Onepiecemys

Ikväll ska jag ha onepiecemys med Petra och Sofie, vilket innebär att man måste ha på sig onepiece, annars får man inte vara med.. Hihi. Vet inte var vi blir någonstans men det löser sig. Vi ska äta tacos och bara vara. Kommer bli jätte mysigt :) 

lady gaga

jag är så lycklig.
tidigare i sommar frågade min syster mig om jag ville följa med på lady gaga i slutet av augusti. jag hade inte pengar och tackade nej. igår ringde hon och sa att en av dom inte kunde följa med och att jag kunde följa med istället om jag ville, betalat och klart.
jag sa: men hur mycket..? hon: ja du får det i födelsedagspresent av pappa och johanna om du vill. (jag fyller ju nu i september) eh, ja? självklart!!!!
 
så på torsdagmorgon åker vi ner till stockholm, jag, syrran, pappa och hennes mamma. vi kommer att bo på hotell och se lady gaga i globen (för andra gången, var ju där maj 2010 också) och gå på stan nästan hela fredagen.
bästa 20årspresenten som jag inte ens kunde tänka mig att få. <3
 

tjoho

äntligen hemma!
kom iväg vid halv 6 från jobbet och stannade och tankade och handlade på vägen hem. käkar lite mat nu och ska kika på solsidan senare, om en timme exakt! får se när simpan kommer hem, han är ute på äventyr, så vi kan ha myskväll med lite gotta.
 
 

inte okej


senaste dagarna

i torsdags åkte jag direkt till valbo efter jobbet och träffade mamma. åt på ikea, kikade runt lite på alla höstnyheter (dör vad mycket fint det finns) och avslutade med en himmelsk fika inne på madame. kom hem och somnade på soffan till dark knight och väcktes av simon när han kom hem från jobbet runt midnatt!

ifredags tog jag tummen ur och städade hela lägenheten, tvättade och gjorde det allmänt fint! drog in på bio och såg snabba cash 2. enligt oss hur bra som helst!

igår jobbade jag, 9-15 och åkte direkt till holmsveden och var där hela kvällen.

idag jobbar jag också. tävling = mycket folk. awesome. slutar 5 och då ska jag bara hem och lägga mig på soffan! :)


efterlängtad ledighet sket sig

imorgon skulle jag egentligen varit ledig.. MEN hon som skulle jobba för mig har sjuka barn och måste vara hemma. fullt förståeligt fast blä. jag skulle avfärga mitt hår och färga det till en ljusare brun färg (har typ svart hår nu). sen skulle jag till valbo och träffa mamma men det gör jag ändå för slutar 15 och färgar håret en annan dag!

idag då? har jobbat 9-15 och dagen gick ganska snabbt idag jämfört med andra dagar. jag har med mig datorn så jag kan kika på film och läser en massa tidningar om det skulle bli tomt på folk men idag vart det inte så mycket övrigtid till film vilket var skönt på ett sätt. sedan har jag bara legat hemma i soffan och kollat på värdelösa program hela kvällen, men skönt var det!

igår satt jag uppe hos svärmor i nästan 2 timmar och myspratade med rebecka över en kaffe och åkte sedan till valbo alldeles ensam och åt lunch på ikea och kikade runt lite. jag kände mig lite uttittad som satt där med min iphone och tallrik med köttbullar men vafan. kan ju inte alltid ha sällskap med sig heller ;)


new in

 
 
 
köpte ett par jeans på gina-rean för någon vecka sedan.
skulle bara gå in och kolla, och fyndade dessa för bara 49kr.

weeho

nu kaffe med simons syster. sen valbo ensam.
kan bli en helt okej ledig dag :)
 
 

bingolotto

fick lite vuxen poäng igår också.
hämtade upp petra, köpte mat och drog till anna och emil samt lilla thyris och kikade på bingolotto. tyvärr kunde jag inte vinna något eftersom jag inte hade någon lott men jag fick ta hand om lillan varje gång det var dags för BINGO och det var jag nöjd med. så himla glad är hon jämt! :)
 
 

ledighet i sikte

lyssnar om och om på "don't you worry child" - swedish house maffia. finns bara på youtube. fett irriterande för den är sjukt bra.
 
imorgon är jag ledig! weeeho. har ingen aning om vad jag ska hitta på men jag ska sova länge iaf. det har jag inte fått göra på hur länge som helst. har varit ledig en dag -förra lördagen sedan helgen v.31. gosh vad länge jag jobbat utan ledighet. men nuså, en dag sen jobba onsdag, ledig torsdag och fredag. ba kö på. cashfloooow
 
 
 

just nu

har precis sökt två jobb. inom restaurang och café. får se vad resultatet blir!
 
nu ska jag duscha och lägga mig.
godnatt

död tid

nu när jag kom hem från jobbet har jag verkligen tagit igen död tid sedan tidigare idag.
handlade på vägen hem och stannade hos svärmor och lånade lite böcker jag ska börja läsa på jobbet! började direkt att dammsuga och tvätta när jag kom hem och simon fick laga maten. har precis ätit och ska snart hämta upp tvätten och hänga den. håller på att ladda ner lite filmer så jag kan kika imorgon om det blir långtråkigt.
 
satt från 10-17 idag med ungefär 25 kunder på hela dagen. det gick ganska långsamt kan jag säga. imorgon hoppas jag på lite mer drag. skulle ha dragit mig ut på en löprunda ikväll också men det får bli en annan dag. olyckligtvis har jag inte tid + att det regnar. 
 
 
 

en månad kvar

snart är det bara en månad kvar tills jag blir 20 år. 20 hela år. kommer ihåg när jag fyllde 15 och man kände sig så himla stor. gud vad tiden går snabbt! jag och simon firar även 2 år ihop strax efter min födelsedag och jag kan säga att vi har hunnit med så himla mycket under dessa två år. ser fram emot några trevliga dagar i slutet av september :)


just nu

sitter på jobbet. ganska stor skillnad jämfört med förra veckan då det var full fart 12 timmar i sträck. sitter i en solstol och läser skvallertidningar och löser korsord. vad hände där liksom? mobilen laddar ur som vanligt eftersom man inte har något bättre för sig än att sitta på facebook och instagram och uppdaterar var 5 min för att se nya statusar än dom man läst 10 ggr redan. detta är ett väldigt välförtjänt arbete men fruktansvärt långtråkiga dagar när det bara är pensionärer ute på banan som kommer med en timmes mellanrum ungefär. nej inte så långt emellan men man har ingen vidare tidsuppfattning här ute i skogen. det är ungefär 5-6 flugor runt om mig hela dagarna. undrar om det är för att kaffesumplukten
och korvosen sitter i mina kläder eller för att dom är fett rastlösa. börjar bli rätt pissed nu alltså..

ikväll ska jag träna. antingen på gym eller löpa. jag ska sluta dricka läsk och dricka typ loka istället. jag ska inte äta sötsaker förutom på helgerna. tror ni jag kommer klara det? det hoppas jag. med ett sötsug som jag har kommer det bli svårt och jag kommer få slita.


golfvecka

denna vecka innebär alltså en heeeel vecka, söndag-söndag full med golftävlingar.
jag har jobbat sedan i lördags helgen som var och kommer jobba ända till på söndag denna helg som kommer.
i måndags jobbade jag 10 timmar, igår jobbade jag 12. helt slut i mina ben och höfter och bara skrattar för att jag är så trött. idag ska jag jobba 12-20 så ett lite kortare pass idag.
troligtvis kommer det bli så att jag får jobba även måndag eftersom det är "min" dag att jobba i det verkliga schemat, så 10 dagar i sträck, not my thing.
 
nu blir det ett avsnitt av hart of dixie medans jag fixar mig och snart åker till joppppet!

tjejkväll

min fina vän elina kommer nämligen flytta till skövde i åtminstone 3 månader för att gå en militärutbildning (so proud) så vi hade en liten "sista-kvällen-med-elina-kväll" igår hemma hos amanda. hon bjöd på hemgjord exotiskplanka som man njöt nå otroligt av. vi var några tjejer som åt och pratade om allt och inget och sedan kom det lite fler bruds senare på kvällen. jag skulle upp tidigt idag så jag kunde inte dricka och inte stanna så länge. tråkigt nog!
 
gonna miss u pal. <3

2/9

2/9 jobbdagar uppe på golfen är gjorda. bara 7 kvar. känns bra. (därav ingen bloggning typ)
jag får jobba med svärmor som hoppade in och jobbar extra med mig några timmar. inte så tokigt det inte!

det negativa är att kiosken öppnar 8:00 och jag lär vara där ca 7:30 för att förbereda vilket betyder att jag lär gå upp ungefär en timme innan för att hinna upp till jobbet. det gillar jag inte! jag är ingen morgonmänniska.
 
nu ska jag och simon njuta av dom sista vakna timmarna av hans semester. han börjar jobba imorgon efter 4 veckors semester. jag som har jobbat hela sommar kan tycka det är lite kul att dessa 4 veckor gått ganska snabbt ;)
 
 
 
 
 

unchained

molly sandén. en pärla.
she's back. hon dansar. hon sjunger på engelska.
and i love it.
 
plattan har varit ny sedan i maj. jag är lite efter. like allways.
tycker iaf att den är hur bra som helst.
vuxen. snyggare. helt fantastisk.
 
"unchained" heter den nya skivan.
 
 
 

fredag 3 augusti

var ner till gävle idag och lunchade med pappa på österns pärla! underbart.
sitter nu hos mamma och ska vara här hela kvällen :)

RSS 2.0