hjärta


29 oktober 2012

helgen har varit jätte mysig. den har bestått av en hes linnea med en tjock hals så hon knappt kunde svälja. jag har hostat sönder mina lungor känns det som! jag har varit hemma hos anna och myst till x-faktor med petra. tjejerna och jag var på bio i lördags och åt middag på tennstopet. supergosigt! igår var jag och simon bara hemma och åkte iväg en sväng till tönnebro värdshus och åt lunch.
 
idag har jag jobbat, 9-15:30. gick superbra! jag är på samma avdelning hela veckan så det känns bra. efter jobbet åkte jag och petra och mötte upp malin på ica för att handla middag. blev tacos. igen. (kan inte förstå eller räkna hur många ggr vi ätit tacos på bara en månad.. hehe.) vi bytte även däck på min bil, gick awesome! känns hur bra som helst att ha vinterdäck nu. fick en chock imorse när jag såg att marken var täckt av snö och insåg att jag bara hade sommardäck. men hann i tid till jobbet ändå fast jag körde i 50km/h på 80-väg.
 
nu ligger jag i sängen och kollar på "SOS uppdraget". några kända svenskar som är i någon by i afrika för att hjälpa utsatta SOSbarn.. typ. sorgligt och intressant. tårarna rinner gång på gång.
 
 

jobb och god middag

helgen var fin. måndagen var fin. jag fick vara vikarie på 4 olika avdelningar igår och det gick super bra. det liksom flöt ihop och alla hjälper varandra ändå så det spelade ingen roll vart jag var någonstans så träffade jag ändå samma barn och samma kollegor hela dagen! kul kul. idag har jag varit på 1 avdelning och det räckte kan jag säga. pjuuuh! handlade med mig lite nödvändiga grejer som var sopslut hemma och lagade iordning "kycklingtacos". kycklingröra inlagt i tacobröd (om ett paket) med gratinerad ost på. mums! tack sofie för receptet! :) simon stack på innebandyträning så nu sitter jag här för mig själv och tar igen mig. luften gick ur mig när jag åkte från jobbet och satte mig i bilen. hemskt var olika avdelningar kan göra en olika trött. ska snart slänga mig i duschen och sedan krypa ner under täcket!
 

fredag i mitt hjärta

började dagen med en sovmorgon och började jobba 12-16. handlade lite snabbt och åkte hem. städade undan och sedan kom simons kusin med tre barn och myste. vi lagade tacos och busade! underbar fredag! när dom hade åkt hem så tittade jag på x-factor och sedan började jag kolla på se7en som gick på tv men somnade innan filmen typ ens hade börjat.. hehe rolig sambo jag eeee.
 
ikväll ska vi fira simons farfar igen, med fest. i torsdags när han fyllde år var det bara fika. ska bli kul! :) fram tills dess ska jag kolla på några avsnitt av andra avenyn som jag nyss laddat hem!
 
 
 

en saknad utan dess like

saknar dig knäppfia. vet att du lever livet som soldat och jag är stolt som tooopppen att du verkligen gör det du drömt om och att du rockar fett med vapen, svart krigsmålning, disciplin och "på liv och död" promenader mitt i natten typ. vad vet jag? tillräckligt jobbigt verkar det vara för att jag ens ska komma på tanken att göra det själv.. pallar inte ens ta mig till gymmet en timme eller två i veckan som ligger 100 m bort. höhö. puss
 

besök hos mamma

jobbade igår, 10-18. åt middag på silverbocken med simon, anna och emil, thyra och petra. åkte direkt upp till svärmor lena och var där tills det var dags att åka hem och sova. idag har jag jobbat 10-14 och inväntade lena och thea för att åka till mamma. vi åt jätte god lasagne och mockarutor till kaffet. jätte mysigt! jag saknar verkligen min mamma. saknar att kunna krypa upp i soffan med henne en tråkig kväll och bara känna hennes värme och trygghet. imorgon ska jag också jobba, 8-12, ett besök på arbetsförmedlingen ska jag också försöka klämma in efter jobbet och sedan ska jag hitta på något med lena. nu tänker jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna och invänta simon som kommer vid midnatt. upp vid 7 imorgon och göra bra ifrån sig på jobbet imorgon :)
 

kärlek

vill bara berätta att jag har så underbart fina människor omkring mig som ger så otroligt med energi.
 
jag jobbar med världens härligaste barn i åldrarna 1-5 och har chansen att variera från avdelning till avdelning. det är så sjukt kul att se hur barnen utvecklas, säga roliga kommentarer, att dom börjar kunna saker själv, att dom växer. att dom inte alltid lyssnar och inte gör som man säger är kanske inte så kul jämt men dom är barn och alla är helt fantastiska på sitt sätt. att jag har min bästa vän och alla andra fina kollegor på jobbet gör alltid min dag. dom är så fina, hjälpsamma, spontana och inspirerande i omgångar. jag trivs så himla bra fastän jag bara är vikarie. jag märker att jag gör ett bra jobb när dom berömmer mig och det gör en så himla glad och motiverad till att fortsätta jobba och att göra ännu bättre ifrån sig.
 
jag har en fantastisk pojkvän/sambo som jag älskar enormt mycket. han finns alltid där, vi har skit kul ihop när vi verkligen vill och lyssnar på varandra när det verkligen gäller. han är min familj, bästa vän och min andra halva.
 
min familj och mina vänner finns alltid där om jag behöver stöd, hjälp med vad som helst och jag kan "bara vara" med dom, behöver inte göra så mycket för att veta att dom älskar mig som jag är och att dom aldrig kommer svika mig. dom lyssnar när jag har något att säga och pratar när jag är klar. dom är så fina allihopa, mina föräldrar, syskon, vänner och svärfamiljer. puss

helgen

i fredags tog jag bilen och körde ner till gävle för att möta upp mamma. vi fikade på ica maxi och åkte sedan hem till skutskär. vi åt godis, drack lite vin och kikade på notting hill. perfekt fredag med moder. sov gott i källaren och gick upp i god tid för att hämta petra i gävle och ta en runda på stan. hittade en fin kavaj för endast 100kr inne på H&M. fynd. petra shoppade också på och vi åkte sedan mot ockelbo och lingbo. jag blev av med min bil. alltså sålde den. bra affär. tog en dusch och inväntade grabbarna. åkte till gävle vid 15tiden för att äta på church street med ett helt gäng. 5 tjejer och närmare 10 grabbar. åt sjukt god mat och sedan blev det förfest hos cissi och martin. avslutade trötta på skybar och somnade i bilen hem. idag har vi inte gjort så mycket mer än att lega i sängen hela förmiddagen och åkt till valbo och fyndat lite. fick även med oss sushi som vi snart ska mysäta i soffan till solsidan.
 
 

en älskad vän

min vän toppade min kväll med fina ord om mig på sin blogg. så vad ska jag nu göra för att toppa tillbaks? inget mer än att säga att hon har en väldigt stor plats i mitt liv, jag kan vända mig ut och in för henne, vi kan göra vad som helst och ingenting tillsammans. jag älskar henne. min bästa vän.
 
 
 
 

främmande i vår lilla lya

imorse hade både jag och simpen sovmorgon så sov till 10. underbart! jag fick börja en halvtimme tidigare än planerat, 11:30-16 men alltid lika kul. dagen gick fort. gick en promenad med petra och hennes underbart fina hund och tog sedan med petra upp till mig och kikade på tv och bara låg där i soffan och pratade. precis som det ska vara. två bästa vänner som bara sitter rakt upp och ner och inte behöver göra så speciellt mycket bara dom har varandra och vet att dom alltid finns där.
 
snart kommer simon hem från jobbet så försöker hålla mig vaken. börjar 12 imorgon så vill sova läääänge.
 

diamonds

ifredags fyllde Simons lillebror 5 år så vi var dit på lite fika! avslutade kvällen med en film och lite gotta. ilördags följde jag med Lena och Thea till köpis och var där hela eftermiddagen. när jag kom hem bytte jag bara om och åkte in till gävle med Petra och gick på bio. vi såg hypnotisören. BÄSTA JAG SETT! den var grym, verkligen!
isöndags åkte jag också till valbo och letade present till lilla Nelly som hade kalas på söndageftermidgag (hon fyller 4 år idag).
 
har jobbat igår och idag. jobbar imorgon också! får se hur det blir resten av veckan. har precis ätit middag med simpan som var hemma en snabbis från jobbet och nu kikar jag bara på tv. börjar 8 imorgon så lär upp tidigt vilket betyder tidigt i säng.
 
 
sandra, jag och nelly!

veckan hittils

imåndags var jag ledig. åkte ner till ockelbo på kvällen och färgade håret och åt tacos hos petra med henne och malin. vart jätte nöjd med håret, var så ljus i botten sen jag avfärgade det så var tvungen att lägga i en mörkare färg nu kände jag. kikade på x-faktor och åt glass med jordgubbar.
 
igår jobbadde jag 8:30-15:30. efter det åkte jag direkt hem till anna och myste med lilltjejen tillsammans med petra. åkte sedan hem till malin och zappade mellan hockeyn och x-faktor.
 
idag har jag också varit ledig. har varit uppe på golfen och ätit lunch med simon och sedan städat nu i 3 timmar. rensat i skåp, garderober, diskat, tvättat, dammsugit. typ allt. känns mycket bättre nu! gör iordning lite mat nu tills simon kommer hem vid 6, spagetti och köttfärssås. hoppas det blir gott :D haha

så.arg.man.kan.bli

fick precis min teliaräkning på posten. det visade sig att jag har smsat sjukt mycket utan gratissms i snart ett år och räkningarna har varit ganska dyra pga att jag skickat sms istället för att ringa eftersom jag trodde det var gratis. jag har inte riktigt fattat varför dom varit så dyra men tänkt att det var själva fasta kostnaden på mobilen. vilket inte ens är i närheten av vad jag egentligen behöver betala.. perfekt måndag. tack så mycket. [email protected]

stockholm

vi åkte ner till stockholm i helgen, redan i fredags. anledningen till att vi skulle ner var egentligen bara att simons storasyster fyller år och vi skulle fira henne på söndagen. men vi passade på att åka till kista och barkarby i lördags för att shoppa och fira min och simons tvåårsdag med ett fint restaurangbesök på "texas long horn". en mycket fin helg med underbara människor.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0