sjukling

fredag lördag söndag låg jag i sängen. hade ont i hela kroppen efter det kan jag säga. inte ok. jag blev dunder förkyld i fredags och åkte hem från jobbet och låg hela helgen. i söndags orkade jag åka in till stan och äta lite mat med fanny och sen blivit piggare och piggare. men jag är fortfarande sjukt täppt i näsan och har lock för öronen, hör typ ingenting så har varit hemma från jobbet hela veckan. kanske jobbar imorgon! har inte haft någon feber som tur är men huvudet har typ sprängts snart och det kliar i öronen. snoret är jätte tjockt och lär ta nässpray hela tiden. blä. har snart varit sjuk en vecka och oftast håller mina förkylningar i sig typ 3 dagar och då snorar jag bara lite och fortfarande kan jobba! ser fram emot att träffa mina små hjärtan på jobbet igen även om dom hostar i min mat när jag äter och dom bjuder till på massa sjukdomar haha ;) 




saknar dig så det gör ont min fina vän!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cry

My mind is gone, I'm spinning round
And deep inside, my tears I'll drown
I'm losing grip, what's happening
I stray from love, this is how I feel
This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry
 
 

riri

 
finns det någon snyggare människa än denna kvinna? tror fan inte det

can't remember to forget you

 
du ser mig. 
du tittar på mig och låter mig bara vara jag.
du ser mig för den jag är. 
du tycker om mig
och jag gillar dig också.
ingen bra tajming i livet
men ändå så underbart.
jag vill ligga i din famn och bli pussad på pannan
och känna mig sådär fruktansvärt omtyckt
även om det är lite för tidigt

veckorna bara flyger fram

det är snart vår. dom senaste dagarna har det varit så fint väder!! så himla skönt. det är så mycket jag vill göra nu när våren kommer. sitta på uteserveringar och dricka gott. sitta i parker på en filt med picknick. cykla. använda skinnjacka och halsduk. fina vårskor. färga håret ljusare. vara ute sent på kvällarna och känna att det börjar bli varmt. så mysigt när våren kommer!! 
 
 

jag blir så glad av dig. på något konstigt sätt.




första veckan gjord

nu har första veckan passerat och jag är mycket nöjd över att dom önskade mig som vikarie en hel månad. det går skit bra. jag är där av en särskild anledning och är extra insatt pga tillökning i gruppen. jag får prata engelska varje dag eftersom tillökningen är flyktingbarn. det är sjukt spännande men samtidigt jobbigt. det går ibland så långt att man snackar engelska med se svenska barnen t om  pga att man är så insnöad på att prata med de nya. 

är lyckligt lottad som har så fina barn att jobba med varje dag. dom förgyller mina dagar med energi och glädje. när dom tittar på en och leendet är upp till ögonen, när dom springer till en på morgonen och ska kramas. när dom säger att jag är en bra vikarie och att dom tycker om mig för att jag hjälper dom på med vantarna. eller när dom precis vaknat och sitter och gosar i famnen. det är dom stunderna man verkligen påminner sig själv om vad fantastiska barn är. så ärliga. så underbara. det får en att strunta i att blöjan är full med bajs så man vill kräkas. det får en att skita i att barnen är tjatiga och riktiga pain in the ass vissa dagar. eller när man får ta konflikter för att dom vägrar lyssna och beter sig som tonåringar. dom bra stunderna övervinner alla dåliga. så är det bara! 




ett klotterplank där jag kan säga vad fan jag vill

jag är sårad. arg på mig själv. besviken. lycklig. vill gråta. skrattar. jag är arg på andra. jag är ledsen över att allt förändras. glad att det faktiskt händer något i mitt liv. jag är supernöjd över mitt jobb. ibland har jag ångest över det. jag vet att människor tycker jag är vacker. vissa dagar vill jag gräva ner mig för att mitt självförtroende är på botten. jag har så så så många människor i mitt liv som alla vill mitt bästa. varför känner jag mig ändå ensam? jag vill göra så mycket, ta tag i saker. men. varför hittar jag inte motivationen? vill upptäcka saker men ligger inte i tillräckligt för att uppnå dom målen. en känsla i mig säger. släpp. släpp taget. en annan känsla säger. stopp. ta det lugnt. du har inte bråttom. en tredje känsla säger gå all in. gör vad du känner att du blir glad över. men. jag är en människa som bryr mig för mycket om vad andra ska säga om mig. en negativ personlighet som jag försöker jobba på. en personlighet som förstört mycket i mitt liv. en personlighet som inte låtit mig göra vad jag egentligen vill. den måste bort. vill bara gå in i min kropp och klippa bort den delen i mig. som gör att när jag väl vill gå in för saker, stoppar den mig och tvingar mig att backa. blir arg på mig själv. vill slita i mitt hår och springa rakt igenom den väggen som bara skjuter mig bakåt. någon gång i livet, kommer den väggen vara försvunnen och jag kan vara lycklig. inte hela tiden behöva ta på mig andras fel. säga förlåt för något jag inte gjort. bara behöva stå upp för mina egna handlingar. dit vill jag komma. snart. helst nyss. det jag vill säga med allt detta, är att jag är en mycket svag person som vill så mycket. ibland är jag stark men det svaga tar över och jag vill övervinna det. att behöva gå vidare från något som jag inte valde att lämna. är det svåraste någonsin i mitt liv. jag vill inte ha dom motgångarna. vill att det ska gå över lätt som en plätt. men det går inte. det tar tid och man behöver inte ha bråttom. man känner när tiden är inne. när man känner sig lycklig och omedvetet slutat tänka på gammalt groll som sköljer över en varje dag fast man inte tänker på det. snart så. kanske det är över. 





föra hos mig

blir jag, malin och möjligtvis fanny som drar ut idag. blev många bortfall så det blev vi kvar bara, men lika kul för det. får ta det en annan helg! :)
 
 
igår jobbade jag några timmar och sedan tog jag med mig fanny till gävle och åkte pulka. haha hur roligt som helst! krockar och avåkningar.. haha orkar inte! sen tog hon med sin övernattningsväska och vi åkte hem till mig. köpte med oss mat och började laga middag, satte igång massa nostalgifilmer och sedan somna vi gott. supermysigt!
idag har vi varit på bolaget, ätit lunch och färgat mitt hår. bara chillat omkring :) ska om en stund åka och hämta malin i gävle så ska vi åka hit och börja festa sen! 
 
 

RSS 2.0