Semesterveckan

Imåndags åkte vi upp till hoting som ligger 45 mil uppåt ungefär vid Östersund. vi har fiskat, sovit på ett jätte mysigt loft i en liten stuga, badat i kokhett vatten i ett badkar och sedan kastat oss i forsen för att "duscha". Vihar slagits mot mygg och haft myskvällar med massa gott varje kväll. Bilder kommer sedan när jag lagt in dom på datan, sitter på ipaden nu. 
 
Lingbolyran då? Började dagen halv 9 på parken och chillade fram till första matchen halv 11. Gick väl sådär. Nästa match var halv 1 och sista halv 3. Hur kul som helst!! Många av oss i laget har pojkvänner som spelade också så vi satte ihop vårat tält med grabbarnas och var med dom hela dagen, mysigt!! På kvällen var vi hos Jocke och Lea och slutade på parken med coverband, öltält och promenad/cykeltur hem i spöregn. Funkade det också! :) 
 
Idag tror jag alla 32 lag med minst 8-16 pers i varje har en ganska så vidrig träningsvärk. Det har iaf jag. Fyyy. Kom nästan inte upp ur sängen i morse för att det gjorde så ont. Lunchade med ett gäng på bocken på förmiddagen och sedan bara legat i soffan hela dagen. Tog en vända ner till Ockelbo på eftermiddagen med elina och Denise för att handla lite saker. 
 
Imorgon är det jobb igen. Tisdag ledig och onsdag jobb igen! Får se hur simon gör om han åker med på en fiskeresa till Arvidsjaur på torsdag en vecka eller om han stannar hemma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0