when there was me and you

Now I know you're not a fairytale
And dreams were meant for sleeping
And wishes on a star 
Just don't come true
Cause now even I can tell 
That I confused my feelings with the truth
Because I liked the view
When there was me and you

inlägg från 19 mars -14

jag både älskar och hatar.
 
jag älskar ditt charmiga leende, dina operfekta tänder. 
när du får ditt hår lite längre än vanligt och du får panik av att det inte går att fixa.
du står framför spegeln längre än mig, fast jag har hår ner till brösten och egentligen behöver borsta det men skiter i det för att jag inte orkar bry mig. men du, står framför spegeln och fixar med vax, spray och ändå sätter du på dig kepsen som förstör frisyren iallafall. när du väljer kläder som en tjej. frågar och frågar om och om igen om det passar eller inte. "kan jag ha det här till detta? eller nä,jag byter. eller fresten, ska jag ha det här". din oreda i gardeoben som gör att du inte hittar någonting och jag alltid får berätta var du har saker. 
 
jag hatar ditt respektlösa beteende. säger till dig att jag inte gillar vissa saker men du fortsätter hålla på, tittar på mig och vänder sedan bort blicken utan att säga något. du får mig att känna obehag och ilska. du tar inte till dig av något jag påpekar. hatar att du prioriterar oviktiga saker framför viktiga.
 
jag älskar att höra dig ropa på mig. att jag ska komma bara så du får känna på mig eller ge mig en kyss sen kan jag gå igen. jag älskar när du ska försöka få mig insatt i något. när du försöker lära mig något. när du tar med mig på saker jag inte alls är intresserad av men du har förhoppningarna om att jag ska tycka det är kul bara jag lär mig. du vill ha med mig i dina intressen fast dom är så otroligt invecklade och många att du knappt hunnit lämna det ena förrän du ska till det andra. 
 
jag hatar att vi inte har samma värderingar. samma tycke. samma smak på saker och ting. vi är olika. jag hatar det samtidigt som jag älskar det. det är både bra och dåligt att vara olika. du är envis. jag med. fruktansvärt envisa är vi båda två. därför går vi inte ihop.
 
jag älskar att du har samma humor. samma dålig humor och att vi ibland sitter framför tvn och kollar sitcom en hel kväll och skrattar åt samma skämt som är sjukt dåliga egentligen. att vi busar i sängen så du nästan gör illa mig och jag tycker det är lika roligt ändå fast jag bölar för det gör ont och ska försöka ge igen fast jag innerst inne vet att du är för stark för att jag ska kunna göra illa dig.
 
jag älskar när du försöker övertala mig om att mina kläder är dina. när vi köpt likadana kläder och du tränger på dig mina och säger: nej det här är min tröja. jag hade strl 38(dam). fast du hade herr-strl M. fast jag säger att jag vet exakt var din tröja är så envisas du om att det är din tröja du håller i. tills jag verkligen släpar fram din tröja och trycker den i fejjan på dig och du måste släppa min.
 
jag har en slags hatkärlek till dig.
hur mycket jag än försöker hata dig, överrösa mig själv med dåliga saker om dig. finns ganska många, så hittar jag ändå fler bra saker som gör att jag inte kan hata dig. och jag hatar mig själv för det istället. 

she's not me

But she's new and she's beautiful
You've never been in a fight
Yeah it's awfully perfect now
But you just know deep inside

She's not me
She's not me
She's not me
Baby
She's not me

Does she
Make you feel wanted - like I did?
Make you feel like you're the one thing that matters?
You let her head rest - on your chest
But when you close your eyes

You'll be seeing my face again
I'll be crossing you mind
You'll be dreaming of places we went
And then you'll wake up to find

That she's not me
She's not me
She's not me
Remember
That she's not me



en längtan så stor




det här med kärlek är för mig väldigt komplicerat. jag har alltid varit väldigt svag när det kommer till att stå på sig och verkligen visa vad som gäller. jag lägger mig alltid när det blir jobbigt för någon annan. jag låter aldrig någon annan bli sårad oavsett om jag har rätt och den andra personen fel, vilken situation det än gäller. jag har nu lärt mig vad jag är värd och vad jag ska kräva av någon. det är fortfarande svårt men jag har nu insett att jag är värd något bra och att det faktiskt är jag i alla år som sårat mig själv i första hand genom att låta det gå så långt att det är försent att säga ifrån. nu är jag på bristningsgränsen och står mellan två väldigt viktiga val. what would you chose if you had a choice?

RSS 2.0