memories

 
 
 

one more night

jobbade 9-16:30 och väntade på petra som slutade 17. vi åkte direkt till sofié, emil och elwiné på middag. vi var barnvakt en stund medans sofié och emil lagade mat och vilken liten charmör dom har. så söt!!! maten var hur god som helst, kycklingtacos typ. kycklingröra i tacosbröd tillsammans med sallad. mums! vi bjöd på efterrätt, wienerbröd. också väldigt mums! kom hem för en liten stund sedan och har precis betalat lite räkningar och sneglar lite på tv:n emellanåt. imorgon blir det också jobb, samma tid som idag. skönt att det rullar på!

lonely night

ska snart bege mig till simons jobb och äta lite hämtmat med gubbarna! är så hungrig nu!!! började halv 12 idag så hann inte göra någon lunch att antingen ta med eller äta hemma och dom hade redan ätit när jag kom dit så kunde inte äta med dom. men så kan det vara! kanske kör upp till svärmor en sväng sedan efter middagen ockå (;
jobbade som sagt från 11:30-15:30 idag. skönt med ledig morgon. imorgon blir det iaf en hel dag, 9-16:30!

myskväll med mina fina tjejor

hämtade petra. storhandlade på ica och sedan till stallet och kikade lite horses. fina! hämtade upp mallan och åkte hem till P:et. drog igång maten och blev så mätta att vi bara låg där på soffan och pratade om allt. blev sugna på glass så det blev ica igen och sedan hem och kollade x-factor. hyrde även en film, the descentans. ganska bra faktiskt.
tack för en mysig kväll tjejer! <3
 
nu är jag hemma och ska bara invänta älskling som kommer hem snart från jobbet. ska bli skönt att krypa ner i en nybäddad säng bredvid någon man älskar till 1000.
 
 
en fin bild från studentveckan.
 
 
 
 

tacoskväll

jag ar fått nå fel. jag har tacosabstinens. så därför ska jag och min vän petra ha tacoskväll med onepieces. igen. awesome. har städat med simon hela förmiddagen, han jobbar eftermiddag så vi hade tid till att göra det tillsammans för en gång skull. roligt :) bytte sängkläder, slängde onödigt skit, tvättade och dammsög. skönt! svängde även förbi gymmet en timme vid 10tiden och tränade lite grann. ska alldeles strax åka ner till obo för lite ärenden. petra slutar halv 4 så lär vara klar tills dess! :)
 
 
fresten! carly rae jepsen har ett helt underbart glatt och härligt album. orkar inte länka men för er som inte sett det finns det på första sidan på spotify!
 

min helg

har jobbat hela helgen. min sista helg uppe i kiosken. skönt och tråkigt! får hoppas att jag får komma tillbaka och kanske jobba i restaurangen senare också! man vet aldrig.
 
i fredags var vi hemma hos simons farmor och farfar och firade hans farmor som fyllde år. det bjöds på tacos och gud vad gott det var. nu blev jag sugen på det igen! kan äta tacos när som helst, så himla gott och man tröttnar aldrig på det. fick mysa med mina favoritbarn också, simons lillebror och hans kusinbarn. mums på dom!
 
igår jobbade jag som sagt och när jag kom hem möttes jag av en trött kille som legat i soffan hela dagen så jag gjorde honom sällskap eftersom jag själv inte är så pigg heller. kikade på step up 2 och sedan första hamilton. till det åt vi självklart något gott, ett måste när man kollar på film. ost och kex och choklad. mums. kan bli repris ikväll också, man vet aldrig med oss när det gäller gosaker.
 
nu sitter jag bara här. simon är på äventyr, skönt med lite egentid ibland. för över lite grejer från andra datorn också till externa hårddisken så får spinga emellan hela tiden och kolla om överförningen är klar!
 
 

finally it's friday

ska snart åka och jobba några timmar. skönt med fredag!
idag fyller simons farmor år så ikväll ska vi hem dit och fira henne :)
 
 
 

förkyld

började känna redan igårkväll när vi satt och åt middag att jag var täppt i näsan och under denna dag har det bara blivit värre. nu känns det i halsen och jag får hosta var och varannan minut och huvudet bara värker. snorar och håller på så känns inge bra! snart är det helg, men då ska jag jobba i kiosken så blir ingen lugn helg. bläää

älska mig igen

jobbade mellan 8-16 idag med både petra och sofie. hur kul liksom?
åkte direkt hem till petra och sedan åkte vi och åt lite middag på kuxagrillen. körde till ica och handlade lite gott och hyrde film. "älska mig igen" hette den. en verklighetsbaserad film med rachel mcadams och channing tatum. det var nog den sorgligaste, finaste och hemskaste film jag någonsin sett.
 
det handlar om ett gift par som oyckligtvis är med om en trafikolycka och frun får en hjärnskada som drabbar henne med minnesförlust! vi grät och grät och höll om varandra så vi nästan sprängdes. kunde verkligen sätta mig in i hur det skulle vara om det hände en själv. usch! har så himla många fina människor omkring mig <3
 
sitter nu med min nya dator, lycklig! installerar lite grejer och fixar och donar med bilder från den andra datorn. lite skoj! simon jobbar eftermiddag så sitter här alldeles ensam i vårt vardagsrum och väntar på att han ska komma hem :) imorgon jobbar jag mellan 10-16:30, även då med sofie och petra. så mysigt!
 

min födelsedag

jag fyllde ju 20 år igår! yeeey. dagen började med uppstigning klockan 6 och började jobbet 7. fick se att min vän satt upp en grattisskylt när hon börjat jobba och det gjorde min dag. alla sa grattis och till och med hela avdelningen sjöng för mig. 12 st 4 åringar hänkade på fröknarna och sjöng. och jag stod där med ett leende på läpparna och kunde inte säga så mycket mer än tack!! blev alldeles mållös. puss!! slutade kl 15 och åkte hem direkt. simon kom vid 16 ocv vi skyndade oss iväg till sandviken för att köpa en dator jag önskade mig. HAPPYGIRL! drog sedan till gävle för att äta middag och efterrätt på terassen. har aldrig varit där men det var jätte fin mat, trevlig personal och väldigt mysigt ställe förövrigt. simon stod för maten och jag kunde inte vara gladare. en perfekt 20årsdag.


new tight jeans

åkte in till gävle med gullepetra och kikade runt lite. hon shoppade på och jag hittade ett par jeans. ett par svarta tajta jeans för en gång skull. jätte sköna!

gävle city

idag är en bra dag. det är dagen före min födelsedag och det ska bli spännande! jag har ju redan firat mig i helgen men får hoppas på att jag får födelsedagsmysa med min karl imorgonkväll då han förhoppningsvis inte ska jobba och vi ska äta tacos! mums.

idag jobbade jag bara 8-12 så fick slänga i mig maten innan jag slutade och körde hem! snart ska jag ta tåget till gävle med petra för att fika och kika runt lite. ska bli supermysigt! <3


måndag 17 september

idag har jag jobbat, 9-13. var ute två timmar i spöregn, kändes när man kom in kan jag säga. fryssen blir man! hann bara äta mat och läsa lite för barnen så slutade jag och åkte till ica och handlade lite middag till ikväll.
 
ska göra mat snart och sen träna med rebecka. skönt att komma igång igen! :)
 
får jobba hela veckan, både lördag och söndag också. awesome!

helgens bravader

i lördags putsade vi först fönster och åkte sedan direkt hem till mamma för att förbereda lite inför kvällen. tjejerna kom runt halv 7 och vi började äta. fläskfilé med potatisgratäng, vattenmelon, brie, oliver, feta och vanlig sallad. såklart bara för att jag fyllde år så fick jag nässel-utslag av vinet jag skulle dricka. efter två klunkar känner jag hur det börjar hetta i ansiktet och började blossa upp på armar och hals. det var inget farligt utan bara kliade lite grann och nästan eldade i mig. som tur var hade mamma allergitabletter som jag fick och efter det gick utslagen bort. sedan fick jag två vinflaskor av tjejerna i present som jag kunde byta ut det första vinet med. vi avslutade allt på allstar och somnade gott i malins säng.
 
igår tog jag tåget hem med petra och kom hem runt 11. simon hade städat så gott som hela lägenheten men jag fick ta det som var över så som dammsuga, damma och diska. vid halv 2 började alla ramla in och jag fick fina presenter. eller presenter och presenter, jag fick pengar. funderade över att köpa en ny dator nu när min började krångla och jag har haft denna i 4 år nu snart så det är dags för en ny. önskade mig då bara pengar så fick precis ihop till en dator. tack så mycket allihop! <3

godmorgon

min dator var lite frånvarande här i veckorna men jag fixade den. köpte en ny laddare bara! så enkelt var det.
 
nu i veckan har jag hunnit med att vara ledig - träffat farmor och farfar, mormor och mamma på samma dag. jag har jobbat tis, ons, tors och idag ska jag också jobba 12-16. jag har fiskat och lagat mat tillsammans med min fina sambo, haft myskvällar och bara tagit det lugnt. behövligt efter många timmar på jobbet som egentligen bara skulle vara halvtid men blev heltid. woop woop. ikväll ska vi ha chips och filmmys och imorgon ska vi putsa lite fönster. efter det åker jag direkt till skutskär för att förbereda mitt kalajs med tjejerna hos mamma, och på söndag kommer släkten hit med förhoppningsvis lite presenter, fyller ju år på onsdag!
 
nu ska jag äta och göra mig iordning för att åka till jobbet.
gud så jag tycker om alla barn jag jobbar med, helt underbara på sina egna vis.
 
 
gillar petras fot på denna bild. otroligt fin.
 

heeeheeeej

har jobbat måndag - torsdag på förskola. i fredags var jag ledig och nu lördag och söndag har jag också jobbat i kiosken. slutade vid 17 så har precis kommit hem till svärmor, får se vad vi hittar på :)

imorgon är jag ledig, vad jag vet. då ska jag åka till valbo och rådfråga vad jag ska göra med min dator. den slocknade bara en dag och går inte att starta!


some pictures

 


3 of gaga




lady gaga

det första hon gör när hon kommer ut på scenen är att rida på en häst. riktig eller fejk - don't care, it was awesome!! ridån (draperiet som gömmer allt bakom) slängs ner på scenen och ett gigantiskt slott kommer fram som
lyser i alla möjliga färger. alla klappar händerna och stämningen går inte att beskriva. hon pratar mellan låtarna, det blir strömavbrott och låter VIPpubliken ställa frågor, hon sjunger utan musik och ville inte att vi skulle sitta där uttråkade i 10 min medans dom fixade det eftersom det är hennes jobb (otroligt bra räddat), berättar en massa saker om sig själv och sin barndom, skämtar, dansar nå så otroligt bra och hoppar som att hon är på disco och får med alla 13000 människor att göra samma sak. hon visste verkligen var hon var någonstans genom att nämna fashon week, skrek sweden hela tiden, sa svenska ord som puss puss, äskar er och kram. hon fick en pippidocka som hon lekte med också, haha. en ginger-gaga. det märktes att hon lägger ner 100% till sina fans. 3 av oss alla 13000 i publiken fick vara uppe på scenen med henne och riktigt rocka loss och jag var så himla avis ;)

10/10 konsert. hon är en vacker människa!



jag lever

hej på er. I'm alive.
jag hade det sjukt bra i stockholm torsdag-fredag. hon var helt sinnessjukt fantastisk live. vilken människa! ska berätta lite mer om just det i ett annat inlägg. vi har varken tv eller internet hemma + att min dator har totalt krasha.. så det enda vi kan göra är att kolla på film typ. vi kan inte ens använda våra iphones eller ipaden för att internet inte funkar ( dom har grävt av tv/internet - kabeln under jorden när dom grävde för något på gården.. hemskt smart!) så därför blir det ingen tid till att blogga när man åker hemifrån. nu sitter jag på jobbet och just nu har jag lite tid över att att skriva lite :)


RSS 2.0