sådär

nu är det färdigprovat iaf. ska lägga mig under täcket och kolla på film nu. vetej vad det blir, får se. imorgonförmiddag får jag äran att övningsköra till farmor och farfar som bor i valbo. får se vad jag och kusin hittar på, blir nog köpis och en massa mys med godsaker. hehe.

hörs,
godnatt!



jobbigt

tränat, duschat och nu ska jag ta något att äta. när jag har ätit ska jag skriva upp hur mycket pengar jag nyss fått in, hur mycket jag har spenderat så att jag vet liksom.. onödigt vetande I KNOW! efter det ska jag prova lite olika outfits. har så mycket kläder men använder knappt hälften så nu ska det bli ändring och jag ska se vilka plagg man kan använda till vad osv. hehe, sån är jag. aja, nu ska jag klä på mig och klä av mig igen, klä på mig igen osv.. höhö. har en jävla lust att prova massa sommarkläder för att få den känslan men då blir jag bara så taggad och arg över att sommaren kommer om typ 3 månader.



bild från kryssningen -07.

träning

nä, nu lär jag sätta igång med att träna. om jag ska komma i mina fina sommarkläder så måste jag kämpa. så vi hörs efter en svettig timme.


just ja!

hehehehehe jag fick vad jag ville! jag och syrran bokade biljetter till RIHANNA 2 november. 500 spänn, lätt värt det. jag är lycklig som satan nuuu assooo.




8e bilden: En person som du saknar


I lööööve it

mitt liv går bra nu. jag älskar detta. solen börjar komma fram, vi har lov i en vecka, studentkryssningen och praktiken närmar sig och sen är det bara studentveckan och studenten kvar! och jag har en underbar pojkvän, awesome family och fina vänner vid min sida.

hur som helst! det blev lite ändrigar, jag åkte till simon igårkväll istället för idag och myste. gick upp klockan 6 imorse och kom hem vid 8. kollade på några avsnitt av OTH när jag kom hem och sen var jag ute och körde lite med mamma. gjorde mat, var på promenad med bozze och har städat rummet. ska snart träna med mamma och sen titta på film tänkte vi. lite mor-dotter-mys sådär. behövligt. nu lär jag sätta fart om det ska bli något gjort här.. hehe. jag är ju som jag är, låter allt vara tills sista sekund. både bra och dåligt ibland. höhö


.

5e bilden: En gammal bild på dig själv



6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge



7e bilden: En bild du aldrig lagt upp



sportlov vafan

måndag: övningsköra. kanske simon, kanske en hemmakväll.
tisdag: åka hem från simon, slappa och åka till farmor och farfar på eftermiddagen och va med kusin.
onsdag: åka hem från farmor och farfar, hem till pappa en stund.
torsdag: inga planer än
fredag: inga planer än
lördag: jobba på läkerol med petra och några till på jerry williams.
söndag: inga planer än


born this way

I fredags firade vi frida. började med att jag och petra åt middag på los sombreros och åkte sedan upp till frida och massa andra brudar. dom stack till old saint's vid klockan 10 och jag åkte hem och kollade på film.
vaknade klockan 10 igårmorse, åt frukost med kristin och kollade på one tree hill tills jag åkte till simon vid 4. gick ner till hans jobb där han stod och grejade med bilen. blev klar vid halv 9 och åkte tills hans farmor och farfar som hade främmande och blev bjudna på julmust och salta pinnar, hur gott som helst. åkte hem, såg det sista utav melodifestivalen och gick ut och kollade en halvtimme av "due date".
imorse vaknade vi halv 10 och gick in och kollade på tv. hämtade nisse och shoppade godis i hagsta. blev hemskjutsad och kikade på biljetter till rihanna med syrran som vi ska boka senare ikväll. mamma kom och hämtade mig hos pappa och vi åkte till ica maxi, köpte 4 filmer. hehehe alltid bra att ha. nu är jag hemma, ska kolla lite på tv och sen blir det kanske någon av filmerna jag köpte. najs.


fresten!

jag klarade hinduismprovet, så jag tar tillbaka det jag sa igår, att det kunde ta sig någonstans. hehe

snart kommer petra hit, hon är hos sin kusin och hälsar på sötelin. när hon kommer ska vi fixa oss och sen åka till pappa och lämna några saker. sedan åker vi ner på stan och käkar lite middag och sticker upp till frida på kalas.
får se om simon kommer ikväll och sover med mig också, annars åker jag till honom imorgon. eller ja.. det ska jag göra ändå. hihi. nu ska jag börja packa och tagga mysmiddag och kalas med lite (mycket) rihanna på högvolym! höhö



GRATTIS SÖTNOS! :)

rihanna rihanna rihanna

asså hallå! jag vill gå på rihannas konsert i november. jag dör om jag inte får göra det. biljetterna kostar från ca. 600 - 1500. och jag skiter i priset, jag ska gå. seriöst alltså. har redan varit på en konsert av mina favorittjejer, den andra ska jag också på. jag vet jag låter besatt, men det går liksom inte att inte bli det, förstår ni?

hur snygg? hur grym? hur jävla bäst är hon inte då? va? va? va?










gosigos

åkte ju till simon igår. svängde direkt upp till niklas på lite kaffe - eller ja, dom drack flera koppar kaffe och jag satt och lyssnade på när dom pratade om killsaker. åkte hem till simon, åt jättegod pasta med kött och sen stack han i väg på ett litet ärende. jag satt med resten av familjen och kollade på sveriges värsta bilförare.. hur fan i helvete kan man vara så dålig på att köra bil? hur kan ni ens ha fått körkort undrar jag? simon kom hem vid halv 9 och vi gick direkt ut och kollade på en hitlerfilm som det finns ganska gott om i simons rum och somnade typ direkt.
imorse ville vi bara stanna hemma och skita i allt. men vi var starka nog att åka iväg ändå. åkte hem, duschade och åkte till skolan. nu sitter jag med mina fina tjejer och ska snart ha svenska analysprov. ska jämföra en bok med en film och jag har ju sandor/slash/ida. kan filmen utantill så det är bara att kolla i boken och de saker jag inte känner igen är alltså bara att skriva ner.
nä, nu måste jag skynda mig. lär läsa ut boken snabbt som attan nu innan vi börjar lektionen om en halvtimme.
hörs dååååå!


hinduism kan ta sig någonstans

det här provet gick åt helvete! gick så dåligt det bara kan gå. usch! nu sticker jag ner på stan med tjejerna och sen tar jag tåget till min älskade.

4e bilden: En bild från en konstig tid i ditt liv.



detta är från lingbolyran. jag hade världens bästa helg, jag levde livet.
men jag var otroligt osäker på vad jag ville med mitt liv, vad som skulle hända,
mycket hände på en gång runt den tiden på sommaren och jag var väldigt förvirrad
men hur lycklig som helst på samma gång.

hejhej

inatt laddade jag ner "love and other drugs". får se om den är bra när jag väl tittar på den, återkommer med betyg senare då liksoooom.

har nyss haft lunch, ska snart ha svenska. vet inte om jag ska läsa ut min bok eller skriva på PA-rapporten. efter svenskan har vi hinduismprov som kommer gå åt helvete och sen slutar vi. efter skolan åker jag till simon och umgås med honom. imorgonkväll ska jag och petra ut och äta på gamla "los sombreros" - vet inte vad det heter nu och efter det sticker vi till Fridalida och firar henne eftersom hon blir ett år närmare systemet. höhö. hörs då!


tänkte bara säga godnatt

nu blir det one tree hill och sen sova. buhu för att jag tittar på alla avsnitt på en gång, är redan inne på 4e  säsongen och har 6 stycken. vill inte att det ska ta sluuuut. hihi. ingen som bryr sig? nä, jag förstår det. hehehe aja, godnatt, hörs då! (;


tatuering

jag vill tatuera mig snart men jag har ingen aning om vad jag ska tatuera för något eller vart jag ska göra det. skulle vilja ha på antingen höften, handleden, underarmen, sidan av magen/ryggen eller precis ovanför troskanten. om jag gör ovanför troskanten så kommer det ju töjas ut när jag sedan ska ha barn, blir inte så snyggt då kanske men men. vill ha en personlig text men vettefan vad för nåt. så jävla svårt!
jag trodde jag visste tidigare idag. linnea betyder underbar och då tänkte jag om jag skulle skriva underbar på latin någonstans men det heter "mirabilis" och det tyckte jag inte var så fint.. så får leta något annat.


skolan är dödstråkig

dagen har bestått av:
religion - sammanfattning av hinduism.
lunch - hur jävla gott som helst! ris, sprödbakadfisk och vitlöksdressing.
särskilda behov - redovisning och teori.
psykosocialt - redovisning och teori.

har en "lektion" kvar (mentorstid) och det kommer bli en massa skitsnack bara.

NU VILL JAG HEEEEEEM! ska äta, plugga, träna och titta på one tree hill ikväll! hur bra låter inte det liksom? jag tycker det låter (och ska bli) typ hur jävla awesome som helst. hörs sen dåååååååå, d-udes.


mys

slutade klockan 10 igår så åkte direkt till rotskär och lillebror fick visa mig runt. eftersom jag själv gått där och dom har gjort om efter att jag slutade (alltså gjort om exakt hela skolan!) så känner jag inte igen mig ett piss. kändes lite tråkigt men skolan är hur fin som helst (: hälsade på mamma i köket också ett tag och sen åkte vi hem. letade efter två gamla lärare också men hittade dom inte någonstans. när vi kom hem gjorde jag iordning lite mat, duschade lite snabbt och sen åkte vi till affären och sprang runt som galningar för att hitta det vi skulle ha så snabbt som möjligt för att jag skulle hinna med bussen till stan. tog tåget till simon och tvingade honom att titta på sondor/slash/ida eftersom jag läser boken och måste jämföra boken med filmen.. hehe.

imorse ville ingen av oss gå upp, vi snoozade så långt det gick skyndade oss sedan på med kläderna och stack till lingbo. nu sitter jag i skolan, har köpt frukost som jag ska smälla i mig och sen börjar vi 09.45, känns lite sugit att gå upp 06.15 för att börja då, menmen.

imorgon har vi prov i religion - hinduismen.. ingen i klassen fattar någonting och läraren kan inte förklara något på rätt sätt. känns som att det kommer gå ganska bra faktiskt. eller?


3e bilden: en bild på någon i din familj


2a bilden: en bild på dig själv


sömn, jag behöver sömn



hejhopp! idag är jag trött.. sov inte mycket inatt. nu har vi bara en lektion på ungefär 2 timmar. ska lyssna på några redovisningar bara och sen slutar vi. ska försöka åka lite tidigare så att jag hinner hem en stund innan jag ska till rotskär. ikväll åker jag till simon och myser med honom.


1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med


nytt och fräsht, kan man väl säga..

har suttit i några timmar nu och letat på varenda liten detalj och försökt översatt saker och ting för att jag ska kunna förstå något av de svåra orden. haha. hoppas ni tycker den blev bra? själv tycker jag att den blev ganska bra. kommer säkert ändra något senare.

nu ska jag kolla på one tree hill och sen sova. börjar 8.30 imorgon och slutar 10.20, apskönt. ska ner till rotskär och hälsa på brorsan och mamma, och sen hälsa på några gamla lärare. skoj!
godnatt dudes.


höhö

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


burlesque





filmen var grymt jävla bra. ni som inte sett den och vill se den, tveka inte!
ni som inte gillar dans/musikalfilmer - inget för er.

hastigt beslut

igår låg jag hemma hela dagen tills klockan 9 då christer skjutsade in mig till gävle för att ta sista tåget till lingbo. det var fest på bocken, mycket trevligt. träffade väldigt många trevliga nya ansikten. satt för det mesta ner, nykter och kollade på alla fulla glada människor som dansade till trubaduren och köpte mer och mer dricka i baren. åkte 1 km uppåt på efterfest där de bjöds på sockerdricka, vin, wiskey och shottar, också mycket trevligt. när efterfesten var slut fick vi skjuts upp till holmsveden och somnade direkt när vi gick och la oss halv 4.

vaknade imorse runt halv 10, kollade på tv och sen fick simon för sig att gå på bio ikväll.. så vi började smygåka till lingbo vid 1 för att vi hade det så tråkigt, stannade hos hans pappa och blev bjudna på fika. åkte ner till snickeri på bil-trams (hehe) och sedan hem till hans farmor och farfar. mys. vid 4 åkte vi in till stan med martin, cissi och nisse eftersom dom skulle käka och gå på bio. dom skulle titta på sanctum och eftersom jag såg den i fredags så tog jag 6bussen hem. åkte direkt till grillköket med familjen och åt hamburgare, mmmh. ska snart kolla på solsidan men först ska jag titta in på någon rolig inspirationssida och få såklart inspiration.

efter solsidan blir det wallander tror jag eller om jag kollar klart på burlesqué. hittils var den asbra så hoppas bara på a happy ending. återkommer om den filmen senare (;


små ändringar

tack för de olika förslagen :) jag tror faktiskt att jag ska iaf fortsätta skriva om min vardag och kanske skriva lite mer om musik, film, kläder och mina känslor. liksom vad jag har för favoritlåtar just nu, om jag lyssnar på deppiga låtar - discolåtar - fina kärlekslåtar - rocklåtar, vad som helst. och lika med filmer, vad jag har sett för några, vad jag tyckte om dom, om jag rekomenderar dom eller inte. modet vet jag inte riktigt, kanske visa vad jag har på mig just den dagen, vad jag önskar mig för kläder, vad jag har köpt osv. låter det som en bra idé? det tycker jag, så fortsätt läsa bloggen eller inte.

nu ska jag titta på film och se vad lördagen har att erbjuda, mycket kan hända, lite kan hända. man vet aldrig.
hörs hej.


förslag?

nu tänker jag göra såhär att jag ber er komma med förslag om saker jag kan skriva om, om ni tycker att min blogg är ointressant dvs. jag tycker det själv när jag läser den, men problemet är ju det att jag inte har något att skriva om. ni som har något roligt förslag om vad jag kan skriva om kan ju kommentera. jag skriver bara om min vardag, vilket jag själv tycker är ganska ointressant för det är ganska mycket lika saker som händer varje dag..
kommentera på bara, gärna för mycket än för lite.


nothing on you

idag har det inte hänt mycket. var ute och övningskörde och tränade start i backe. blev arg, frustrerad och ledsen samtidigt när jag inte klarade det och när jag väl klarade det flera gånger i rad blev jag överlycklig. hihi. har nyss ätit god mat också, potatisgratäng, lövbit och sallad. mmmmums! nu ska jag bara vänta på att något roligt händer.. om det nu gör det. jätte fint väder är det ute också, så vill inte bara sitta inne.


grammy awards

sitter och kollar på reprisen av grammyn. ska snart ut och övningsköra med mamma, får se vart vi åker. vart sugen på att åka till valbo men det vela inte mamma så det blir en rundtur i skutan bara..
lär sticka nu! hörs hej

glida runt, hänga runt, låna pengar

igår gick vi på Sanctum 3D. alla utom frida verkade tycka den var bra ;) haha. 8 tjejer, bio, bowling och biljard, riktigt mys. åkte hem vid 12 och gick och la mig direkt.
har laddat ner burlesqué som jag ska kolla på nu tänkte jag eller om jag gör det senare, mamma kom nyss och sa att vi kunde ut och övningsköra så det blir väl det först.. sen får jag se vad jag gör, jag ska iaf vara hemma hela dagen. ikväll blir det väl antagligen melodifestivalen och något gott att äta.
hörs


*

jag vill känna känslan av värme när du ligger bredvid
jag vill känna känslan av dina famntag
jag vill känna dina kyssar mot min axel och höra dig säga "jag tycker om dig, hjärtat"
jag vill känna känslan av kärlek jag får från dig
jag vill känna känslan av trygghet som du ger mig
jag vill känna dina andetag bli tyngre och tyngre
jag vill känna din kropp rycka till när du precis somnat
jag vill känna din glädje och sorg
jag vill bara känna att du är här.

snälla, snälla rara älskling, kom till mig nu
jag står inte ut
jag saknar dig så
jag älskar dig ännu mer
och jag behöver dig,
nu..

biomys och bowling

ikväll blir det bio och bowling med tjejerna. mys.
ska snart börja fixa mig och sen åka in och hämta ut biljetterna med emelie och frida tror jag :)
imorgon får vi se vad som händer, har iaf inga planer.

hoppas ni får en bra fredag kväll också!


bläääääää

igår satt jag bara hemma. det blev för sent att åka till simon..
men nu sitter jag iallafall i skolan med felicia och amanda. kollar på "så ska det låta" och sjunger! snart kommer väl de andra tjejerna i vårt lilla gäng också. börjarbli hungrig, hehehhe som vanligt. jag lär ha nåt fel.. jag är alltid hungrig. uscha.
snart är det svenska och då ska vi läääääsa.. jätte skoj, eller hur?

fresten, lady gagas nya - born this way är typ hur bra som helst.


I'm checking in

the lonelyness is taking over

tacosmys

har precis käkat tacos. gott!
ska fortsätta ladda ner en film nu och titta på one tree hill. simon är ute på ärenden så han kanske slinker in här och pickar me upp, får se.
skriver mer sen om det blir ändringar. hörs!


sweetheart

igår fyllde min kusin år så jag övningskörde in till stan och hem för att fira honom, duktigt. fick marängswish(stavning?) och annat gott så magen blev alldeles full. blev även bjuden på en cider men eftersom jag så gärna ville köra hem så skippade jag det. när jag kom hem blev det 3 avsnitt av one tree hill (jag vet, jag är en nörd!) och sen läggdags.

nu sitter jag i skolan. började dagen med särskildabehov och en tjej i min klass hade redovisning om sitt arbete om sjukdomar/funktionshinder. hon pratade om progeri, sjukdomen som gör att man åldras i förtid. ganska hemskt. men dom är så fruktansvärt söta, fick se en dokumentär också om en liten tjej som bara var 6 år och "äldre" än sin mormor.
nu har vi psyklektion och jag är klar med mitt arbete så jag gör absolut ingenting. ska bara göra en källförteckning så är det klart sen men det orkar jag ej göra nuuu. nu är jag ashungrig och bara vill ha lunch, dock 45 min kvar, jag dööööör. efter skolan sticker jag kanske upp till simon, får se. hoppas det iaf!


what the hell

det värsta jag vet är att tiga
att bara vänta och låta bli att säga något
jag hoppas det inte tar så lång tid
min kära, jag hoppas det inte tar så lång tid
jag klarar snart inte mer, det måste bli bättre
snälla.

rihanna - stupid in love

This is stupid, I'm not stupid
Don't talk to me, Like I'm stupid
I still love you, But I just can't do this
I maybe dumb but, I'm not stupid

My new nickname Is "You Idiot"
(Such an idiot)
That's what my friends Are calling me when
They see me yelling, Into my phone
They're telling me "Let go. He is not the one."
I thought I saw your potential, Guess that's what made me dumb

He don't want it, Not like you want it
Scheming and cheating
Oh girl, why do you Waste your time
You know he ain't right

Telling me this, I don't wanna listen
But you insist, On repeatedly trying
To tell me lies, And I just don't know why


-


life goes on

kollade nyss på filmen sebbe. den var väl ganska bra, hemsk och sorglig. kunde ha hänt lite mer i filmen men annars bra. ska duscha om en stund, ska göra iordning något litet att äta snart - blev ingen frukost. ikväll ska vi in till stan och fira min kusin som fyller 22 år, hoppas på mycket gott och att det kan få mig på bättre humör för nu är det kaos.
hörs hej

no school

har ont i huvudet och har nästan inte sovit något inatt så jag stannade hemma.
ska renskriva mitt arbete om incest och plugga lite andra saker.
nu ska jag försöka göra lite frukost och sen titta på film och försöka få nån blund iaf.


what is love?

jag saknar dig. jag älskar dig. jag behöver dig i mitt liv, dude.


endast studiebesök = en känsla av ledighet

ja, det stämmer. vi hade endast ett studiebesök idag, på ett kortidsboende i sätra och sedan stack jag och tjejerna till socialtjänsten.. hehe pappa jobbar där. hämtade min dataladdare som jag glömt hos honom i helgen och sedan stack vi och åt lunch på waynes, mys. mötte sedan upp mamma och hennes jobbarkompis som var ute och shoppade lite saker till skolan eftersom dom hade friluftsdag idag. kom hem för en liten stund sen och nu ska jag kolla på one tree hill hela dagen.

100-dagars-festen

petra kom vid 4, vi klädde på oss, fixade och drog ner på stan. käkade lite och köpte snacks. tog bussen till bomhus och förfestade med massa tjejer hos emelie. drog ner till maxim klockan 10 där festen var.. fick köa i 30 min för att folk inte kan sköta sig, idioter. kom in, var på dåligt humör, det släppte, jag dansade med tjejerna som aldrig förr och sen skulle vi gå hem vid klockan 1.. garderoben/entrén var full med folk så poliserna var tvungen att hålla för ingångarna dit för att det inte skulle bli sånt tryck, ytterligare 30 min kö.. bara för att hämta jacka och väska, inte okej. gick till stan och tog bussen hem, somnade direkt.

vaknade för en liten stund sen. ska slappa ett tag, äta och sen sticka till simon vid 2. eftersom det är alla<3dag imorgon så ska vi mysa extra mycket.


ensam, igen..

simon åkte nyss, vilket betyder att jag ska kolla på one tree hill tills petra kommer, får se när det blir. är ashungrig så funderar på att äta något innan så man klarar sig till lunch. när petra kommit så ska vi fixa oss iordning och dra till emelie. hoppas det blir en skojkväll ikväll!


fredags(lördags)myyyyys

min fina pojkvän är här och nu ska vi mysa. puss på det

lonely

sitter nu ensam i min källare, inte kul. skulle behöva lite sällskap känner jag.
ska nog kolla på film och inte göra någonting.......



varför ska allt vara så komplicerat jämt?

snart är det let's shake our asses. hehehe = let's dance
får se om simon kommer idag också, skulle vara mysigt liksom.
nu ska jag dricka cocacola och kolla på när alla suger på att dansa,
höhöhöh nejdå dom är duktiga.

imorgon kommer petra hit på eftermiddagen och sen åker vi till emelie i Bomhus och förfestar. Sticker vidare till 100-dagars-festen sen och röjer med alla andra studenter. ska bli kul.


onödig lista

Namn: Sinikka Linnea Ivarsson
Piercingar: bara i öronen
Tatueringar: nej, men snart kanske
Längd: 1.64
Skostorlek: 39
Hårfärg: brunt
Fräknar: lite grann!
Motto: Lev dagen som om den vore den sista
Önskar du att du bodde någon annan stans? nej jag trivs med både skutskär och sätra
Dricker du? japp
Röker du? absolut inte
Vilket schampo använder du? vet inte vad det heter
Vilken parfym använder nu? DKNY apple
Vad är du rädd för? att bli lämnad ensam, konflikter och att prova på nya saker
Gillar du att tvätta? jag brukar inte tvätta
Gillar du berg- och dalbanor? jag älskar dom!


Senaste...
Fimen du hyrde? kommer faktiskt inte ihåg
Filmen du köpte? mamma mia och camp rock
Låten du hörde: B.o.B ft. Rivers Cuomo - Magic
Låten du laddade ner? Chris Brown ft. Chipmunk - Champion
Personen du ringde? Simon
Personen som ringde dig? Petra
TV-program du såg? Made på MTV


Favorit...
Låt: alla låtar med Rihanna och Lady Gaga, många låtar med Chris Brown och många fler.
Sak att göra: vara med simon och mysa
Sport: sportar inte
Dryck: Coca Cola och förvånadsvärt vatten..
Kläder: leggings, jeans och någon tröja till det
Film: otroligt många
Bil: hm, min egna lilla fiat som jag får sen kanske? :)
Serie: One tree hill, OC, Grey's anatomy, Desperate Housewifes

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? japp
Gråtit över en flicka? ja
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? nej
Blivit arresterad? nej
träffat någon från internet? nej

Antal...
Gånger du varit kär? jag är kär nu så det spelar ingen roll
Gånger ditt hjärta ¨brustit¨? vet inte
Hjärtan brustit på grund av dig? ingen aning
Tjejer du kysst? eh, ingen
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? träffar inte så många från grundskolan
Gånger ditt namn varit med i tidningen? varje år upp till 12

Senaste...
Boken du läste? sandor/slash/ida
personen du fick e-mail från? vet inte
Personen du fick brev av? kommer inte ihåg
personen du fick sms av? simon
Gången hela din familj åt middag tillsammans? längesen
Saken du köpte? vetinte, köper småsaker hela tiden

Random...
Vad har du gjort idag? suttit på station i en timme, suttit på tåget i en timme, varit i skolan, kommit hem, kollat på film i några timmar, åkt till pappa och nu ska jag kolla på let's dance
Var det kul? aa skit skoj, hade nästan köldskador efter station
Brukar du svära mycket? ibland blir det väldigt ofta
När stiger du upp på morgonen? när jag är hos simon eller hos petra så kliver jag upp typ kl. 6 och hemma kl. 7. ibland senare om vi har sovmorgon :)
Har du på dig? mjukiskläder
Vad ska du göra ikväll? titta på let's dance och mysa med simon om han kommer.
Vad är du allergisk mot? kiwi
Vart har du ont? i ryggen
Använder du hårspray? aldrig
Kan du stå på händer? aa ibland!
Håkan Hellström eller The Ark? the ark
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? japp, men bara till vissa maträtter
Är du glad nu? nja
Var du glad igår? jag var underbart glad
Vad dansar du till? musik?
Stockholm är...? en fin stad
Göteborg är...? en annan fin stad tydligen?
Kan du sjunga? nej, men jag vill kunna
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Thailand, USA, Italien, England, Grekland

snöööö kan dööööö

vaknade klockan 6, såg att det hade kommit asmycket snö. ville bara dö och stanna i sängen och mysa.
åkte till lingbo och väntade på mitt tåg på simons jobb. gick till tåget då det skulle gå 07.06.. försenat till 07.36, jippi! station var inte ett dugg plogad och jag blev bara på sämre humör för varje sekund som gick. fler folk kommer och de säger att det är försenat ytterligare 10 min. vi väntade till 07.45, ingen tåg kom. kollade på x-trafiks hemsida och där stog det 08.15. tåget kom 08.18 då nästa tåg skulle gå.. väl på tåget rullar vi förbi ockelbo som tar 10 min, stannar 10 min efter ockelbo pga tågmöte. fast i skogen 45 min när det är liksom 10 min kvar till gävle. bra där! snöstorm och blåst när man går till skolan och jag frös nästan ihjäl.

nu sitter jag i skolan och ska börja på PA-rapporten, går inte så bra, fattar ingenting. bara jag och paulina här idag från vårat lilla gäng. petra kanske kommer en stund sen också. om en halvtimme är det lunch, jag hungrar ihjäl så det kan gärna gå snabbt. efter det har vi särskilda behov och då ska bara ett arbete in och sen åker jag hem och lägger mig i sängen.

ikväll ska jag till pappa. får se om vädret har lugnat ner sig tills dess så jag kan övn.köra dit, hoppas.
nu ska jag försöka fatta något av PA-rapporten så hörs.







at sajmons plejs

sitter hos simon och pluggar nu. renskriver arbetet om ADHD som ska in imorgon medan han är borta på bilaffärer, like always. hehe. fryser gör jag också så nu får han skynda sig hem och värma mig!
ännu ett värdelöst inlägg men bara ett tecken på att jag lever



ingen som förstår..

.. att jag vill heeeeeeeeeem?!
skulle kunna göra allt för att åka hem nu. eller ja till simon.
men, om jag skulle göra det så måste jag sitta på hans jobb i typ 2 timmar och det blir nog inge ruligt för honom. så jag stannar i skolan och försöker slippa undan så mycket som möjligt. heheheheh. ne men bara så att det blir slappt (: jag och puvi sitter vid datan. båda har glömt boken hemma som vi ska läsa på svenskan och ingen av oss orkar göra PA-rapport heller, so what tooo do? höhö

gudvilketvärdelöstinlägg,trorjaggårochdöretttag.aafastnä
hörshej!

studiebesök

var ju på studiebesök klockan 8 imorse, på Linden - en jätte mysig dagverksamhet för funktionshindrade människor. kom nyss till skolan och har ätit frukost med tjejerna. ska snart ha psykolektion med kerstin och efter det är det lunch. är fortfarande hungrig så ska försöka jobba på så mycket som möjligt så att tiden går fort (: höhö. slutar 15.10 tror jag och då kanske det blir en sväng på stan innan tåget går 16.15 till simon. hihi




rebecca&fiona

sitter och lyssnar på rebecca och fiona nu och taggar lördag. försöker få lite stilinspiration och bara njuter av deras coola och konstiga stil. ska ta och sova nu också. vi ska på studiebesök imorgon klockan 8(!!!!!), not fun. men det blir nog intressant och spännande, men klockan 8 liksom .. halllllåååå? hehe.

helgen kommer bli awesome, jag längtar!



listen baby

värdefulla datum framöver:
  • 12 februari - 100dagarsfesten för alla studenter.
  • 13 februari - Alla<3dagmys med Simon.
  • 14 februari - Alla hjärtans dag.
  • 8 mars - Petra 19 år, Stockholm med klassen (trettondagsafton, teater)
  • 12 mars - Studentkryssningen!!

kungsberget

i måndags åkte jag till simon. igår var det en tråkig förmiddag på högskolan - stan- hem - övningsköra till skolan där det var öppethus - hem igen. imorse åkte vi till kungsberget och åkte slalom. det var kul. nu är jag hemma, pratar med petra i telefon om nödvändiga saker. ska kolla på film snart och äta en frukt tänkte jag, mys.

ska till simon imorgon. får se om vi åker och solar och får lite färg eller om vi bara latar oss hemma. hihi
hörs då.. hej.








tre mysiga bilder från idag.


webbdesign - kill me

somsagt, det är webbdesign. det är tråkigt och jag lider. hehe nej det gör jag inte men jag vill bara att den kursen ska döööö. ska försöka bli klar med så mycket som möjligt idag så att jag kan ta 4 tåget hem till simon :)

nu måste jag kila! hörsdå

schoolish

sitter i skolan med ida, petra och paulina nu. har karaktärsämne nu men ingen gör nåt.. hehehehe
äter BJ och lyssnar på rebecca och fiona och taggar 100-dagars-festen på lördag, då dom kommer och spelar! woooho. ikväll åker jag till sajmon och myser och imorgon är det högskolan och öppethus som gäller.


älskling

i fredags kom simon hit. åt lite gott och kollade på film bara. somnade ganska tidigt, mysigt. igår vaknade vi rätt tidigt och åkte strax efter det hem till honom. försökte hitta på något under hela dagen och kom fram till att vi kunde åka till hans pappa och busa med ungarna. men ungarna var helt besatt i att spela deras spel så det blev lite snack med magnus och anna istället. åkte hem, åt mat och kollade på film typ. imorse vaknade vi vid 9. satte på luftslottet som sprängdes och bara myste. gick in, kollade på tv och åt. hämtade nisse, åkte till sandviken och kollade runt, stannade i valbo en sväng och sen tog vi en runda i skutan också. killarna fick fika när dom kom hit och sen åkte dom igen.

jag hade så fruktansvärt tråkigt så jag började möblera om rummet. rätt nöjd faktiskt! blev lite mer öppet, fast ändå lite trångt :) höhö. kollade på solsidan och nu tittar jag på slutspurten av wallander. ska kolla på one three hill också och sen sova. mysigt. pusss på det.



sommaren 2009.


praktikplats

yeeeeees!
fick nyss reda på att jag fått praktikplats. jag ska vara på ett dagis under 7 veckor i gävle (from v.14 tror jag att det är) och om jag sköter mig bra så får jag säkert extrajobb där också, kanske.. hehehe får hoppas!
nääääjs, gud vad allt flyter på! åh, jag är så lycklig!


jag är kär

åkte till skolan till halv 10. började skoldagen med en frukost från komvux (inte okej). blev mätt i magen av den goda mackan och brände förstås hela tungan av den varma chokladen.
hade svenska och sen blev det lunch. sen fick hela klassen helg precis när sista lektionen började eftersom vi kan jobba hemma. så stack ner på stan med petra och amanda vid klockan 12, satt på swedbank för amanda hade ett ärende och sen skiljdes vi från henne och fortsatte mot nian. blev en skinnjacka för mig, naaajs!

åkte hem och åkte direkt till apoteket med mamma och fick köra hem. har suttit och pratat med mamma om ADHD nu i typ 2 timmar och nu ska jag lägga mig och kolla på OTH och vänta på att simon kommer och myser.



hur kan man sakna någon efter så kort tid?

jag älskar dig, det vet du



one three hill och sova

nu blir det en snabbdusch och sen några avsnitt av one three hill. skönt!
erik tjatar på mig att jag ska börja kolla på vampire diaries eftersom han själv är helt jävla såld i det, men måste kolla klart på mina oth-säsonger först och jag är bara på 2 säsongen av 6, hehe så det kan nog ta ett tag! :D

nä, men vi hörs då. godnatt!


träning!

nu ska jag träna lite grann! göra lite övningar inne på rummet.
jag hatar att träna på gym, vill inte börja på friskis och svettis, vill inte ut och springa i nått spår och tycker det är tråkigt att promenera .. så nu har jag själv gjort ett eget träningsschema som jag ska göra regelbundet med massa jobbiga övningar så får vi se om det blir nått resultat.
måste röra på mig, gör det alldeles för sällan.

har precis gjort klart schemat och innan pluggade jag. drack en ramlösa till frukost och ska lägga mig i tid ikväll. känner att jag börjar bli duktig och ta ansvar. undantag kommer att hända och får hända men inte allt för ofta, hehe.
ska städa rummet sen också efter träningen och duscha. mys!

imorgon är det fredag och gud så jag trivs. pussss!




en bild från förra veckans träning!


jag tycker det är najs iallafall

jag har inte gjort ett skit i skolan idag känns det som, bara suttit där. letat fakta om ADHD och incest. i både särkilda behov och psykosocialt ska vi göra enskilda arbeten om sjukdomar och andra knäppa saker så jag valde de två. intressant är det iallafall, problemet är ju att man inte orkar, annars är det roligt :) hehe.
har även haft lunch och suttit och pratat med felicia och amanda hur länge som helst, mycket trevlans.
nu har vi svenska och vi gick nyss och lånade en bok som vi sedan ska analysera, har läst 2 sidor sen av jag upp och orkade inte mer. höhöhö. sista lektionen har vi egentligen religion men olle var sjuk så vi behövde inte ha det utan kunde läsa på till provet hemma. naaaaajs.
så snart ska jag gå till hotell och resturang och hämta isabell så sticker vi ner på stan och köper skor till henne och åker hem till mig.

när jag kommer hem ska mamma hjälpa mig med arbetet om ADHD eftersom min lillebror har det så det finns mycket information som ligger och gömmer sig hos henne, mycket najs.
nä men vi hörs då dudes.
för idag är jag glad, för idag hade jag världens bästa morgon.



skänker en tanke till min syster som opererade bort halsmandlarna igår.
vet hur det känns (tog bort dom när jag var 7år), hoppas du mår bra. <3



lycklig!

just det, har ju inte berättat en sak..
ni som också läser petra och amandas bloggar kanske fick reda på det,
men vi fick våran studentmössa igår!!!!
jag är lycklig som tusan.
fick även ett halsband, armband och ett champagneglas som det stod: student 2011 och Linnea Ivarsson på, en visselpipa och en tuta. tjoooho, snart är det dags!

de flesta 3or fick reda på det i matsalen, att mössorna hade kommit, så man såg direkt vilka som var 3or för det skreks och härjades vid borden överallt för alla var så lyckliga!
hihihihi, nääääjs.



skooooooooooolan

sitter nu i skolan och ska egentligen leta fakta om ADHD men sitter här istället. fyyyy

igår var det avslutning med småtjejerna och en kille, skojjj! käkade tacopaj, lekte lekar och åt glass, jätte mysigtttt. simon kom och hämtade mig ochpetra, skjutsade hem petra, åkte hem till honom, kikade på tv och gick och la oss. tittade på den sista hitler-filmen av dom 6 st vi köpte förut. skit bra är den! den handlade om hans uppväxt och varför allt blev som det blev, år efter år. hehe

imorse vaknade vi vid klockan 6 och låg och snoozade en stund, mysigt. åkte ivåg till jobbet hans och sen gick jag till station efter en stund. eftersom mitt tåg går 07.06 från lingbo och han börjar 06.50 (och vi kommer alltid till jobbet typ 06.40) så följer jag alltid med honom in på jobbet en stund för att slippa stå och frysa på station, näjs det! mysipys.

idag slutar vi 15.10 och sen ska jag säkert övningsköra och plugga lite. ska försöka träna också! höhö.
hörs.
hej.

myspys

igår var vi på studiebesök, jätte mysigt ställe. efteråt så gick jag och petra ner på stan och kikade runt lite och fikade. gick till tåget och åkte hem till ockelbo. åkte upp tillpetra och planerade kvällen lite. åt mat och åkte sedan ner till kyrkan för att baka med barnen. gjorde chokladbollar och fick oss ett gott skratt! haha. när vi kom hem gjorde vi tacopaj som vi ska äta ikväll, som avslutning. hihi. gick upp och la oss vid 9 och somnade nästan direkt, asnajs. 

imorse åkte vi med halv 9 tåget och kom till skolan för en halv timme sen ungefär. ska ha religion snart och läsa om hinduismen. usch.
ikväll kör vi ett dubbelpass med barnen och slutar vid 8, kommer vara död. sen åker jag hem till simon och sover hos honom, mys. 
hörs då, hej. 

RSS 2.0