite flakåk och stopp hos hannah och Paulina. Tillslut blev det slick en kvart typ och sedan åkte jag hem och sov med min älskling. Den här helgen har jag levt som vuxen. Jag har flyttat hemifrån med min pojkvän, vi har fixat iordning hela lägenheten så att vi är sjukt nöjda, vi har handlat och tänkt på priser, vi är duktiga med elen och inte använder den så mycket. Vi har lagat mat för första gången tillsammans och vi jobbar båda två. Stolt blir jag över mig själv att jag har lyckats. Nu ska jag köpa diskmedel och gå på stan. Börjajobbets kl. 12 :) hehe

... spänningen är olidlig

om 6 timmar ska jag upp och fixa fixa fixa.. är sjukt nervös nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag kan inte fatta att det är just jag, vi, min klass som står där på trappan imorgon och möter våra nära och kära som är där för just min och våran skull! helt sjukt.

för vi tar snart studenten!

hela veckan har varit hektiskt. jag är helt slut
måndagen började med brännboll som var helt sjukt rolig! fyfan. hem till pappa efter det, fixa oss och sedan hem till ida och festa med tjejerna. tisdagen började med vattenkrig som var över på en kvart och sedan omvårdnads klassfest hos maya i ockelbo. onsdagen började lungt, fika i skolan och sedan söderhielmska och interpool. idag har vasa tagit studenten och vi var där och firade gamla kompisar som var otroligt fina i deras vita klänningar och mössor! vi har även fixar flaket, pyntat det lite grann och sedan varit hos pappa och lämnat tårtorna till imorgon. har precis ätit pizza med mamma och nu blir det dusch, locka håret, städa och sova! imorgon ska jag upp halv 6 och kommer säkert vara piggast i kommun på att åka på champagnefrukost och då har startskottet gått! näjs
godnatt









några bilder från brännbollen!

hejhej

ligger i simons säng nu och ska göra lite skivor tänkte jag. har inte tid att skriva så mycket eftersom det är rätt bråttom med skivorna nu, har bara gjort 1 och ska göra 5 till. men skitsamma nu lär jag börja.. hehehe


hello

hejhejhejhej
har laddat ner all musik till skivorna nu som vi ska ha på flaket. gooood!
ska åka till affären nu med mamma, sen kolla på änglagård 3. ikväll åker jag till simon eftersom vi ska upp tidigt imorgon och jobba lite. mys!

tänkte bara säga det .. hejdå!



bild på kepsen jag köpte igår!

Snart så!

Vi har fått reda på slutbetyg. Rektorn har varit här och pratat student. Vi har fått tillbaka massa papper. Vi har taggat! Vi ska lyssna på våra absolut sista redovisningar. Pratat om flak! Vi har vår sista dag för skolarbete någonsin. Imorgon och på fredag är vi lediga. På måndag börjar studentveckan och på fredag börjar livet. Najs

RSS 2.0