hjärtat

att komma hem och se bilen stå där som inte stått där på en vecka gör att jag får fjärilar i magen. att sedan gå in i sovrummet och se det finaste man vet ligga och sova som en liten pojke av utmattning gör att man bara vill krama om honom så hårt i sömnen men backar och bara tittar på honom och låter han sova en stund till. <3 min fina simon.


nära och kära

har varit hos mamma från fredagkväll tills nu. ska åka hem och välkomna simon som kommer hem nu på morgonen. sedan ska jag säga hejdå till elina som åker hem till skövde idag. <3


ryggfan

min rygg strejkar. inte så jätte skönt. känner mig faktiskt som en gammal dam som är stel i ryggen och knappt kan röra sig. längst ner i svanken och runt ryggraden känns det så det är nog en låsning. böjer jag på benen och lutar mig fram lite så säger det bara stopp. inte så smidig. kändes extra bra när vi hade fått läskbackar levererat till jobbet idag och jag ska packa bilen full med såna och ta med till kiosken och sedan plocka ur allt alldeles själv. jag hann inte göra det som tur var innan min arbetsgivare åkte upp och hjälpte mig. snäll han. solstolen jag har att sitta i (den enda stolen vi har förutom bänkar utanför) är inte sådär jätte bra just nu. tar 10000 år att stiga ur den när det kommer kunder. skönt att sola iallafall!


borta.

min älskling är borta i norr och fiskar. skönt emellanåt att bara kunna tänka på sig själv men så otroligt tomt. en vecka ska dom vara borta, grabbarna, och det är ungefär 3 dagar kvar. känns bra. jag har sysselsatt mig med jobb och övernattning hos svärmor. sen har jag träffat elina också efter 3 månaders uppehåll. det var gosit'. imorgon efter jobbet åker jag till mamma och stannar där till söndag. då kommer simon hem och hans lillebror ska firas, 10 år.

simon har varit borta sedan lördagnatt och dagarna utan honom har gått förvånansvärt bra. trodde det skulle bli jobbigt men det flyter på. tur jag jobbar och inte behöver tänka på att man är ensam hemma :)


RSS 2.0