gos

att få ligga bredvid någon som betyder så otroligt mycket  
känna hur han tar på mig
killar mig på ryggen ända ner i svanken
säger att jag verkligen blivit jätte fin
pussar mig på axeln och säger att han saknar det här 
kysser mig och slänger iväg mitt täcke
så att jag ska komma under hans
att få sova på hans bröst gjorde min dag. 




man inser inte vad man har förrän man förlorar det

 
världens bästa
 
 

semester - bildbomb







ovanstående bilder från tisdagen







onsdagen







torsdagen 



fredagen
















lördagen - lingbolyran


fina stina, emma och kalle! 

jag och min älskade vän petra har gjort saker hela veckan med massor av underbara människor! tagit vara på varenda sekund av den enda semester veckan jag fick! det enda vi upprepat flera ggr denna vecka är att ligga på filtar och chilla med thyra på emil och Annas nya tomt och hjälpt dom lite med nya huset :) så roligt! 

i tisdags  hade jag 2/3 systrar till simon här på besök och sedan var jag malin och petra på ön i hedesunda och mysdansade till arvingarna. 

i onsdags var vi och badade och hade "cirkus" på anna och Emils baksida i kvällssolen. jag, jim och Nils skulle försöka stå på händer och hålla upp oss med huvudet i marken. tjejerna tyckte jag såg ut som en struts.... grillade och fick sedan för oss att gå på Sjöbackens trubadur och efterfest med "tomten är far till alla barnen" på tv med ett härligt gäng! 

i torsdags var vi barnvakt till thyra och låg på sjöbacken och sola och badade hela förmiddagen. hade thai-picknick hos anna och emil och sedan åkte vi till Niklas mitt i natten och åkte dodge ram! 

fredagen spenderade vi med lina och elwa, älskar bebisgos!! sen hade vi lite poolhäng hos malin. 

lördagen bestod av lingolyran. detta var nog det absolut roligaste året någonsin. vi förlorade alla matcher men vi hade kul i våra neonfärgade shorts och linnen, drack alkohol och hade fest hela dagen. mot kvällen var vi några tjejer hos anna och åt exotisk planka och sedan fick vi skjuts till lingbo. åkte ut till "kollo", en badstrand där alla kom och förfestade innan vi gick till den riktiga festen på parken. från kollo åkte vi fyrhjuling med släp bakpå med bänkar och bord på! musiken var på högsta volym och alla dansade och sjöng! underbar stämning. 

i söndags åkte jag till både fd. svärfar och familj och svärmor med familj. satan vad jag saknar dom. dom är guldvärda för mig fortfarande. underbara är dom! kärlek! är så glad att jag fortfarande kan åka dit utan att det känns dumt. man känner sig fortfarande så älskad när man kommer dit. 

jag har världens finaste människor runt om mig varje dag och är så tacksam över att dom finns i mitt liv! <3 


sol och bad












vaknade runt 9 hemma hos mig och åt frukost! träffade sedan Petras kusin och hans familj igen innan vi drog till ockelbo! solade och badade hos malin och åt god lunch! sedan blev det mys hos anna, emil och thyra med lite grillat ;) hur gott som helst! nu är det sommar på riktigt och jag ser fram emot lördag och lingbolyran :) 

sommar













jag och petra åkte till Sthlm i lördags. shoppade i 6 timmar och busade runt!! åt middag och drack lite drinkar på kvällen. igår gick vi på gröna Lund och kom hem runt 7 på kvällen, helt slut! stannade hos Petras kusin och drack kaffe och lekte med hennes kusinbarn! 

can't remember to forget you

 

marknaden 2014





















marknaden började med att jag och petra fixade oss hemma hos henne på fredagen. tog cykeln ner till emil och anna och där var det fest. hur mycket folk som helst och skit kul vare. shottade skåneshot med alla där tror jag, blev en hel del. usch..  tog en promenad ner på öltältet också och träffade martin björk. åt en pizza på cykeln och vinglade hem runt halv 4. 
 
lördagsmorgonen var inte lika rolig. shotsen. tog oss hem till lina, hennes lilla Elwa fyllde 1 år redan så fikade lite där hemma sen åkte vi till malin, badade i poolen ca 10 min i 9 graders molnighet och fixade oss för kvällen. festade uppe hos hennes bror och alla hans kompisar, sjukt roligt. sedan öltält, martin björk igen,  i spöregn. och åter en pizza som nattmat. 
 
söndagen spenderades i sängen och kom hem till skutskär runt 18.drog på mig världens förkylning, under lördagsnatten var jag superhes och trodde väl att jag skrikit hela kvällen men det sitter fortfarande i, idag onsdag. gör skit ont när jag sväljer och snoret rinner. hostar snart upp lungorna. så gå, full i spöregn.. ingen bra ide. annars, en skit bra helg!! :D

RSS 2.0