sovdags

somsagt.. nu ska jag sova. nudlarna var goda, one tree hill var bäst och sängen är mysig men väldigt tom. vill ha min fining här nu. godnatt!


eeeeeey'

Kollade precis i h&mkatalogen och blev sugen på några plagg. Ska snart ta en dusch och bädda rent i sängen. Gosigt. Saknar min pojkvän också.. Men får träffa honom imorgon som tur är. Hehe. Ska nog göra något gott att äta tills jag lägger mig i den nybäddade stora sängen och kollar på One tree Hill och bara njuter. Hihihi. Efter skolan satt jag ju kvar med flickorna.. Vi skulle plugga. Det gjorde vi inte. Vi gjorde en nedräkning till studenten istället. Najs! Snacka om att man blir taggad nuuurå! Inte långt kvar nu. Men iaf, Nu ska jag duscha och bara mysa. Hörs! Bloggar från iphonen så ni får ingen bild :)

mysigt värrrre

heeeeej blogggen! idag är jag trött men glad. var ute och åt med några i klassen + lärare igår pga fin insats på öppethus. sen gick jag och petra på bio och den var helt underbar. jätte bra var den och vi fällde några tårar i ett sorgligt ögonblick. annars skrattade vi och var glada. kom hem till mig och somnade gott klockan 12 på natten. imorse klickade vi på tv:n och kikade på the voice. mysigt. kom till skolan, inte många här så vi får göra vad vi vill eftersom de flesta är klar med allt. jag ska bara leta efter 3 artiklar, sammanfatta dom, sortera hela pärmen, skriva innehållsförteckning och sen är hela kursen avslutad hoppas jag. nu ska jag vara duktig och göra klart det, rs då!


idag ska det firas

jag är knäppp idag. riktigt knäpp.
snart är det slut på skolan. har bara idag och imorgon kvar om jag blir klar med allt imorgon. för på fredag får vi vara lediga om vi är klar med allt och på måndag börjar praktiken som är i 7 veckor. nääääjs kan då jag tycka. ikväll blir det middag först med BF och sen bio med P. näjs det också.


mys, middag och bio

snart åker jag till simon och myser. trivs med honom jag. har precis kollat klart på två ansnitt av one tree hill och reserverat plater till "hur många lingon finns det i världen" som jag och petra ska se imorgon. innan bion ska jag och några i min klass bli bjudna på mat av våra lärare för att vi har varit så duktiga att jobba på öppethus och sådant. ska bli trevligt. nu ska jag packa lite och sen övningsköra till gävle. hörs, hej.


tisdagmorgon

vaknade klockan 7.. helt död. duschade, gjorde mig iordning, fixade en macka och cyklade till bussen. kom nyss till skolan och det är ganska tomt här .. idag ska vi kolla på "allt för min syster" och sen är det projektredovisningar till klockan 12. åker hem då och sen åker jag in med mamma till stan för att leta reda på var min praktikplats ligger och sen åker jag till tåget som tar mig till min snygging.

är ashungrig också.. får se vad man kan göra åt det.


chacha

cha cha bloggen! jag är skit trött så nu blir det läggdags direkt. najs det! hihi mys.
imorgon slutar vi vid 12 och då åker jag hem direkt, packar och åker till min kärlek. mysigt det också. godnatt!


måndagkväll

kollade nyss klart på Sthlm-båstad med mamma. dom är helt sjuka. haha sjukt roliga också. nu ska vi kolla på nått styleings program och sen ska jag nog sova. höhö. jag hade inte något att berätta egentligen, har bara så tråkigt så måste skriva av mig lite utan att ens veta vad jag ska skriva. heheh.
nä men nu är det godnatt iaf, vi hörs. som jag säger i alla inlägg. vi hörs.


hehehheh

bara för att jag skrev så, så funkar det.
det är nämligen så att vi har skaffat ett nytt snabbare bredband och vi fick det idag, var bara en tisdfråga tills vi skulle få det. så hela familjen satt helt ivriga och spända på att det skulle fungera men när det inte gjorde det som vi trodde att det skulle göra så vart alla skit pissed off. hehe men nuså, är det glada miner igen och allt går jätte fort ;) najs. ska fortfarande ta mig en macka nu och sen kolla klart på Stockholm-Båstad eftersom internet fuckade ur efter 7 minuter. hejdå



kollade på she's the man i skolan idag.. love that movie.

No internet

Har inget internet så får blogga från mobilen istället. Skoj.. Hehe. Ska ta mig en macka och titta på film. Mys. Hörs då. Hej

solarium <3

gick och sola. fick lite färg. kom hem. pluggade och nu ska jag duscha. efter det ska jag städa och sen ska jag och mamma kolla på gårdagens avsnitt av Stockholm - Båstad (kuuuuung!) och sen ska jag bara ligga och kolla på one tree hill tror jag.

den här veckan är den sista veckan för mig och min klass.. säkert många andra också. skönt. så imorgon är våra sköna tisdagar på 1,5 timmes skoldag över. jag längtar men ändå inte till praktiken .. hehe vet inte varför jag inte gör det. men aja, nu ska jag skynda mig för mamma står och tjatar om att se det där nu. hejdå


hallihallå

tänkte gå och sola jag. för jag är ganska vit och ful. fast först tänker jag äta. för jag är hungrig. riktigt hungrig. ska äta fiskgratäng, mmmummms. tänkte ta en promenix till centrum för att få lite träning iaf.. hehe. är sjukt godissugen men få försöka stå emot idag.


Blogg från iphonen

Första inlägget från iphonen. Lycklig tjej. Hehe. Ska snart in på Kerstins lektion och göra lite skit.. Inte kul. Ikväll blir det en hemmakväll, ska försöka städa lite också. Nu hade jag inget mer att säga.. Ville bara prova blogga härifrån. Hörs då!

måndagmorgon

ska snart cykla till bussen och åka in till skolan. ska försöka vara i tid till bussen idag.. hehehe brukar aldrig vara det. stressar alltid! :o men men. helgen har varit ganska bra. igår övningskörde jag till uppsala och det gick otroligt bra. kom hem vid 5, bytte om och åkte till simon. kom hem för 1,5 timme sen eftersom vi har sovmorgon till halv 11 idag. najs. nu ska jag föröska sticka iväg så jag hinner :)





outfit; mössa, halsduk, svarta leggings, grå lite längre kofta och en svart lite längre vårjacka. skönt.

hemma

nu har vi kommit hem efter en trevlig kväll på O'Learys. åt fish and chips och drack cola fast jag är 18 och jag fick välja vad fan jag vela. hehe. nu ska jag vara lite social med familjen och sen kolla oth.

imorgon ska jag och mamma till uppsala för att fira min kusin som fyllde 9 år häromdagen. jag ska övningsköra och jag är taggad! skriver kanske något senare.. hörs!


here we go again




myser och taggar mat!

O'Learlys



har precis kollat på två avsnitt av one tree hill. laddat ner "the ugly truth" och "black swan" har jag också gjort. har nog inget bättre för mig ikväll än att titta på film. ska snart göra iordning mig för att åka till O'Learlys med pappa, johanna och kristin + några till eftersom johanna fyller år.

movie time

det är jätte fint väder idag. jag är ensam hemma. hela familjen är borta. jag sitter i mitt rum. det är i en källare. jag har ingen att vara med. jag har en dator. jag har massor av filmer. tror jag ska kolla på en nu. är det bra? nej jag tror inte det. jag vill ut och göra något! inte bra det inte, absolut inte ok.

pizzzaaaa - yey



nu vill jag ha sommar, bli brun, ha fina mysiga sommarkvällar, äta grillat och massa annat.

igår följde mamma med in till pappa och vi planerade studenten. nu är det nära! hihi. efter det kom simon och myste med mig. kollade på 101 sätt att åka ur en gameshow & varning för barn. så sjukt bra program! förstår inte var dom får allt ifrån. haha. sen la vi oss och sov så skönt. vaknade vid halv 9 imorse, gjorde typ ingenting och sen åkte simon vid typ 12. mamma var snäll att komma med min laddare till datan som jag glömde där så nu kan jag äntligen kolla på film.. hehe. jag har astråkigt men som tur är så kom pappa hem med pizza nu, mums!
ikväll blir det att äta ute (höhö) eftersom min låtsasmamma fyller 40 idag. grattis till henne! :)

hejhej

hola amigooos!
i onsdags var jag bara hemma. tränade lite, kollade tv, pluggade och städade. igår var jag i uppsala med några från skolan. först trodde jag att det skulle vara skittråkigt men tillslut så blev det roligt eftersom vi fick hälsa på söta små getter. verkligen asgulliga! kom till gävle igen vid halv 5, gick ner på stan med petra. köpte en gouter och gick ner till station för att ta tåget till simpus. kom till lingbo och vad gör han? han fixar bilen med sin far. hans far skulle sedan hem så jag följde med honom och busade med den rosahåriga lilla edvin som var galen. lekte kurragömma, kollade på tv och åt glass. åkte hem till simons mamma sen, kollade på tv och sov.
imorse ville jag bara dö. ville bara ligga kvar. meeeen vi tog oss i kragen och gick upp iaf. tog tåget från lingbo som vanligt och fysatan vad det var kallt idag.. inte så konstigt med skinnjacka kanske?
har nyss skrivit klart min PA-rapport och ska snart ha svenska.. eller ja, om en timme. vi ska fortsätta kolla på she's the man som klassen började på i måndags när jag var hemma. älskar den filmen! nu ska jag fortsätta göra något tråkigt och ni får ha det så jävla bra.


ikväll åker jag till pappa och planerar stundenten. inte långt kvar nu! senare kommer simon också, även imorgon. love it!



miss my little sunshine now!

tjabbbbbbbbbbbba

klar med powerpointen nu. bara redovisningen kvar. najs.
ikväll blir det plugg, träning och bara film. skönt.
nu ska jag förbereda mig inför lektion/redovisning och bara chilla. hörs då



bild från kryssningen!

I'm beautiful in my way

sitter i skolan med några nördar. hehe. ska göra en powerpoint till min redovisning senare idag. den ska handla om incest. mycket fin. höhö.
måste dra, tyvärr. sorry. hörsdå

att sy är inte min grej



nu ska jag sova. det gick inte som jag hade tänkt med mina jeans, så jag försöker igen efter skolan imorgon. eller om jag ger dom till mormor någon dag så hon får hjälpa mig.. hehe. jag.kan.inte.sy.
godnatt dudes, ha en sån jävla bra natt då! (;

klipper - syr - klipper lite till och sedan syr igen.

har lagt alla jeans jag ska sy om nu i en hög, får se hur många som blir omgjorda idag. tänkte bara säga det, ha't bra!


29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


piggare?

svar ja.
inatt sov jag inte mycket, vilket resulterade i att jag hade fruktansvärt ont i huvudet imorse så jag stannade hemma och försökte vila. nu är jag piggare och ska försöka sy om lite byxor som bara ligger pga att dom är för stora eller för långa. så får se om det blir nå bättre. kanske gör några till shorts till sommaren också,  får se :)




I'm in love, so fucking in love

den här helgen har varit bra. den har varit riktigt bra.
i fredags kom simon till mig runt halv 11, somnade kanske kvart över 11. hehe. vaknade vid 8 på lördagen och gick direkt ner och tog en dusch och stack till stan, åt lunch på nian och sen stack vi till valbo och letade runt efter massa saker på elektronikbutikerna. svängde in hos hans pappa och busade med edvin. helt tokig! haha. åkte sedan hem och åt en god middag och kikade på film. somnade gott till cornelis the movie och vaknade imorse klockan 8 igen.. vettefan vad det är med oss, höhö. kollade klart på cornelis och satt sedan och kollade på en massa bilfilmer på youtube, jätte intressant. verkligen. tog tåget hem vid 1 och kom hem runt halv 3. hemma har jag inte gjort ett skit. laddat ner två filmer också, men dom orkar jag inte kolla på nu.

ska försöka hitta på något roligt nu. det finns ju alltid nödvändiga saker att göra men dem sakerna är oftast tråkiga. tror jag ska rensa ut ur garderoben lite grann som jag alltid gör när jag har tråkigt. höhö



bild från stockholm i april förra året.

28e bilden: En tokig bild.


27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.





26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


awesome

sitter och lyssnar på en massa lady gaga låtar och skriver lite PA. hemsidan blev troligtvis klar för ett tag sen och ska bara lämnas in på måndag. slutar om två timmar, göttt! då ska jag hem, städa, träna lite, duscha, äta, mysa med mamma och sen kommer simon. fint det! vi hörs då..


hur bra som helst, ta och lyssna vetja!


FREEEEEDAG!

and I love it!
vaknade med världens finaste, fick en godis rakt i ansiktet när jag precis vaknat också.. fast den var god så det gjorde inget (; hehe. hoppade på tåget i lingbo och nu sitter jag i skolan och äter frukost från pressbyrån. mys. snart ska jag börja med PA-rapporten så att den blir klar och sen ska jag göra klart hemsidan också. dutti chej.

ikväll kommer hjärtat hem till mig och då ska vi mysa.. men han kommer nog sent så det blir mys med mamma först skulle jag tro :) hihi awesome friday.


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.



mamma <3

24e bilden: En bild som gör dig glad.


23e bilden: En bild från i somras.


22e bilden: En bild på en tid du saknar.


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


20e bilden: En bild på dina närmaste.











och självklart min familj.

19e bilden: En person som är snygg.


skolan u know

sitting in the school med the cool bruds. jag vet, jag har jätte bra svenskengelska. hehehe. har lyssnat på ett företag som jobbar med personligassistans, ätit pizza och kollat på film idag. snart har vi svenska och då ska vi skriva PA-rapport och efter det religion. efter skolan sticker jag hem till simpan och myser med honom. det ska bli mys. hihi. har inget mer att skriva nu, tänkte bara visa att jag lever. hehe


desperate housewifes

helgalen serie. nu ska jag försöka följa den.. har inte följt det på hur länge som helst. menmen. när det är slut ska jag sova och det ska bli så himla skönt. mmmh! hehe. nä, vi hörs! godnatt!

tjabbatjenahallå liksom

idag har jag vaknat hos simon, åkt tåg från lingbo till gävle, varit i skolan i två timmar, ätit lunch med min brudar, kommit hem, städat, övningskört till Ica maxi, ätit mjukglass, promenerat i en timme med mamma och bozze, gjort iordning en asgod pastasallad, tagit det lugnt vid datan, laddat ner en wallanderfilm och nu kollar jag på sofias änglar. efter det blir det nog oth om jag inte hittar på något annat att göra och sen sova.




en sak jag inte förstår.. det är att jag saknar min simon varje sekund som går, det går inte en sekund utan att jag tänker på honom och när jag väl träffar honom är jag lyckligast i världen. kan inte beskriva hur kär jag är i den pojken. <3

mysmysgosgos



har sovit så himla skönt inatt, otroligt skönt.
igår åkte jag ju till sajmon. åkte först ner till hans pappa och hälsade på dom en sväng, kikade även på ett "snyggt" hus, hehe. åkte hem och myste med film och choklad hela kvällen. imorse var jag så trött så simon nästan fick dra upp mig.. som tur var gjorde han inte det men det var jävligt nära. haha. tog tåget klockan 7 och åkte till gävle med Pes. nu sitter vi i skolan, ska försöka börja med mitt 2010 till hemsidan och göra klart det, så jag slipper gå på nästa lektion för då är jag klar sen :) hihi.
nä, hörs då. slutar om typ 2 timmar och då ska jag hem och städa, äta och bara ta det lugnt, awesooome!
hejdå.

tjenatjena

har lektion, men är klar med allt så sitter här. snart har vi webbdesign. ska försöka göra klart hemsidan idag.. hehe. vill bara några mil uppåt nu och träffa min babe. men aja, hörs då.







bjuder på 3 bilder från petras kamera.

heeeeeeeeehej!

hade nyss omprov i samhäll. det sög, like the other tests I've done. jag hatar verkligen samhäll, assså verkligen hatar detta ämne, därför är jag inte så speciellt duktig i det.

kryssningen var iaf jätte skojsig! kom hem rätt sent igårkväll så det blev bara att äta något lite snabbt och sen sova direkt. ikväll åker jag till simon och myser, har saknat honom asmycket även om jag träffade honom precis innan vi stack till kryssningen. kanske är för att jag åkte iväg så långt .. vem vet.

nu sitter jag och amanda i skolan och väntar på att resten av våran duktiga klass ska komma. är ashungrig också. hejdå

jappjapp!

dunkar musik, gör mig redo och äter ett äpple. ska snart dra iväg till bussen som tar mig till gävle och tåget som tar mig till holmsveden. mys! oj, nu måste jag sticka. hörs!


resväskan packad och klar





detta är min fina pärla!
nu är den packad och klar. ska snart duscha och sätta på mig andra kläder. det känns verkligen inte som att vi ska åka imorgon, helt sjukt snabbt det har gått. hehehe. nä, nu lär jag snabba på lite om jag ska hinna. vi hörs kanske om jag hinner skriva lite innan jag åker till simon, annars hörs vi på söndag! :) ha en bra helg, för det kommer jag iaf ha!

Bästa låten just nu


studentkryssning

nu är jag så taggad jag kan bli! fyfan vad kul det ska bli imorgon. nu har vi projektarbete så ska skriva PA-rapport och lika på svenskan efter. sen har vi lunch och efter det kerstin och då ska vi bara lyssna på redovisningar. när jag kommer hem ska jag packa klart, duscha och bara slappa innan jag åker till simon igen. imorgon skjutsar han in mig till gävle och så sticker vi på studentkryssning! gud så jag har längtat.

jag är astrött idag så idag blir det en vilodag inför imorgon! :)


hej jag tycker verkligen att religon är roligt..

eller inte.
jag har jätte tråkigt.
jag vill bara gå ner på stan nu.
jag har inga pengar men man kan ju alltid
kolla och bli sugen på något.
är jätte hungrig nu och jätte sugen på
precis allt gott jag kan tänka mig..
känns lite tråkigt.

vi ska skriva om en rörelse på religionen men jag fattar ingenting.
jag ska skriva om antingen livets ord eller spiritismen eller vad det heter.
och jag fattar inte ens varför jag ska skriva om just dom grejerna.
höhöh, hejdå. nu såg han att jag satt och blogga.. måste dra! hörs imorgon.



hittade en bild från när vi var i ensro i höstas. jätte fin tycker jag.

svenska svenska svenska

ska skriva PA-rapport nu. men det går somvanligt inte så himla bra. jag är inte så duktig på det. heheh, är inte så duktig på nånting tror jag :) hej.bra.självförtroende.se!

är jätte sugen på att shoppa, men pengarna tillåter mig ej. ska ju ha massa money till kryssningen så får vänta tills efter det och se om det blir lite pengar över till resten av månaden. nu måste jag kila, min lärare kanske kommer snart och då kan jag ju inte sitta här heller.. hejdå.

18e bilden: En bild på din fritid.






17e bilden: En ovanlig bild



HAPPY WHEELS

16e bilden: En bild på dig själv.


heheheheheheheheh

jag tror jag är typ ganska cp idag. som jag sa: jag är fruktansvärt glad hela tiden. jag har en bra vecka den hör veckan, mina vänner är fina och jag är också fin. hihihihi med det menar jag att vi är lyckliga.
nu ska vi gå och äta. hoppas det är god mat!



jagärtaggad!

jag är så fruktansvärt..

.. GLAD!
jag vet inte vad det är med mig. jag har varit ovanligt glad hela veckan. inte likt mig! hehehe
kanske kan vara för att vi åkte till sthlm i tisdags och var där hela dagen. fick en guidead tur på stadsteatern, gick på stan och såg trettondagsafton som var helt jävla awesome, jag åkte till simon igår och myste, ska även dit idag och imorgon. jag njuter. så mysigt att vara med honom och båda är så ovanligt jävla glada så båda är helt hispiga.. haha. på lördag är det studentkryssning och jag längtar typ hur mycket som helst.

går ner på stan med mandiii efter skolan och tar 5 tåget till snyggot. hörs då, måste in på lektion. jag är ju en duktig flicka så jag måste följa mina plikter! hehehehehe hejdå.


spänningen börjar ta över

så här taggad har jag nog aldrig varit någon gång. vad som än händer på lördag så kommer det vara helt jävla awesome med mina tjejer. vi kommer ha grymt kul!

nu är jag nästan klar med alla låtar. det tog sin lilla tid.. men det var det värt.
ska snart ta något att äta, är jätte hungrig. har ont i huvudet också så ska sova sen efter det.
imorgon kommer det bli askul! vi hörs.


15e bilden: En person som du vill vara med.


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


13e bilden: Du och någon klasskompis.


12e bilden: En bild på din vardag.



är duktig i skolan. hehe

long time no seen

nu har jag varit borta länge från bloggen tycker jag, meeeeeen det har varit lov och helg så jag har inte brytt mig.

i fredags jobbade jag med simons mamma, skoj. på kvällen åkte vi hem till mig och myste med pizza och film.

i lördags skjutsade simon mig till pappa, väntade på petra, åkte till läkerol och jobbade i garderoben och träffade massa söta penssionärer (+ en del yngre) som skulle kolla på jerry williams! najs. åkte hem till mamma och somnade till tv:n.

igår åkte jag till valbo och stan med mamma och mormor. köpte en hel del fina saker och åkte sedan hem till världens finaste och sov.

idag har jag gått i skolan från halv 11 till halv 2. rätt najs. två lektioner! yey. vi taggade stockholm på svenskan. ska dit med klassen imorgon och se teatern trettondagsafton på stadsteatern, få en guidead tur på kulturhuset och egentid på stan. + att det är petras födelsedag så det blir en speciell dag imorgon. hihi. efter skolan gick jag och petra ner på stan och taggade kryssning! åker ju på lördag, ska bli så himla roligt! därför sitter jag nu och laddar ner många bra låtar som vi ska dunka i hytten, eftersom jag ska ha med mina högtalare. kommer bli awesome!

nä, nu lär jag fortsätta så att det inte blir så himla sent. har förövrigt ingen skola imorgon. vi har egentligen en lektion imorgon bara, men kerstin var så snäll och gav oss ledigt eftersom vi skulle till stockholm efter den lektionen. So now I'm a happy woman!



bild från kryssningen med johanna och sofie vintern 07. där lekte vi fyllon och var 14 år, nu kanske man kommer ligga sådär riktigt. hehehe, ne kanske inte.

wonderful

simon erbjöd mig att jobba med hans mamma imorgon, så jag åker till honom ikväll igen. najs. jag vill prova på nya saker, men är alldeles för feg så är lite smånervös, men vafan.. haha. sitter och laddar ner nya bra låtar som jag ska lägga in på iphonen. ganska najs det också. snart klar och då ska jag dricka min smoothie med havremjölk och fryst mango, blev faktiskt asgod. efter det åker jag in till stan, simon hämtar mig någonstans och vi åker till honom. mys!

imorgon följer han med mig hem efter att vi båda har jobbat så vi får se vad vi hittar på. blir perfekt med lite pengar till studentkryssningen! nä, nu lär jag skynda mig så att jag hinner med allting. hehe, höhö, haha.. hörs då.



gick igenom gamla bilder. 7 år sedan, jag och johanna på våran klassresa i 5an (:

11e bilden: En person du kan berätta allt för


10 bilden: Någon du tycker är väldigt snäll



det är ganska tydligt att man blir gladare när det är sol.
iallafall enligt denna bild, eller? (;

jag älskar lov

I tisdags övningskörde jag till valbo.. läskigt. haha. satt och skrek när stora lastbilar och bussar körde bredvid för det kändes som att dom skulle slira in i mig. och mamma bara satt och skrattade och försökte lugna mig med att det är lugnt. haha. väl framme så fikade vi, eftersom farfar fyllde år. och sen stack jag och tilde upp till köpis och handlade godis. köpte även två magtröjor - en blå och en svart. lite väl för korta, men har man shorts och en body så blir det nog snyggt.. ska prova sen :) när vi kom hem igen blev det min favvorätt - torsk och potatis. inget slår det! mmmums. sen blev det barnfilmer och disney chanel hela kvällen eftersom min yngsta kusin på 9 år också var där. hehe skoj för oss tonåringar? nja, sådär.

Igår var det fullthus där och vid halv 4 skjutsade farfar in mig till stan för att ta tåget till simon. åt våfflor och tittade på tv. var helt slut båda två så ingen orkade göra något. det enda vi gjorde var att hämta thea från station och åkte hem igen. gick ut och la oss, kollade på "den där mary" som vi har sett typ 10 miljoner gånger.. hehe. men alltid lika bra!

Imorse snoozade vi hur länge som helst. gick nästan upp halv 7, verkligen ovanligt för oss. stack iväg till lingbo nästan direkt och satt inne på hans jobb ett tag innan jag gick till tåget. åkte hem direkt från gävle med tåget och mamma hämtade mig på station. ska snart ut och gå med mamma och bozze. övningskör nog till mormor senare och träffar henne och moster. najs. nu ska jag sätta på mig lite varmare kläder och leta fram mina joggingskor för nu blir det promenad.



börjar sakna mitt blonda hår nuuuu.

9e bilden: Någon i din släkt



kusin (:

liberty walk

sitter och lyssnar på massa bra musik nu och packar. om ungefär en timme åker jag till valbo för att umgås med min fina kusin och farmor och farfar. ska äta lite nu och städa lite i rummet, har ju redan stökat till. städade det ju så fint igår men neeejrå, kan ju inte hålla det länge inte. förstår inte! höhö. imorgon åker jag till simon och kommer hem på torsdag. hörs då!


RSS 2.0