You better die young baby

Jag har fortfarande inte skrivit klart mitt personliga brev, har inte tvättat, inte duschat, inte ätit frukost (jag gjorde lunch alldeles nyss istället), inte gått runt byn. Vad har jag gjort då? Jag har städat, bytt sängkläder, städat både min och Simons garderob och sorterat ut tvätt. Jag har som jag sa alldeles nyss gjort lunch. Korv med mos är den enda mat jag gör när jag är ensam hemma, och jag har läst lite teori. Jag skulle behöva dammsuga också!! Tusen saker som behöver göras.. Egentligen inte men jag har inget annat för mig so why not?! Varför håller jag mig inte till det jag har planerat att göra först istället för en massa andra grejer. Dom var också nödvändiga men dom kunde vänta. Tycker man ju. Skitsamma nu ska jag skriva PB och sen läsa lite mer teori och bara vänta tills dom kommer och fixar internet så att vi slipper vara döda i denna by. Hehehe skämtaaaaa. Höra häääj

ps. Ja lover er ja att jag ska bjuda på bilder i varje inlägg när vi får internet. Puss. Ds.

Idag händer det grejer

Simon åkte halv 7, jag vaknade.. Jag somnade om till nu (Ca 09:30). Sköööönt när man är ledig. Eller? Jag är arbetslös. Så idag ska jag skriva klart mitt personliga brev så jag är klar med det och kan skicka in CV till olika förskolor. Najs'
idag kommer även människor som ska fixa vårat internet, tv-kanaler och hemtelefon. Yeey. Känns awesome!!! Jag ska duscha snart, tvätta lite tänkte jag, äta frukost, städa upp lite tills dom där människorna kommer och.. aa. Det var det! Gå på en promenad runt byn kanske och bara ta det lugnt idag. Måste vara beredd på när gubbarna kommer! Eller kvinnorna, ingen aning..

ikväll har killarna match här i lingbo så jag och Elina tänkte gå dit och kika. Mys!

Höstklädsel

Det spöregnade hemma i lingbo. Vad satte jag på mig för kläder?
Jeans, stickad tröja, halsduk (!!!), höstskor och jacka.
Det är jätte fint väder i gävle. Vad skulle jag ha behövt för kläder?
INTE HALSDUK OCH STICKADTRÖJA IALLAFALL!! Bläääää. Jag kommer svettas ihjäl. Hejdå

Mot gävle

Sitter på tåget till gävle nu - ska kolla runt lite på stan med mamma, Christer och lillebror.
3 dagar kvar tills vi får internet.. Skönt!

Kom och köööööööp

Inte så värst mycket folk idag.. INTE OKEJ!! Här sitter jag själv ute i skogen för er skull och ni kommer inte. Dåligt av er golfare!! Haha nejdå, men.l-i-t-e.långtråkigt.blir.det. Får tokplugga teorin då eftersom ingen snäll människa kommer och köper något. En kaffe räcker för att jag ska bli glad! :)

nääääääjs

ingen isabell idag. får bli en annan dag!
ska plugga teori nu och ladda ner lite musik. sen ska jag uppgradera mitt spotifypremium också.
på onsdag får vi vårt internet, kanaler och hemtelefoni. längtar!



bild från förra sommaren.

lycklig

boka teoriprov och uppkörning - check!



bara att plugga satan nuuuuurå!


Grattis mormor!!

Idag är jag ledig, sitter hemma hos mormor nu och firar henne lite grann! ska beställa mat och mysa lite innan jag ska träffa isabell. Mormor har en ipad, skit coolt ju. Inte direkt som min lilla iphone, hur stor som helst jämfört med min.. Haha.
Hade körlektion tidigare idag, gick super! Boka uppkörning snart!!!! Hihihihi hörs :)

Gårdagen - tisdag 23/8

Igår åkte jag hem till mamma på morgonen. Vid 9 började vi åka till bergvik för att köra Halkbana! Lunchade på tönnebro-världshus och fortsatte uppåt. Det var roligt, spännande och läskigt! Övningskörde hem sen och hade myskväll med min Gos!! :)

Onsdag 24/8

Jobb, golfkiosken 9-17

halkbana

övningskör upp till bergvik för halkbana! nääääjs


Gospojk

söndag; Valbo och bio
igår åkte vi till Valbo med Nils.
Jag ville dit och köpa jacka så grabbarna fick gilla läget.
Men vilka var det som kom hem med påsar då?
Killarna.
Och vem kom inte hem med något förutom en biobiljett?
Jag..
Dom köpte skit snygga tröjor.. Jag hittade en jacka som jag tyckte om men gav fan i att köpa den för att jag inte var riktigt säker på den. Trökigt. Åkte vidare till gävle och gick på bio. Såg apornas planet och det är en av dom bästa filmerna jag sett någonsin. Sjukt jävla bra var den!! Rekomenderar den starkt ;)

måndag; hundvakt

Halv 7 imorse kom svärmor och lämnade deras lilla hundvalp Totte till mig. Så har gosat och busat med honom hela dagen! Hihi. Ikväll ska jag med killarna och gymma och bara ta det lugnt! Skönt.
imorgon är det Halkbana som gäller. Läskigt! Som tur är så följer mamma med :) Höhö

Apväder

Regn. Regn. Regn. Jag-hatar-regn!!!
visst att det får regna någon timme någon dag ibland.. Men inte hela dagarna! Har legat och kollat på film hela dagen för att man inte kan göra något annat.. Bra eller dåligt? Både och. Till en början är det mysigt men inte när man är själv och blir rastlös. Bläääää för regn!!

I am legend

Mys med min fina!

19/8

Två timmar kvar tills jag får åka hem. Sköööönt? Eller? Jag vill hem liksom typ.. NU! Jag har jätte tråkigt i den här lilla studen ute i skogen, alldeles ensam! Jätte lite folk spelar nuuu, inte okej!

idag är det iaf precis en månad kvar tills jag fyller år! Woop wooppp!!! Näjsssss!

Svar till Ida angående körkortet!

Det går bra! :) jag har Halkbana på tisdag den 23/8 och 4 lektioner kvar nu i slutet på augusti. Sen ska jag boka uppkörning och hoppas att jag får det passande till min födelsedag :)
ps. Saknar dig också gull-ida! :) puss! Ds.

Det absolut bästa året under gymnasiet

Tänk att det redan gått ett år sedan vi började 3:an. Helt sjukt. Man gav sitt allt, man gav ingenting ibland, man taggade studenten redan första dagen, provade studentmössor och beställde allt möjligt till ett försök av rimligt pris, bokade biljett till studentkryssningen, 100-dagarsfesten som spårade ur totalt, letade studentklänning och skor som en galning och har använt det en endaste gång, hade praktik i 2 månader och kom tillbaka till studentveckan - mitt livs bästa vecka.

så ni 93:or som läser min blogg, ge inte upp för guds skull.. Hoppa inte av eller skit i sista året .. Ni kommer självklart hata alla arbeten, lärare och kanske klasskompisar ibland för att ni inte kommer överrens över viktiga beslut inom klassen, men det lönar sig. Det bästa med tonåren är nog att ta studenten och ta körkort - försök att göra båda två. Ni kommer ångra er annars. Ha ett bra sista år!! ;)

Korv/ägg smörgås och kaffe

Sitter på jobbet och äter lite frukost. Mackan i rubriken är nog den godaste jag ätit någongång.
Lika lugnt idag.. Så ska läsa lite svallertidningar och när smörgåsarna har tinat så ska jag bre lite fler.
Det är lite ensamt här ute i skogen men det flyter på. Pengar i slutändan så whatever.

Snart slut på denna dag

Slutar om ungefär en halvtimme då jag lär bege mig till tåget och åka hem. Dagen har gått fort, fast det inte varit så många kunder. Det går väldigt länge innan nästa kund kommer så eftersom det varit så himla lugnt idag så har jag passat på att läsa ut min teoribok.. Känner mig sjukt taggad på körkortet nu så det går jätte bra att läsa, förut var det bara segt.. :) hörs!

nytt och freeesht!

gjorde om lite i bloggen. tycker det blev bra!
lite färg i varje inlägg om det inte skulle bli någon bild! :)

nu är jag jätte hungrig så jag hoppas att maten är klar snart och direkt efter måste vi åka.
ska ta 14:10 tåget hem så lär åka vid 13 om vi ska hinna in på förskolan också.
hörs dååå!



längtar till andra november med syster!


@ mammas place



har precis fått studentboken eller vad den heter.
mycket fina bilder och känslan kommer tillbaka!
är hos mamma idag igen.. vill inte sitta hemma ensam
så passar på att åka till mamma då.
vi ska äta fiskgratäng och senare ska jag övningsköra till förskolan
och få en underskrift på min lönerapport så det blir gjort. najs!


Kan inte tänka, jag står bara här och ler



hemma hos mamma.
ätit frukost,
druckit kaffe,
skrivit av recept och fåttlite tips på maträtter och så.
varit till banken och fört över pengar till mitt körkort,
gjort iordning mig och snart ska vi åka till valbo.
övningsköra och mysshoppa lite.
bara mamma och jag.

Myssöndag

Stängde av mobilerna inatt, sov så sjukt bra hela natten av att veta om att man inte kommer vakna av något oviktigt sms eller att man glömt något trökigt tidigt alarm eller nåt. vaknade för en timme sen. Sitter i soffan och läser körkortsteori och lyssnar på bra musik i hörlurarna medans hjärtat spelar tv-spel. Mys. Snart blir det frukost och bara ta det lugnt hela jävla dagen. Gud så skönt!

imorgon åker jag till mamma. Vi ska övningsköra en massa och åka till Valbo och mysa. Längtar efter henne!!!

Mitt liv börjar ordna upp sig

Tvkanaler - Internet - telefonnr beställt.
jag vet inte när jag satte på tv;n sist och kollade på ett helt program, eller när jag satt vid en dator med internet eller när jag ringde från en hemtelefon. Ungefär 2,5 månad sen (förutom när jag varit hos mamma och lånat lillebrors data två ggr i månaden) - då jag fortfarande bodde hemma. Men jag är nöjd ändå, jag har klarat mig rätt bra med massa nedladdade gamla filmer, tvspel och min iphone. Så det kan bara bli bättre! :)
Funderar på att beställa tid för tatuering snart.. Sjukt sugen på en nuuu!
Nu börjar allt ordna sig tycker jag, jag mår så sjukt bra.

Jag ska aldrig lämna dig, du ska aldrig nånsin se mig gå

Sitter på station i kilafors och väntar på tåget hem. Ska läsa lite teori så att tiden går lite snabbare. När jag kommer hem till lingbo ska jag direkt till grabbarnas träning och kika på den med Anna och Elina :) mys

Höstmys

Jobbar och sliter. 2 timmar kvar. Känns inte helt okej. Vill hem till min sambo :) hihi.
idag är det kallt. Inte helt okej det heller. Sommaren är över nu känner jag, men jag tycker om hösten, den är mysig så det gör inget! Känns bara lite för tidigt att klä på sig varma jackor och sånt så man får stå ut ett tag med att det är kallt :)

Helt jävla off

Jag är helt slut nu. Jag jobbar 10 timmar om dagen, vilket jag absolut inte är van med. Jag står mer än vad jag sitter så jag har skit ont i mina fötter, ben, höfter och rygg. Idag har jag skakat som jag vet inte vad, nästan somnat mellan kunderna och huvudvärken blir bara värre + att jag glömde min laddare på jobbet. Inte min dag idag. Bläääää! Nu sitter jag på tåget, 5 min kvar innan jag får hoppa av och gå hem till min fina fina fina pojkvän och mysa med honom!

I lurarna spelas Rihanna, Lady Gaga och Those daning days - musik som ger mig energi!

Jag lever, och jag lever helt underbart

Jobbar hela dagarna 9-19 i en kiosk, säljer smörgåsar, korv, kaffe, drycker och godis och håller inte koll på dagarna ett dugg. Veckorna går så himla fort och jag är helt slut när jag kommer hem om dagarna!! Men jag lever iaf, och jag mår hur bra som helst. Bloggen har jag inte så jätte mycket tid till.. Har ju fortfarande inget internet så bilder får ni när jag sitter vid en dator med internet ;)

tänkte behålla min fina lilla blå bil (den har gått sönder så jag tänkte köpa en ny meeeen jag har beslutat mig att behålla den och laga den istället) och det tycker jag känns awesome. Love that car! :) Tyckte inte att det var värt att laga den men tror fan det ändå jag :)
Jaja, tänkte bara säga det, helt onödigt inlägg egentligen :) haha hörs

Mysjobb

Jobbar ju somsagt i kiosken på golfen i kilafors. Just den här veckan är det golfvecka och det är sjukt mycket folk som spelar och kommer och handlar. Trevligt! Nu är det lugnt så nu sitter jag och läser lite körkortsteori. Slutar vid 7 så ikväll och resten av veckans kvällar kommer jag inte göra ett skit efter jobbet. Höhö jorå men kommer vara rätt slut! Nu ska jag fortsätta läsa lite så att jag kommer igång med det där någongång! :)

Allt känns så bra just nu

ett underbart liv
Jag fyller snart 19 år
Jag tar snart körkort
Jag har snart varit tillsammans med
världens vackraste kille i 1 år
Jag jobbar lite här och där och tjänar lite pengar
Jag ska köpa bil så fort jag hittar någon fin
Det enda som är negativt nu är att jag saknar min fina mamma

Är det lugnt om jag kallar dig baby?

onsdag: Valbo och biomys
åkte till Valbo och shoppade. Köpte ett par marinblå byxor och två mössor. Käkade en sen lunch på Ikea och bara myste runt på köpis. Drog in till gävle senare på kvällen och kikade på transformers 3, 3D med emma, jim och adam. Mys!
torsdag: skön och lugn dag
igår åkte vi först till soptippen i Ockelbo och slängde några saker och åt en jätte god glass för att svalka ner oss. Senare på kvällen tog jag en springtur medan Simon var på fotbollsträning.
fredag: gävle och pizza
Är påväg till gävle nu. Ska storhandla lite och käka lunch på stan. Senare Ikväll blir det pizza med Elina på Bocken :)

What do you really mean with those words you say?

Jag har hört dig säga att jag ska vara rädd om mig
Jag har hört dig säga att du bryr dig om mig
Jag har hört dig säga att du tycker jag är finast i världen
Jag har hört dig säga att du tycker jag var duktig i skolan
Jag har hört att jag var din mest älskvärda sak när jag var liten
Jag har också hört att du faktiskt älskar mig..
Men det räcker inte för att jag ska tro på det du säger för du visar aldrig vad du tycker och gör.

Det spelar ingen roll hur mycket du vill att jag ska komma till er,
eller hur mycket du undrar hur jag mår,
eller hur mycket du undrar vad jag har för jobb för tillfället,
eller hur mycket du undrar vad jag ska göra i sommar
eller vad jag gör om dagarna,
eller vad jag behöver för någonting..
DU frågar inte.
Du bara är,
låter någon annan fråga istället,
någon som sårat mig nästan lika mycket som du har.

Länge har jag brytt mig, men jag orkar inte längre.
Jag är glad att jag för en gångs skull gjort något för min egen skull, flyttat och börjat om.

RSS 2.0