Äntligen fredag

Fick sluta en halvtimme tidigare så nu är jag påväg till pappa för att fira lillebror. Alla kommer egentligen ikväll men eftersom jag ska fira jacob också så åker jag dit tidigare :) hoppas på mycket godsaker idag, som hör till kalas :) hehe. När jag gick så tittade alla barnen på Pippi och sjörövarna, och jag älskar den filmen! Älskar alla Astrid lindgren filmer, tröttnar aldrig så även om jag tyckte det var skönt att sluta så hade jag gärna suttit kvar och tittat men men ;) Gick precis när dom ropade "oskaaar! Kom och hämta skatten oskaaar!" och alla satt och skrattade för att pippi hade sån konstig röst! Haha så jävla söta! Nä nu hade jag inget mer att säga. Hörs sen!

Det är lillebrorsornas dag idag

Japp för det är det! Jacob fyller 13 år idag och Alexander fyllde 9 i lördags. Båda ska firas idag så efter praktiken åker jag upp till pappa och firar Alex och sen åker jag till mamma och firar jacob :) alex skulle faktiskt ha kommit samma dag som jacob, tur att han inte gjorde det! Hehe. Nu är jag påväg till praktiken, slutar halv 2.. Otroligt skönt! Grattis älskade småbröder <3

torsdagskväll!

tog bussen till praktiken klockan 7, kom precis i tid till klockan 8. åt frukost och sedan dess har allt gått alldeles för sakta. slutade vid 4, helt död. åkte hem, åt lite mat, åkte till affären med mamma, kom hem nyss och nu ska jag kolla på film. antingen mamma mia eller one tree hill, kan inte bestämma mig. hehe. har även köpt två tidningar (älskar tidningar) som jag tänkte kolla i :) hööörs.


sova sova sova

nu ska jag sova. är skit trött. ska bli skönt. ja faktiskt. ska upp vid kvart över 6 imorgon. imorgon ska jag plugga teori, städa (det behövs verkligen), försöka göra en hemtenta i samhäll och bara ta det lugnt. hoppas jag iaf. hehe. godnatt!



bild från vintern i ettan. vi var rätt små då.

studentklänning

idag började jag halv 9 och slutade halv 5. mamma och lillebror kom och hämtade mig så åkte vi ut till valbo och kikade efter studentklänning och som tur var hittade vi en. säger inte var ifrån och ni får inte se den förrän studenten, suprise! ;) ska iaf kolla på grey's anatomy nu snart och sen ska jag sova. börjar klockan 8 imorgon.. ska kanske läsa lite teori också innan jag somnar. hörs då!



Godmorgon!

Igår gick jag ner på stan en sväng och kikade på studentklännigar. Det finns ingenting. Jag hoppas det finns mer i valbo. Tog tåget till simon och myste. Kollade på film och åt lite godis. Vaknade klockan 5 av att Simons klocka ringde och att han sa hejdå. Somnade om till klockan 6 och gick in och väntade på svärmor. Hon skjutsade mig till tåget och nu sitter jag och väntar. Tåget skulle ha kommit för 10 min sen men det kommer om ca 5. Alltid förseningar på dessa tåg. Nu ska jag inte klaga, bara jag hinner upp till praktiken så. Hörs!

Tisdagmorgon!

Godmorgon allihop! Jag är helt död.. Känns inte okej att gå upp klockan 5. Sitter på bussen påväg till praktiken nu. Slutade halv 3 idag så det är skönt. När jag slutat ska jag ner på stan tänkte jag och kolla på lite kläder innan jag sätter mig på tåget till min kära. Imorgon ska jag och mamma till Valbo och kolla på studentklänning, hoppas det finns någon fin :) hihi. På fredag fyller min "lille"bror år. Han fyller 13 och jag kan inte fatta att han blivit så stor. Min yngsta lillebror fyllde 9 i lördags och jag tyckte nyss att han var typ 5 år och hur liten som helst. Gud vad tiden går snabbt! Nä nu ska jag hoppa av bussen och gå upp till praktiken. Hörs!

hellllooooooo

blev inte nån skillnad typ. utväxten är lite lite rödare bara men annars är det ingen skillnad så jag lägger inte upp nån bild just nuuu. är för trött för att ta någon, hehe. nu ska jag sova. börjar 7 imorgon så lär upp i tid.



från i torsdags till idag har jag varit med min käraste, den jag älskar mest av allt på denna jord. på 4 dagar har jag inte kännt någon hemlängtan, bara av att ta på sig nya kläder kanske, men inte av att just åka hem. jag har verkligen varit lycklig dom här dagarna. att få känna hans värme när han håller om mig får mig att känna trygghet. att se han le får mig att känna glädje. att se han sova och vara vackrast i världen får mig att vara lycklig och verkligen hur kär som helst. idag när han åkte hem kände jag tomhet och som att det skulle vara en evighet tills jag ska träffa honom igen - imorgon. en natt utan honom är riktigt jävla tomt. dom här dagarna har fått mig att inse att jag verkligen vill vara med just honom resten av mitt liv och hur mycket han verkligen betyder.
I love you dude!

godnatt



påsken är nu över

igår solade vi, umgicks med hans familj, brottades ute på gräsmattan, åkte skyline, myste till en film, åkte till mig, köpte chips, somnade vid klockan 10 helt döda. vaknade imorse vid halv 10..  längesen vi vaknade så sent. hehe. åt frukost ute på altanen, hoppade studsmatta, tvättade våra bilar, somnade ett tag till tv;n och bara tagit det lugnt. åkte nyss till affären med mamma, köpte hårfärg som jag ska ha i håret snart. ska olja våran ytterdörr nu innan bara :) näääjs. skriver lite senare också och visar en bild på håret :)



den nuvarande hårfärgen!

Påskparty - förkyld - fint väder - detta är underbart

Låg och solade igår.. Fick lite färg. Inte mycket men lite ;) åkte till Sandviken och hämtade Nisse och Jocke, tillbaka till lingbo och åt påskmat hos Simons farmor och farfar. Stannade där hela kvällen och gick sedan ner till bocken en sväng. Firade även Elina lite snabbt också eftersom hon fyller 18 idag! Sov hos pappa hans och myste lite med småbrorsorna en stund. Gick ner till farmor och farfar och hämtade bilen och nu är vi påväg hem. Får se vad vi hittar på idag, blir väl nå mys tror jag :) hörs då!

Direkt från roadtripen

Hej igen. Är påväg hem nu. 16 mil kvar till Stockholm vilket betyder att vi fortfarande är rätt långt ner i landet och att vi har typ 4 timmar kvar. Har precis läst klart en skvallertidning och nu har jag tråkigt igen. Ska nog sova lite så tiden går lite fortare .. Höhö. Dagen har varit bra, förutom att jag har ont i fötterna, ryggen och huvudet.. Inte ok. Häftiga bilar var det iaf, knäppte kort på endast en bil. Den var illgrön. Ni som känner mig förstår varför. Kan förklara för er andra också att jag älskar illgrönt, den färgen är bäst. Bilen liksom lyste upp! Haha. Fan vad töntig jag låter men så är det iaf ;) Kan visa bilen sen! Jönköping avslutades med burgerking och det var underbart eftersom jag inte ätit på ett dygn. ska jag sova, hörs då!

Tjabbba!

Igår fick jag sluta kl 12, käka Max och träffa min kärlek. Somnade vid 11, vaknade halv 5 typ. Sitter i en bil nu med Simon, Martin och Jim påväg till jönköping på bilmässa.. Ska in på en mack i typ Uppsala nu och äta frukost. Ville bara ha det och hoppas på att någon snäll jävel bryr sig. Hehe. Vi hörs!

hola

ska ta en promenad med bozze nu och sen kommer johanna och hämtar mig så åker vi till bella och myser med film och lite gotta. najs. nu måste jag skynda mig, hörs då!


tisdagkväll!

tjabbbba allihooopa! idag har varit en jobbig dag. vaknade kvart över 5 imorse, tog bussen från pappa till praktiken kvart i 6 och öppnade dagiset med min handledare. pigg? nej. slutade vid 2, åkte ner på stan och mötte upp frida och emelie. bella kom och hämtade oss och vi åkte upp till hemlingby. gick in till frida en sväng och bytte om och sen tog vi bilen upp till spåret och gick en sväng! skönt. tog bilen ner på stan och solade och åkte sedan hem till skutan. duschade, städade rummet och gjrde mig iordning, sen kom bella och hämtade mig så åkte vi och käkade kebab. supergott! kom hem till mig, kollade på "inför eurovision song contest" och nyss åkte hon hem.

ska försöka sova nu så jag orkar upp imorgon. jag börjar halv 9 imorgon så det känns skönt. på torsdag slutar jag runt 12 eftersom det är skärtorsdag och efter det åker jag till min kärlek och myser.
godnatt alla läsare.. om jag nu har några(?) heheh.


Måndagkväll

Hallå där! Inatt sover jag hos pappa, mys. Jag och lillebror fick pizza idag, det satt som pricken över i:et denna fina dag. Har varit hur skönt som helst ute idag. Jag och en till tjej på jobbet + en massa 1åringar (snart 2) skottade bort den sista snöhögen idag och spridde ut det lite. det tog sin lilla tid men det lönade sig eftersom nästan all snö kommer vara bortsmält imorgon! Skööönt. Vi var ute nästan hela dagen idag förutom typ 2,5 timme då vi hade lunch och bara tog det lugnt inne. Ganska najs! Imorgon är det öppning igen så jag börjar halv 7, ska sova nu snart så jag orkar upp klockan 5 imorgonbitti! Saknar min Babe också, vill att han ska vara här :( aja, det var allt jag hade att säga och jag bloggar från ajfonen så det blir noll pictures idag :) hörs då, godnatt!

moooovytajm

nu ska jag kolla på film - step up 3. har precis laddat ner den, hoppas den är bra. älskar dom 2 första så jag har stora förväntningar. hehe. blev inge grey's idag.. får bli en annan dag kanske. imorgon åker jag till pappa, var längesen jag var där. vi hörs, godnatt!


söndagkväll

igår var det trevligt med tjejerna. vi blev 6 stycken som grillade och hade det mysigt. drack lite vin inlindade i filtar och snackade skit. hehe. min vackra älskling kom och hämtade mig i sin brummande skyline vid 12 så åkte vi hem till honom och somnade till den absolut sämsta beckfilmen - monstret. vaknade somvanligt vid klockan 9 typ och myste ett tag. startade datan och kollade på en massa bilar (också som vanligt, hehe). städade hans rum och sen åkte vi och hämtade martin och nisse och stack till sandviken, valbo och tillslut hem till mig. killarna åkte (sladdade och gasade så in inihelvete) iväg och jag gick in och började koka nudlar. nu sitter jag och nördar vid datan. får se om det blir en promenad med bella lite senare eller om det blir en annan dag.

ska försöka kolla på förra avsnittet av grey's anatomy innan jag lägger mig ikväll också eftersom jag missade det i onsdags. börjar 8 imorgon så lär väl lägga mig i tid.

på fredag är jag ledig, superskönt. antingen fredag eller lördag sticker vi ner till jönköping på bilmässa. yeeeey. åker ner med typ 4 grabbar så är ensam tjej .. inte så jätte rockigt men ska bli roligt ändå, kul och göra nåt annat nångång också. alltid coolt och se en massa fräna bilar..  :)
nä vi hörs då.


nu var det längesen!

japp för det var det!
i onsdags åkte jag till simpen och myste till det med honom. i torsdags var jag hemma bara och tog det lugnt. igår åkte jag till simon igen och vi polerade hans bil, jobbigt men ett bra resultat. idag har dagen varit helt underbar. vaknade vid 9, gick ut och satte oss i solen. jag började kratta gården med svärmor medans simon tvättade bilarna. det blev hur varmt som helst av att kratta så satt i linne, längesen man gjorde det ute. skööönt! verkligen sommarvärme. tog bilen till valbo och kollade runt lite och sen skjutsade han mig till gävle så jag fick ta tåget med petra till henne.
nu sitter jag vid hennes dator och har precis gjort iordning håret litegrann! ikväll ska vi ha grillkväll med en massa tjejer, mys. dom kommer väl om en stund skulle jag tro och jag är verkligen ashungring! ska bli hur gott som helst. vi hörs för nu har jag inte tid med er! hehe hejdå.
bild från petras 18årsfest. haha

tisdagkväll

dagen började med att jag vaknade klockan 5. inte ok. gjorde iordning mig och cyklade till bussen som gick klockan 6. idag har varit en seg dag. längtat till varje måltid och bara blivit irriterad på barnen för att dom slår varandra och inte lyssnar.. men söta är dom ju ändå. kallt var det idag också så då gick tiden ännu långsammare när vi var ute.. usch. slutade klockan 2, gick ner till annsan's och checkade lite. ska dit imorgonbitti och boka lite körlektioner så att körkortet blir av någon gång. imorgon slutar jag halv 5 och då åker jag till simon och myser, saknar honom jag. nu ska jag kolla på film och lägga mig i tid.

igår gick jag och la mig halv 10 och i vanligafall är det tidigt för mig men igår kändes det verkligen sent eftersom man skulle upp 5. kändes konstigt! heheh nog om det.. vi hörs!



bild från exakt ett år sen ungefär när jag var i stockholm med amanda och petra.

godkväll!

har varit helt slut idag! vaknade ju 5 imorse och det är inte min grej. imorgon ska jag också upp 5 eftersom jag börjar halv 7! inte ok. har varit en lugn dag idag som har gått väldigt långsamt. solen sken nästan hela dagen vilket var helt underbart, love it. tog en promenad till polhem för att ta bussen hem därifrån men när jag väntade på den så kom jag på att min låtsaspappa var i gävle så han hämtade upp mig med sin lastbil och vi körde hemåt. väl hemma gjorde jag och lillebror tacos, awesome och efterlängtat. läste lite ur min bok som jag ska skriva lite om och lämna in nu under praktiken eftersom jag inte hann göra det innan vi gick ut på praktik, mamma klippte mig och nyss kom jag ut ur duschen. nu ska jag sova och hoppas på att det är fint väder imorgon och att jag är lite pigg iaf.

önskar min pojk var här med mig nu, känns tomt i denna stora säng. blä! godnatt :)



bjuder på en gammal bild från i vintras!

Lunch

Har lunch nu, ätit en jätte god pasta med tonfisksås och ska snart gå in till barnen igen och leka lite :) ville bara säga det, Höhö Hejdå!

Godmorgon!

Sitter på station i holmsveden och väntar på tåget nu som kommer om 10 min. Här är det varmt och skönt inne i lilla stugan och jag slipper frysa iaf. Idag väntas praktik och jag är inte ett dugg taggad. Jag är så himla slut i min kropp fortfarande och fruktansvärt trött. Har inte sovit något inatt känns det som. Simon började halv 6 imorse så han stack vid 5 och då vaknade jag. Sen dess har jag legat vaken, usch. Får väl sova lite på tåget :) efter praktiken ska jag hem, äta tacos och inte göra nånting! Skönt. Nu hade jag inget mer att säga! Hörs.

hem till min saknade prins

snart åker jag in till gävle och tar tåget till simon. har saknat honom som bara tusan! imorgon är det praktik igen och då återstår "bara" 6 veckor. veckan efter praktiken är jag ledig eftersom jag tar det som påsklov och sen är det studentvecka! känns ganska najs faktiskt. hehe. hörs då!


söndagmorgon!

denna fina dag fyller min barndomsvän jenny 19 år! grattis jenny (:

vaknade nyss typ, halv 9. simon brukar kalla sig arbetsskadad för att han alltid vaknar så tidigt, vilket jag också gör så jag är väl också det.. inte okej! förut på helgerna sov jag typ alltid till 12.. tror inte det var så okej heller. hahah.
idag ska jag och mamma in till gävle för att köpa ett skivpack så att jag kan göra grymma skivor till lilla blå! hehe. min bil är inte den snyggaste, men den är cool. den är babyblå och jag diggar den. det är en liten fiat och när alla ser den så vet dom att det är jag eller mamma eftersom det är den enda lillablå i skutskär. haha så fult! ;)

nu ska jag fixa mig lite så att mamma inte behöver vänta på mig när vi ska åka.
brukar hända alltför ofta :) hehehe


lördag(tidig)kväll

min älskade, vackra juvel är i stockholm och jag saknar honom.
han skulle ha kommit igår men jag blev ju magsjuk i torsdags så det gick inte. får ses på tisdag och då har det gått en vecka sen vi träffades .. inte ok.
hatar sjukdomar!

idag har jag verkligen känt vårkänslor! underbart väder, lite blåsigt dock men det hör april till. övningskörde till gävle. tränade stadskörning, gick hyfsat bra och sen körde vi till citygross, fikade lite där och köpte gott till kvällen. körde ner på stan en gång till och tog bomhus vägen hem. började laga mat, hemgjorda potatisklyftor och ostsnitzlar, gott! fick inte i mig så mycket eftersom min aptit inte är den bästa efter magsjukan men det kommer snart. gick ut på gården och bytte alla 4 däck på min fina lilla blå! gick galant, som en dans på rosor :) haha. fick lite hjälp men annars gjorde jag det helt själv. sen var vi ute på vägarna igen för att prova sommardäcken! håller på att städa nu men tog en liten paus för det var så mycket att göra. musiken är på hög volym och jag är nästan klar med allt. funderar på vad jag ska göra nu, har så mycket idéer men antingen är det för sent, har inge pengar eller massa annat som kommer emellan. synd det! men men, nu ska jag fortsätta min städning och om jag inte kommer på nåt att göra så håller jag väl på med rummet, finns alltid nåt att göra där! höhö



hola!

idag mår jag mycket bättre. ska övningsköra till stan och träna stadskörning och sen kör vi upp till citygross och handlar lite. ikväll ska mamma klippa mig, alla slita toppar ska bort. skönt.
idag är det jätte fint väder, 15 grader och mitt humör är på topp!
i detta fina väder har jag på mig en grå tjocktröja, vit t-shirt, mina nya leggings och väst, mysigt. och självklart mina sunglassisar!

näääjs. nu sticker vi! hörs






nu tror jag att det är dags att sova

japp. för det tror jag. godnatt

ännu en fredagkväll

går ut på gården och försöker sprida ut lite snö så att den smälter snabbare.
NU VILL JAG HA VÅR!

om jag bara hade en miljon

yes! nu funkar det. berättade ju om min dåliga dag i onsdags och datan har funkat hela tiden sen i onsdagskväll men inte när man sätter i iphoneladdren i den. iphonen har inte tagit emot laddning sen i onsdagskväll så idag var det nästan slut på batteri men min underbara mamma köpte en ny laddare idag till iphonen så nu funkar det att både ladda iphonen och sätta i laddaren i datan. hihi. glad tjej!

nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill och sen gå ut på en liten promenad med lillvovven så jag får lite frisk luft.

magsjuka: inte min grej

japp, magsjuk blev man igår. inte skoj.
började må illa på dagiset runt kvart över 11. klockan 12 sa jag till att jag mådde illa och skulle åka hem. hoppade av bussen, klarade det inte längre.. spydde. mamma kom och hämta mig. spydde 5 gånger i bilen och kom äntligen hem runt 1. sedan dess har jag legat i sängen, har jätte ont i ryggen, är jätte torr i halsen och mina ögon känns helt intryckta och gör jätte ont. har gått ner 5 kilo och det finns absolut ingenting i min kropp nu. försöker dricka lite vatten för att få i mig lite iaf. klarade hela natten iaf och har inte spytt sedan 9 igårkväll så mår hyfsat bra idag, mår inge illa iaf men det känns att man är sjuk, helt svag.

ikväll ska jag försöka äta lite. mamma ska göra pommes och korv så får se om jag får i mig lite. känner att jag behöver salt nu. antar att det är en unge eller nåt med baciller jag inte är van vid som smittat mig. fyyy!

nu ska jag läsa tidiningen och försöka sova. sen blir det nog one tree hill hela dagen!



ingen pigg tjej.

nu blir det grey's anatomy och sen sova. godnatt!



inte min dag idag

fyfan vad jag har haft en dålig dag idag. inte alls bra!
ni som orkar läsa allt får jätte gärna göra det, för nu kommer min dag i detalj.

började med att jag var helt död imorse, vaknade klockan 6. upptäckte att min mobil inte hade laddats något inatt så jag hade 37% och ingen möjlighet att ladda den under dagen och procenten skönk asfort fast jag inte gjorde något med den. kom till station i lingbo, tåget skulle gå 07:06.. såg att tåget var försenat 40 min, det sög ännu mer. kom till gävle halv 9, bussen upp till praktiken gick precis framför ögonen på mig, fick vänta en kvart på nästa. kom upp till dagiset, där var det hyfsat okej iaf. fick ett sms på min snart urladdade telefon om att mina kläder från H&M kom idag. åkte hem, hämtade dom. skulle ladda telefonen, gick inte för att det är nå glappt i laddaren. försökte starta datan för att ladda iphonen i den men den startade inte. satte dataladdaren i ett annat uttag, det funkade. sen stängdes den av för ingenting. startade den igen, den stängdes av osv osv jätte många gånger. bytte uttag och lät den vara en timme ungefär, då funkade den. förstår inte vad felet är, ingenting funkar i detta hus.. får psyk. nu funkar laddaren till iphonen också, som tur är. hehe. får se om datan håller sig då. gick ut på en promenad med bozze också, han vill inte gå någonstans så jag fick släpa honom hur långt som helst, fick jätte ont i händerna efter kopplet jag dragit i och han sprang hem sen hur fort som helst när jag vände. inte ok! verkligen inte ok. det enda som varit bra idag var att jag fick gå en halvtimme innan jag slutade och att min låtsaspappa fyller år och jag fick tårta. no more.

nu, snart, om ett tag ska jag plugga lite teori. skriva lite i boken och kolla gamla anteckningar från 2an när vi hade indval (körkortsteori), höhö har ju redan läst boken några gånger men kommer inteihåg ett skit. nu pratar jag för mycket och ska sluta skriva. jag var bara så arg så var tvungen att skriva av mig. grattis till dig som läste allt, jag uppskattar det! tack. hej!

en fin och glad tjej. NOOOOT
+ mina nya kläder = en bikinitop och leggings.








dålig bild på toppen men det är iaf en liten vollang på den. hehe

I väntan på tåget

Sitter på tågstationen i lingbo efter att ha sovit hos min käraste och väntar på tåget som har vart 40 min försent. Nu är det bara 10 min kvar och det känns som en evighet. Usch vad pissigt det är att vänta på tåg. Tredje dagen på praktiken väntas och ikväll är det föräldramöte som jag ska vara med på. Känns ok. Ikväll när jag kommer hem ska jag plugga teori och nästa vecka ska jag boka körlektioner. Känns awesome. Börjar komma någonvart i livet nu känner jag. Snart är det studenten, jag tar förhoppningsvis körkort snart och hoppas på att jag får jobb direkt efter studenten. Hehe. Nu ska jag ta fram teoriboken och läsa lite innan tåget kommer. Hörs då! Detta var ett litet tidsfördriv, nu är det bara 5 min kvar. Jippi!

idag ska jag börja ta tag i mitt liv

precis! just det. exakt vad jag ska göra.
kom på en viktig sak jag kan göra istället för att göra en skiva till bilen. jag ska läsa lite teori innan jag somnar och imorgon tänkte jag gå till körskolan och skriva in mig så jag kan börja köra och förhoppningsvis ha körkort snart. måste börja ta tag i mitt liv nu känner jag. när jag ändå inte har något plugg att göra eftersom jag har praktik fram till studenten typ så kan jag lika gärna börja plugga teori. har kännt att jag inte kunnat gjort det förut eftersom jag haft så mycket att göra i skolan så har inte hunnit eller orkat, men nuså. hehehe usch vad det där blev pratit. menmen. aja nu lär jag skynda mig fram med boken om jag ska hinna läsa lite innan jag somnar. godnatt!



laddad tjej.


hello sunshines!

idag gick det bra trots min nervositet. börjar halv 9 och slutade 4. kom hem vid klockan 5, åt och sen övningskörde jag till mormor. nu är vi hemma igen, tänkte göra en skiva till bilen men hade inga skivor så får hitta på nått annat.
idag ska jag lägga mig tidigt (som jag alltid säger) för jag börjar halv 7 imorgon. onajs.


fresten ....

..... har kommit på vad jag ska tatuera också.
"we are all born superstars" - precis som i headern
och den ska tatueras på sidan av magen och ryggen.
vet inte när det blir men inom en snar framtid kanske. hehehe
ville bara säga det också. hörs då

amen godnatt då

mm just det, godnatt.
tittar på taken nu, men måste egentligen sova. jag är jätte nervös inför imorgon fast jag vet att det kommer gå bra. jag är alltid såhär när jag ska göra nya saker, jag och nya saker går liksom inte ihop.
önska mig lycka till! skriver imorgon när jag kommit hem. cya dudes!

GODNATT


hej igen

kollade precis klart på a cinderella story. najs. känns tomt att inte ha något plugg att göra, är ganska van vid att ha en hög med plugg överallt.. men nu är den borta. för alltid. yes!!!!! och imorgon börjar en 7veckors praktik.

påtal om praktik så är jag typ hur nervös som helst. första dagen imorgon och jag är inte helt säker på hur jag ska hitta dit. får väl se om jag kommer fram :D hehehehe. senare ska jag kolla på stockholm-båstad men först ska jag nog bara lägga mig i sängen en stund till och inte göra ett skit, bara njuta av att man snart tar studenten. tjoho!



systers student för snart ett år sedan.

nämen hallå där!

i fredags satt jag kvar lite i skolan med amanda och sen åkte vi med mamma och besiktade min bil. hehe. fick övningsköra den också som jag aldrig hade gjort och det gick väl bra, ibland. haha. tog tåget till simon och gjorde inte så mycket än att titta på tv. igår åkte vi hem till mig först, och sen vart det ett ryck till stockholm för jim skulle kolla på en bil. jag och tjejerna gick på kistagalleria och shoppade medans killarna kikade på bilen. åkte hem till mig och lagade mat och tittade på film. vaknade runt halv 11, satte på en film och bara myste. underbart. simon åkte nyss och jag ska inte göra ett skit för det regnar. och jag hatar regn. usch. mamma och christer kommer hem om typ 2 timmar och då hoppas jag på hämtmat. hihih

ska försöka ladda ner a cinderella story också. love that movie.



hola amigos!

kom nyss till skolan, dricker varm choklad och mackor. gott!
idag är det restdag, sista dagen i skolan och snart börjar praktiken. känns ok. ska börja plugga nu.. känns mindre ok. måste bli klar med allt idag så att jag kan komma hem stolt och nöjd och börja min praktik på måndag med ett leende utan massa rester. najs. hörs då!


RSS 2.0