planer planer

nästa helg åker jag och mina tjejer bort. ska bli skit kul! komma iväg, bara ha kul. med mina fina tjejer. det behöver vi alla, verkligen. strunta i vad folk tycker, tänker och bara leva. kommer jag leva länge på.
 
annars då. jag och sofie var och shoppade idag. ingen av oss skulle ha något egentligen utan bara mysa runt och ta en fika tänkte vi och la ändå ner några hundra på besöket i valbo. ajdå. så det kan bli! men nu är det köpstopp tills nästa helg. annars kommer det inte gå ihop... haha.
 
 
 

life

dom senaste dagarna har bara varit positiva. igår drogs det tillbaka. var sur, trött, förkyld, kände att jag inte dög. vilket jag gör men jag var lite knäpp igår. jag hade helt enkelt ingenting att göra, mina vänner vad upptagna med annat, min mamma var på fest och allt kändes bara skit. och då är det ju upp till mig att fixa något att göra. så jag hyrde en film, myste ner mig med hunden och kolla film och serier hela kvällen och natten. det fick mig att bli glad igen, egen tid behöver alla men ibland har man en negativ inställning till att vara själv när man är omgiven av människor dag och natt.
 
i måndags ringde dom från en förskola i gävle och väckte mig. jag fick åka och jobba direkt och var även där dagen efter. onsdag och torsdag var jag i lingbo och jobbade. så kul att dom fortfarande ringer och vill att jag ska jobba fast jag flyttat. och det är oftast bara 2 eller 3 dagar jag jobbar däruppe per vecka så det går bra att pendla då. jobbigt för en dag bara tycker jag. när jag är däruppe passar jag på att hälsa på några av de viktigaste personerna i mitt liv. simons mamma och lillasyster och mina bästa vänner. jobbigt när man flyttar ifrån personer man verkligen delat vardagen med i 2 år och inte kan göra det längre. inte åka dit om man har tråkigt när som helst utan alltid planering och inte tala om bensinpengar, som jag fick tänka på för att åka hem till min mamma.
 
jag är nu inskriven på gävles vikarieförmedling och jag känner att livet börjar få en positiv vändning även om vissa dagar är riktigt tuffa. men jag har världens finaste familj och vänner som alltid får mig att må bra. jag är så tacksam för det. snart är jag även inskriven i älvkarlebys/skutskärs bemanning och får hoppas att jag får jobba asset av mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

let me be tired for once

förstår inte varför jag aldrig somnar trött. det snurrar runt saker i mitt huvud 24/7 som jag inte ens vill tänka på. får inte ur det ur mitt huvud. vill bara in och gräva och ta bort tankarna med en pincett precis som man noppar bort oönskade ögonbryn. om det nu var så enkelt?! vill kunna koncentrera mig. inte tänka så mycket. men det går inte. somnar aldrig innan 24 och vaknar alltid sent på förmiddagen. är trött på det nu. vill vakna 8 en fin morgon och vara utvilad och klar för äventyr. men istället sträcksover jag eller somnar om 10 ggr så att jag är pigg runt 11. plz give me power. låt mig somna tidigt en kväll.... 




veckonöje

var på birka med en del av familjen mån-tis. var supertrevligt! lite drinkar, lite dans, en lugn kväll. täffade även på linda hammar från "en annan del av köping"! det var skoj ;) 










hälsingland

ska snart på behandling för min rygg. sen åker jag direkt upp till tönnånger och har kvalitetstid med min tredje mamma/bff. ska bli skönt att komma ut i skogen och inte göra ett dugg, behöver det nu. ska även till golfen på middag för alla som jobbar i sommar! ska bli trevligt :) 

don't run

I wish I was so much braver

Maybe if you were braver too

This would all be up to you

I guess I want you ’cause I can’t have you

Who decided all these rules

When it’s only up to you?

I wish you hold me like before

The distance only makes me want more

and I know that this was all my fault

You seem to run, but can not hide

It's getting closer everyday, but that's life.. they say, it's a fact that you can not change

So don't you run, away

It's gonna get you anyway, so don't you run. away

I would do anything tonight, just to hold you one more time

I never meant to break your heart

Would you do anything tonight

Just to hold me one last time? 

You said you never meant to break my heart

or was it for a good cause?









värdelöst

klockan är runt 6:15 en tidig lördagmorgon. jag somnade runt 01. vakna kring 02. somnade snart om igen efter att ha vänt och vridit på mig ca 100 ggr. vaken igen kl 03. klarvaken. har inte lyckats somna om. tidig eftermiddag senare idag ska jag träffa elina. äntligen!!!! sen blir det fest hos cissi för att hon och lovisa fyllt år. känns som att sömnen borde inta snart om jag ska orka en heldag imorgon utan någon lucka att sova middag. härlig fredagsnatt.... 

RSS 2.0